במקרה שמתי לב שהוט העלו את הטלנובלה אימא ל-VOD מה שאומר

faery18

New member
במקרה שמתי לב שהוט העלו את הטלנובלה אימא ל-VOD מה שאומר

שיש סיכוי שבהמשך יעלו לשם עוד טלנובלות מויוה שהן לא רק בובה פראית ואספרנסה
עוד ז'אנרים.. זה די תקדימי! לא זכור לי שקודם לכן עלו עוד ז'אנרים. חבל שזו לא רוק סטאר

ועוד בנוגע לאימא ויוה פרסמו את המחליפה למרות שהיא מתחילה רק בתחילת אוקטובר

https://www.facebook.com/vivatv.il/
"לא נשאיר אתכם במתח" מה עם אוהדי המקסיקניות גם אנחנו לא רוצים להישאר במתח

עדיין מקווה שזו תהיה בנות הירח ואז אני אחזור לצפות בויוה באופן רשמי

faery18

New member
תשוקה וכח נמצאת רק באתר ויוה

מערוץ ויוה יש רק את בובה פראית ועכשיו גם אימא ממש הופתעתי לראות שזה שם, לא שמתי לב קודם לכן, נראה לי רק לאחרונה שמו. אבל זה בהחלט נותן תקווה שיעלו לשם עוד ז'אנרים

נראה לי ששמים סדרות שמצליחות מאוד

אימא היא הסדרה הכי מדוברת פה ובכלל בעולם כנ"ל בובה פראית. המקסיקניות ההכי מוצלחות היו רובי, המתחזה. ברזילאיות האחד ובזמנו גם אני בטי המכוערת אילו הויאודי היה קיים בזמנו.

faery18

New member
אימא אכן אהודה בקרב אוהדי הטורקיות

אבל אם זה כך יותר הוגן שישמו כל טלנובלה שהכי מצליחה בז'אנר שלה, אולי בהמשך

לגבי הברזילאיות של פעם הכי מצליחה לדעתי זו ללא ספק טרה נוסטרה אבל גם האחד הייתה מאוד מדוברת

לא רק באוהדי הטורקיות

אני שתקופה שלא ראיתי טורקיות מאז פטמגול נשביתי בקסמה וכיום אני מכורה אליה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצטרף אימא חוץ מזה שהשחקנים טורקיים, השפה טורקית

ופחות פרקים, טוב בעצם עכשיו גם במקסיקניות מעט פרקים, היא דומה בכל דבר בעלילה לטלנובלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שאחרי שהוט הבינו שהם ה-VOD היחיד ללא ערוצי ויוה

הם כנראה ישנו כיוון. כנראה אם ויוה תשדר עוד סדרה נוסטלגית היא תהיה בכל ה-VOD של כל החברות.

evglev1

Well-known member
מנהל
עד כמה שאני יודע לא הועלתה אף טלנובלה ל-VOD של הוט

חוץ מאיסבל כשאיסבל שודרה וגם בין איסבל לבובה פראית לא עלה לשום שום דבר מערוצי ויוה.

כנראה עכשיו גם הוט וגם יס קיבלו מכתבי תחינה לעלות את אימא ל-VOD שלהם.

faery18

New member
בגלל זה אני כ"כ מופתעת זה לא שיגרתי אצלם לעומת חברות אחרות

את איסבל לא ציינתי כי זו סדרה
&nbsp
נקווה שהם ימישכו בשינוי המעודד הזה וישימו יותר לב לטלנובלות שמשודרות בערוצי ויוה

evglev1

Well-known member
מנהל
לא רק גם ב-VOD של פרטנר וכנראה גם של סלקום

ולגבי YES אני לא יודע מה השיטה כי הבנתי שהם מעלים מ-VOD חצי סדרות שמשודרות עכשיו וחצי סדרות ששודרו קודם, אז לעלות סדרה שיש באתר ויוה באמת יהיה בזבוז מצד YES על חשבון סדרות אחרות.

מעניין כמה זמן ייקח עד שויוה יעלו את אימא לאתר, אחרי הפופולאריות שצברה, גם דיברו עליה באח הגדול, אם כי לא בקטעים ששודרו בערוץ 13, גם היא הועלתה ל-VOD כנראה של כל החברות. ברור שמן הסתם הם לא יעלו אותה עד שתסתיים בטלוויזיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בדיוק כתבתי להם בפייסבוק שאימא מסתיימת שבוע אחרי

מתחת לשמיים ואם המספר פרקים של באהבה אין חוקים נכון, אז גם בה והם עוד לא עדכנו לגבי המחליפות ושאלתי למה למחליפות של ויוה פלוס יש עדיפות בפרסום מוקדם.

נראה שלויוה פלוס כבר לא מתייחסים כערוץ בתשלום גם רסיסים באתר ובטלוויזיה ועכשיו אימא ב-VOD גם של הוט ו-YES וגם אצלי בפרטנר רק לא מזמן התחילו לעלות מויוה פלוס ל-VOD והעלו את יער סודי, הכלה מאיסטנבול, ונדטה ורסיסים ועכשיו גם הפרקליט, אבל חשבתי שלאימא הם איחרו את הרכבת, אז לא גם את אימא העלו ל-VOD. רק בלטיניות שראיתי ב-VOD טלנובלות כל כמה דקות התרגום נעלם של קטע נעלם כי הופיע אחרי הזמן או לפני הזמן, מקווה שזה לא יהיה כך גם בטורקיות וגם כמו שלקח זמן שבהתחלה בויוה ויוה פלוס הקליט רק שבוע אחורה וקודם בויוה ואחר כך בויוה פלוס הופיע ב-Catch Up תפריט לשבועיים, אבל במשך כמה שבועות אי אפשר היה לראות יותר משבוע אחורה ואחר כך זה הסתדר, אז ייתכן וגם ב-VOD זאת הייתה בעיה זמנית.

faery18

New member
אגב ראיתי שכתבתם להם בפורום שיביאו עוד משבצת מקסיקנית

נראה לי טלויסה עצמה צימצמו את מספר הטלנובלות וכתוצאה מזה הרכישה גם פה ירדה. למשל לפי לוח השידורים העכשוי של טלויסה יש להם 3 שידורים חוזרים(הלב שלי הוא שלך, בשבילה אני אווה ואש בדם)ורק שתי מקסיקניות חדשות בוגרות שמשודרות כרגע שזה העונה השנייה של משפחתו של בעלי ו-LA JEFA DEL CAMPEÓN עם אפריקה זבאלה. השלישית זו טלנובלת הנוער LIKE אבל זה לא נכלל, וחוץ מזה הם משדרים את LA PILOTO שזו בכלל סדרה.

אם המחליפה באמת הולכת להיות עוד מקסיקנית של טלויסה גם פה אני לא רואה הרבה אפשרויות כי באהבה אין חוקים היא כבר מ2018 אז מה הסיכוי שPAPA A TODA MADRE שמחציתה שודרה ב2017 תירכש? הכי רלוונטיות לדעתי לפי זמני העלייה לאוויר אילה SIN TU MIRADA(שעלתה אחריה)ובנות הירח שכמו באהבה אין חוקים עלתה גם היא בפברואר 2018. הטלנובלה של אריאדנה כמו גם y manana sera otro dia שתיהן הסתיימו רק בחודש חודשיים האחרונים. ככה שלדעתי המחליפה הולכת להיות או הרימייק לאזמרלדה או בנות הירח. אלא אם כן ויוה יביאו אותה ביציאה
וכידוע איתם תמיד יש הפתעות

evglev1

Well-known member
מנהל
נשארת רק עם רוק סטאר או שאתה צופה גם באגרוף בלב?

Don Nirtin

New member
התכוונתי מהמבחר של מקסיקו

כי אני לא מתכוון לצפות באף אחת מהן במידה והן יגיעו לויוה.
&nbsp
אני עם רוק סטאר ועם אגרוף בלב. ועם רסיסים באתר של סדרות טיוי. למרות הספוילר הענקי ולמרות הידיעה שהסדרה ארוכה ולמרות הידיעה שהיא נמרחת.

elall

Member
מנהל
מה שהסתיים לפני חודשיים, לא רואה סיבה שזה לא יגיע

עם טלויסה ויוה דווקא לרוב מאוד זריזים, מאוד הגיוני שטלנובלה תגיע חודש-חודשיים אחרי שהסתיימה במקסיקו.
לדעתי הכי היגיוני זה טלנובלה עם אריאדנה.

faery18

New member
באהבה אין חוקים הגיעה מהר בגלל ההצלחה והביקוש

אבל בדרך כלל זה די נדיר שויוה רוכשים משהו כל כך טרי לפחות בכל הנוגע ללטיניות(לי זכור בנוסף רק המקרה עם הנובלה של ארסלי)לגבי אריאדנה זה נכון שהיא שחקנית רכש, אבל גם דנילו קררה שהופיע בויוה כבר פעמיים בתור הרע - בתשוקה וכח ואסטלה. אבל כמו שציינתי ויוה הרבה פעמים גם מפתיעים בצורה כזו או אחרת חח ככה שנחכה ונראה

למעלה