במקרה שמתי לב שהוט העלו את הטלנובלה אימא ל-VOD מה שאומר

עם דנילו קררה לדעתי זה במקרה

תשוקה וכח בזכות פרננדו קולונגה והטלנובלה של אריאדנה דיאז בזכות דוד זפדה בכלל שלדעתי באהבה אין חוקים הגיעה בזכותו. אולי יביאו דווקא את של מאייטה וסבסטיאן כי עושה הרושם שויוה אוהבים אותו מאז אהבות אמיתיות שהתחילו להביא טלנובלות שלו ברצף. אני בספק שיביאו את הרימייק של אזמרלדה הראשיים כמעט ולא מוכרים והראשי לא שחקן רכש והיא גם לא הצליחה. אולי יש סיכוי גבוה לשל אריאדנה דיאז אבל זאת מפט ואף טלנובלה לא הגיעה לפה עד כמה שידוע לי. יש לי הימור שהטלנובלה של דיאגו אוליביירה תגיע אולי בויוה תפס תאוצה בקרבן בזכות אדמה פראית למרות שהטלנובלה גם לא מי יודע מה הצליחה אבל עדיפה עליי מהרוב.

elall

Member
מנהל
למיטב ידיעתי sin tu mirada הייתה בסדר ודווקא כן הצליחה

לא שווה כשהסוף היה כמו שהיה

הדבר היחיד ששווה זה הארנב שהופיע בסצינה הראשונה כשהראשית גדלה ובסצינת סיום.

faery18

New member
הכוונה שהיו לו תפקידים רעים דומיננטיים בנובלות האילה

elall

Member
מנהל
אז זהו שאני כן תמיד חשבתי שהם מאוד זריזים, חוץ מברזיל

בברזיל יש להם קטע של קטלוג.
אדמה פראית הסתיימה במקסיקו בתחילת נובמבר, אצלינו היא עלתה לשידור כבר בתחילת ינואר (חודשיים) ועוד הודיעו עליה עוד לפני, ז"א חודש -חודש וחצי אחרי שהיא הסתיימה, ויוה כבר הודיעו על הגעתה.
להתעורר לצדך נגמרה בסוף ינואר, בסוף מרץ עלתה אצלינו.
על תשוקה וכוח הודיעו בכלל לפני שטלנובלה הסתיימה במקסיקו.
על מי זה מי הודיעו בסוף מרץ והטלנובלה הסתיימה בטלמונדו רק ביוני!!!
אישה רעה של טלמונדו הגיעה לפה באותו חודש שהסתיימה בטלמונדו.
אנה כפול שלוש תוך פחות מחודש התחילה פה אחרי שהסתיימה במקסיקו
וזה רק כמה דוגמאות משנתיים האחרונות
&nbsp

faery18

New member
צודקת לגבי ארבעת המקסיקניות האילה זה באמת לא זכרתי אבל

זה לא תמיד ככה עדיין לרוב ויוה לוקחים את הזמן כמו עם אקאסיה החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו מלון הסודות משפחתו של בעלי לב פראי כולן הגיעו רק אחרי 4 חודשים מרגע סיומן במקסיקו. רק אלוהים סולח ובאה מאהבה בכלל הגיעו אחרי כמה חודשים טובים מעל חצי שנה פער. אז נכון יש סיכוי מסויים גם לנובלה של אריאדנה ול"מחר יהיה יום חדש" אבל לדעתי סיכוי נמוך יותר.

evglev1

Well-known member
מנהל
אין לזה עקביות

האומץ לאהוב התחילה אצלינו כשעוד שודרה במקסיקו, לעומת חיים כפולים שכבר הסתיימה במקסיקו. גם גאטה הגיעה לקראת הסיום במקסיקו והחיים שגנבו ממני קצת אחרי שהסתיימה.

elall

Member
מנהל
נכון שאין עקביות, אבל אני חושבת ש...

שזה בגלל המקום/משבצת שמתפנה או לא. די ברור שרוב הטלנובלות, חוץ מברזיל, הם יכולים לרכוש מאוד מהר, אפילו תוך כדי שידור מקורי, ויכול להיות שהם רוכשים את הרוב עוד בזמן שהטלנובלה משודרת בארץ המקור שלה, אבל זה שוכב אצליהם עוד כמה חודשים, כי הם מחכים למשבצת מתאימה שמתפנה, או שיש להם משהו בעדיפות גדולה יותר לשדר קודם. אני רק אומרת שלקבל טלנובלה שרק לפני חודשיים הסתיימה במקסיקו זה תרחיש אפשרי בהחלט.

למעלה