במה צפינו השבוע?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

הייזל

New member
הרץ במבוך

הסרט נחמד אבל אני שונאת תיאוריות קונספרציה סבוכות

מיכאל ג

New member
ניסיתי לראות - היה איום ונורא

הסרט עצמו היה לא הכי מעניין אבל בואו נאמר שהיה יכול להיות בסדר - אם היה מאחורי זה משהו. אבל כל הסרט מחכים לאיזה הסבר ואז בסוף מקבלים משהו בסגנון זרזיף שתן לפרצוף. "הסבר" שאין בו הסבר, רק פרסומת לסרט הבא. מעליב ומעצבן.

MonicaF

New member
בתוך הבועה 3 + ארבעה המופלאים + מר רובוט

באיחור רב התחלתי לצפות בעונה השלישית של הבועה כי לא האמנתי שתהיה טובה. אבל היא דווקא מסקרנת. מרגיש כאילו לא יודעים לאן הולכת הסדרה או כאילו שינו את דעתם מהכוונה ההתחלתית, אבל בגדול יש טיפול לא רע בדמויות ובמה שעובר עליהן, ואת זה אני כבר מעריכה.
ביג ג'ים - כל כך מוצאת חן בעיני הדמות הזו, מקווה שלא אתאכזב. ראיתי רק 3 פרקים ראשונים.

ארבעה המופלאים: אין דיאלוגים חכמים ואין הומור, מהבחינה הזו הסרט מאכזב. אם לשפוט לפי תגובות הקהל (יום שבת, אולם מלא) אז לא הייתה התלהבות מי יודע מה. ובכל זאת נהניתי מהרעיונות והכי הרבה מאבדון - דום. דמות מעניינת שאפשר היה לתת לה יותר דגש.
לא ראיתי הופעת אורח של סטן לי, ולא היה קטע קצר בסוף הסרט - לא יודעת מה זה אומר.

מר רובוט - ראיתי 4 פרקים ראשונים ואני מאד נהנית מהסדרה.

הומלצו לי: Firefly, Extant. אגיע אליהן גם, מתישהו...

מחכה שיגיעו לקולנוע סופרמן נגד בטמן והסרט עם האסטרונאוט שנשאר בחלל (שכחתי שם הסרט).

Y. Welis

New member
- 'המאדימי' (מרשיאן).

מבחינתי עונה 3 של 'הכיפה' מגוחכת מתמיד. הצמד הצעיר שם קלוש כ"כ... זיכרונות מבית 'דוסון קריק' מבליחים, והאח והאחות שם (שקראתי לה bad actress. מאז נעלמה וטוב שכך). ביג ג'ים בסדר, אבל את שלו הוא עשה ב'שוברים שורות'.
&nbsp
'מר רובוט' עדיין עוסקת באוירה נטו, כבדה ודיכאונית, ומחפשת קיצוניות (בפרק האחרון 'נאום הביצים' - ואני לא מדבר על EGGS... סתם בשביל הקיצוניות. אין משמעות עלילתית. אבל כמה פרצופים מעניינים.
&nbsp
פיירפליי עדיין לא ראית?... איחור של עשור. פיליון. סטייט; סאמר גלואו ובעיקר האח הצעיר שנעלם מאז. רובם המשיכו למקומות אחרים, מעניינים יותר ('הומלאנד', V המחודשת, 'קאסל').
&nbsp
אקסטנט - לא כדאי. כמה פרקים מבטיחים בתחילת עונה 1 וזהו. את 2 זנחתי.

למעלה