במה צפינו השבוע?

avivs

New member
הסרט השני

בטרילוגיה הזו היה הטוב ביותר, לדעתי.
השלישי היה יותר טוב מהראשון (המייאש), אבל בשני הרגשתי שיש יותר סיפור.
&nbsp
בכל מקרה, מקווה שבזאת סיימנו עם סרטי שר הטבעות. טוב, עד שיעשו שוב רימייק לטרילוגיה הראשונה.

Y. Welis

New member
או שאולי יגיעו לסילמאריליון. שם יש חומר ל-2-3 טרילוגיות.

אבל אין סיכוי שכריסטופר טולקין, שמחזיק את הזכויות, ימכור. כרגע הוא בן 91, אבל הוא עוד ישאר.

trilliane

Well-known member
מנהל
סיימתי לצפות בעונה השלישית של ד"ר הו

שלושת פרקי הסיום היו... נדנדה שכזאת. התחיל מטופש (כרגיל...) אבל אז השתפר מאוד בזכות החיבור לפיסות עלילה שהיו במהלך העונה (רפרנסים! הידד!) ובזכות עלילה מותחת יחסית, ועדיין, מביכה לא מעט... בגדול נהניתי, אבל עדיין תוך זיע אי נוחות על הספה. כל הזמן תחושה של החמצה, כאילו אכלתי תבשיל שהוכן מחומרי גלם טובים אבל הטבח לא כ"כ ידע מה לעשות איתם.

בפרקים האלה נחשפתי לבחור שהבנתי שהוא מ"טורצ'ווד" אז אמרתי יאללה, ננסה, והתחלתי לצפות בה (עד כה שני פרקים). כפי שצפיתי, בינתיים היא סדרה בלשית על טבעית שמזכירה אין ספור סדרות אחרות... (כלומר מכאן ומכאן, לאו דווקא משהו מסוים). היה ברור לי בפרק הראשון מישהו בצוות יפשל ושגוון תצטרף לצוות (אגב, רק לי היא מזכירה נורא את נינט?). נכון לעכשיו היא שבלונית נורא ואין בה אפילו דמות מגניבה כמו הדוקטור, אבל ניתן לה עוד סיכוי. בפרט, אני אוהבת מאוד "הצלבות" בין סדרות ו"התבחבשויות" באותו עולם ולכן נוטה לחבב סדרות בנות (כשהן עשויות היטב ולא מחרבות אותו, כמובן).

הערב סיימנו לצפות בפרק השני של "האמריקנים" (סדרת דרמה ריגול של סוכני ק-ג-ב בארה"ב בשנות השמונים עם קארי ראסל בתפקיד הראשי). קיבלנו המלצה מחברה ובחודש האחרון צפינו בפיילוט (פרק כפול), שעבורי היה משעמם, ארוך ומייגע, אבל בנזוגי אהב, והחלטתי לתת לה ניסיון נוסף (בפרט שהיא נחשבת למצליחה, אני מבינה שכבר יש שלוש עונות). הוא כבר ימשיך בלעדיי... פשוט לא התחברתי אליה. אמנם אלה רק שני פרקים, אבל מתוך הנחה שהם מייצגים נאמנה את רוח הסדרה, היא לא בשבילי. זאת דרמה כבדה, אלימה ו"יבשה" (אין הומור / שנינות / אירוניה), אף דמות לא עוררה בי אמפתיה והשחקנים עצבנו אותי. לא התחברתי רגשית לכלום, לא אכפת לי מי יצליח ומי ייכשל... אז לא.

is00

New member
ד"ר הו "החדשה" היא מאוד בעייתית, לטעמי.

אני בשנים האחרונות הגעתי למסקנה שהדרך הכי נכונה בשבילי להגדיר אותה היא - סדרת אימה לילדים. זה פשוט לא עובד ולעיתים זה פשוט יוצא ממש מגוכח..אחרי 4 הפרקים הראשונים של העונה הנוכחית פרשתי סופית.

מיכאל ג

New member
לגבי טורצ'ווד

בזמנו ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה והחלטתי לוותר. אח"כ במקרה נפלתי על העונה השלישית (שהיא בעצם מיני-סדרה עם סיפור אחד ארוך) והתעלפתי מרוב שזה היה יותר טוב. לא, לא "יותר טוב". מעולה, נקודה. ואפל. מאוד אפל.
אז חזרתי אחורה וראיתי את היתר.
אני לא יודע אם להציע משהו כזה אבל אישית הייתי קופץ עונה אחת קדימה, רואה רק את השניה והשלישית (הדעות חלוקות לבי עונה 4 - אני לא אהבתי). למיטב זכרוני לא מחמיצים כלום ככה.
וכן, גוון דומה לנינט!

trilliane

Well-known member
מנהל
צפיתי בינתיים בשלושה פרקים, היא חביבה. למל"ם כזאת

ולפחות בינתיים קצת פחות מופרכת מסדרת האם (או שהתרגלתי...). הגעתי למסקנה שיותר מכול היא מזכירה לי ברוחה את "אנג'ל" (רק פחות מגניבה ושנונה כמובן). אבל טוב שיש למה לחכות...

is00

New member
היא גם הרבה יותר..."אמריקאית" מסדרת האם שלה.

אולי זאת הסיבה שאני העדפתי אותה יותר על פני "דוקטור הו".
בכל מקרה העונה ה-3 של הסדרה היא סוג של יצירת מופת, לטעמי.

Y. Welis

New member
חביב, אבל בדיחה בטעם רע בסוף (הדנית)

+ הבחורה נשארה בחוץ.
&nbsp
&nbsp

אני מסכים הבדיחה הנ"ל אכן הייתה וולגרית

והעניין של הבחורה רוקסי מרטון כנראה יפתר בסרט הבא.

אוי נו מה איתך, זה היה אדיר!

והסרט היה אדיר באופן כללי ובכלל. אני אוהבת סרטי ילדים-מרגלים-בריטים-חצי-קומדיים. אלכס ריידר! לאף אחד זה לא הזכיר את אלכס ריידר?

Y. Welis

New member
זה אגב רמז קל (אולי) לפורנו אירופאי, שבו יש דגש על האנאלי

(כך לפי מחקרים - כמובן שלא בדקתי).
&nbsp
מכל מקום זה חלש כי זו בדיחה נמוכה, בעוד שהאוירה אמורה להיות 'בריטית' ו'מסורתית' - אנשים שמסתובבים בחליפות ומטריות (כמו בסידרה מהשישים the avengers, בלי קשר לקומיקס), ומשתמשים בנשקים אלגנטיים.
כאן הגיבור שאמור ללמוד משהו, מראה שהוא עדיין נמשך להנאות של המעמד הנמוך (והנחות).
&nbsp

לא בדקת? זה חמור מאוד!

אני תמיד אומרת, צריך להטיל ספק בכל דבר לפני שבדקת אותו בעצמך

חוץ מזה, אני חושבת שגם אנשים אינטליגנטים ואלגנטיים מאוד עשויים להינות מתחת סקנדינבי איכותי (לא באמת זוכרת מאיזה מדינה היתה הנסיכה).
אבל אם (די) אהבת את כל הסרט חוץ מהגסויות אתה צריך לראות אלכס ריידר. ראית אלכס ריידר?
זה ממש דומה, רק בלי תחתים של נסיכות. עוד סרט ילדות אהוב

avivs

New member
הוא ממש התעלה על הציפיות שלי.

הזכיר לי מאוד את KICKASS הראשון והמצוין. יכול להיות שזה של אותם היוצרים.
&nbsp
שמעתי משהו על סרט המשך. מקווה שייצא לפועל.

מיכאל ג

New member
גם אני ראיתי את זה שלשום

זה היה בדיוק מה שציפיתי ממנו, לא פחות ולא יותר. אישית כל הז'אנר הזה של פרודיות ריגול עם הגדג'טים והסופר-מגניבות והרפרנסים לג'יימס בונד כבר יצאו לי מכל החורים, וגם סרטים שמנסים להגיד לך "זה לא כמו בסרטים, הנבל שלנו לא עושה מונולוגים" ראיתי לא מעט, אז נמנעתי מלראות את זה בקולנוע, אבל בתור דרך לא ממש מזיקה להעביר שעתיים זה היה בסדר.

למעלה