במה צפינו השבוע?

הופאק

New member
הפלאש, ואני לא מבין ממה ההתלהבות

יש דברים נחמדים אבל אני מוצא את עצמי מסספנד בלי הפסקה. אין לי בעיה להאמין שהוא האיש המהיר בעולם אבל ההסברים המדעיים קלושים והיה אפשר לוותר עליהם.
גם ההפסד הקבוע שלו לפושעים בלי כוחות או בעלי כוחות חלשים לא ברור. הוא אמור להספיק לשים אותם בכלא לפני שהם מספיקים למצמץ.
אני כרגע באמצע העונה ולא בטוח שאטרח לסיים אותה.
&nbsp
חוץ מזה סיימתי את izombie בפרק טוב ומתקרב לסוף של דרדדוויל.

הופאק

New member
פשוט שמעתי עליה הרבה טובות

„סדרת הקומיקס הכי טובה כיום” וכאלה. אז באתי עם הרבה ציפיות והתאכזבתי מאוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
משלימה את העונה השלישית של ד"ר הו; הלילה צפיתי בפרק blink

המיתולוגי (עם המלאכים הבוכים) ויא אללה, איזה פרק מיינד-פאק!
התרגשתי מאוד תוך כדי הצפייה, היה ברור שהפעם יש כאן משהו שונה ועשוי היטב. נהניתי מאוד ומיד כשסיימתי לצפות בו ומיד התחלתי לצפות מחדש בקטעים כדי לראות איך הדברים מסתדרים לי (היו כמה וכמה דברים שפספסתי בצפייה ראשונה).
&nbsp
חבל שרוב הפרקים בסדרה לא ברמה הזאת... (בגלל זה גם נתקעתי עד לאחרונה בתחילת העונה השלישית). היא חמודה למדיי, אבל בעיקר בזכות הקסם האישי של השחקנים והנשמה (והמרצ'נדייז המגניבים. קצת עצוב שרובם יותר שווים מהסדרה עצמה). רוב התסריטים מופרכים ומטופשים להחריד, ולא פעם גם ההפקה נראית דלת תקציב... כבר קרה שניחשתי בהצלחה קווי עלילה רק בגלל זה. פרט לכך נמאס לי מאנשים עם ראש של בע"ח (חזיר / חתול / קרנף... מה עוד?!).
&nbsp
לעומת זאת הפרק הנ"ל נראה מושקע (סוף סוף!) החל מרמת התסריט וגם ברמת הביצוע (הייתי בטוחה שיצרו פסלים אמיתיים בצורת המלאכים). הלוואי שיהיו עוד כאלה.

Bs Bane

New member
אז את תהני יותר מהעונות של מופאט,

אם כי גם לו יש איזה עונה או שתיים חלשות. אבל אני זוכר שחשבתי בדיוק כמוך שהפרקים היחידים שחזקים הם אלה של מופאט. גם העונות שלו יותר מושקעות הפקתית.
&nbsp
העונה האחרונה עם הדוקטור החדש היא לפי דעתי הכי חזקה עד עכשיו.

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע שיש לי למה לצפות...

אם כי יצער אותי להיפרד מדיויד טננט (יש לי עוד עונה וקצת, אני יודעת), הוא חמוד לאללה וחינני כמעט כמו פול מקרטני (בצעירותו). חבל לי שרוב הזמן הוא מתבזבז על תסריטים כ"כ מטופשים... (קצת אירוני שדווקא בפרק הזה הוא היה רק שחקן משנה, בעצם).

אכמו

New member
עבורי מופט היה אכזבה אדירה

הוא עשה את הפרקים הכי טובים בסדרה, והיו לי ציפיות גדולות כשהחליף את ראסל טי דיוויס, אבל ממש לא אהבתי אותו כמפיק הראשי. בהתחלה חשבתי שהבעיה במאט סמית, אבל הגעתי למסקנה שזה לא סמית עצמו אלא איך שמופט משתמש בו כשחקן ראשי.

מיכאל ג

New member
נשמע שהרושם הכללי שלך מהסדרה דומה לשלי

ואם כך ב"בלינק" הגעת לנקודת השיא של הסדרה. it's all downhill from here.

Lhuna1

New member
מבחינת איכות תסריט זה היה ונשאר הפרק הטוב בסדרה כולה

לא הייתי אומרת שמכאן והלאה הכל גרוע, יש עוד כמה הברקות וגם כמה (מעט) פרקים מהממים בעיני, אבל עדיף לא לצפות ליותר מידי. רוב הפרקים בעונות של מופאט מטופשים מבחינה תסריטאית *יותר* מאשר בעונות של דיוויס, לדעתי.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
מדכדך משהו...
לסדרה הזו יש לא מעט פוטנציאל מבוזבז

Lhuna1

New member
בשביל לאזן את התמונה - אני עדיין נהנייתי מאוד מרוב העונות

יש בהמשך עוד הרבה הומור, משחק מעולה, רמת הפקה שהולכת ונהיית מרשימה יותר,
ובכלליות זו בעיני אחת הסדרות המגניבות - כשלא לוקחים אותה יותר מידי ברצינות (ועוד יותר - כשהיא לא לוקחת את עצמה יותר מידי ברצינות, וגם מזה יש בהמשך).
וגם שווה לצלוח את התסריטים המעצבנים בשביל להגיע למעטים המבריקים.
&nbsp
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, זה מעודד...
גם אני נהנית בגדול, אבל מאוד בגדול...

כלומר בין "הו אלוהים, מי כתב את זה?!" ו"איך לעזאזל הם מצליחים לחשוב על רעיונות כ"כ מטופשים?!" יש גם רגעים חמודים ופרקים מטופשים קצת פחות, או כאלה שחרף אוויליותם כי רבה עדיין מעלים חיוך ואף מצליחים לרגש פה ושם (אם כי לא בכל פעם שהם מנסים בכוח, לפעמים בפטיש 5 ק"ג...).

morashty

New member
Dark Matter

האמת שהופתעתי לטובה.
כמו שציינו לפניי, יש לא מעט בעיות כמו דמויות סטריאוטיפיות, דיאלוגים שמרגישים טיפה מתחכמים וטוויסטים שלא קשה לנחש מראש, אבל למרות הכל הפרק הראשון היה די כיפי. הקצב שלו היה די טוב, הדמויות למרות שלל חסרונותיהן היו אפקטיביות ודי מעניין אותי לדעת מה קורה הלאה.
יכול להיות שזה החסך של כמה שנים באופרות חלל טלוויזיוניות, או שהעובדה שמדובר בחלק מהיוצרים של סטארגייט שמעוררת אוטומטית גלי נוסטלגיה (הסדרה קצת מזכירה את יוניברס מבחינת התחושה) אבל היה משהו מאוד מספק בלראות שוב צוות על ספינת חלל.

כמו כן, דיוויד היולט הבליח לרגע. אז בכלל.

הפרק השני העלוב והלא מגובש של הסידרה הזאת

חיזק את דעתי מאז הפרק הראשון שלא שווה להשקיע בה זמן.....!!!

הפרק הראשון "החשיד" אותה בעיני רק בגלל הדיאלוג הדבילי.
הפרק השני חתם את הגולל עליה בגלל שלא נראה לי שיוצרי
הסידרה יודעים להפיק משהו שניתן לעקוב אחריו.....!!!

לא אתפלא אם הסידרה תיעלם עוד לפני סיום עונתה הראשונה
בגלל רייטינג של אפס (חוץ מאשר אם יקרה נס בלתי מצוי שלא קורה לעולם).

מיכאל ג

New member
זה אכן היה לא משהו

יודע כמו מה זה הרגיש לי? סרטי פעולה כאלו של סטיבן סיגל או ואן דאם או ג'ייסון סטאתהם משהו כזה. רוב הדמויות הגבריות היא מין שטאנצים כאלו של בריונים שמדברים בקול באטמן נמוך כזה. כמו בכל סרט פעולה כזה, צריך להגן על השכונה מהמאפיונר הרע שרוצה להרוס אותה ושולח גלים של בריונים לחסל את צוות הגיבורים. והאקשן כמובן התרחש, כמו שכל השיאים של סרטים כאלו מתרחשים, במפעל נטוש (שכאן קראו לו "מושבת כורים" אבל אנחנו יודעים שזו איזו תחנת כוח בקנדה). בקיצור, קצת מאוד שכל והרבה שרירים.
אני הולך להמר שתוך שניים שלושה פרקים יהיה פרק שמתרחש בכוכב קאזינו.

אני חושב שהם יפסידו את המכנסיים

הרבה לפני שיגיעו לקאזינו.....

זה לא רק הדיבור המלחשש, זה גם התוכן המיני המרומז בשאגה
בטקסט עצמו -- כמו למשל הקריאה בסוף הפרק לאיזשהו נופשון
לצורך "היכרות הדדית" בין 5 גברים ואישה וחצי בצוות.....

אני צופה שמהר מאד נראה בנופש גם "היכרויות" בין הגברים,
שכן בזמן האחרון אין כמעט סידרת טלויזיה אחת שלא מעמידה
את ההומואים בראש מעייניה.....

Y. Welis

New member
היולט? לא שמתי לב. כנראה שלא בשני הפרקים הראשונים

כי לפי IMDB הדמות שלו recurring במס' 5, 6 ו-12.
&nbsp
(היה שם אחד בשם Kerr Hewitt, שזה דומה).
&nbsp
אגב גם הקומאנדר העייפה מ'אטלנטיס', היגינסון, אמורה להיות. מופיעה ברשימה אבל אין שם של דמות.

למעלה