ג'ודו: אליפות אירופה יום 2

PRINCER

New member
איפון יפה מול מועמדת חזקה!

במשקל שלה אליס אנדרדוג רק מול היפנית והצרפתיה הבכירות במשקל. מול כל השאר היא לפחות שווה (סינית, הולנדית, סלובנית, מונגולית, גרמניה) או עדיפה (כל השאר).

אליס תדורג בשמיניה הראשונה ותהיה פייבוריטית עד לרבע הגמר. ביום טוב אפשר לראות את אליס מביאה לנו מדליה נשית ראשונה מאז 92...

yati6

New member
ויותר מרשים : אלוף אירופה בשנתיים האחרונות !!

לקח את האליפויות ב-2011 ו-2010 !!

יאללה סוסו !!

ניצח בעונשים! היריב פשוט לא נתן לו להתקרב.

שיחק אותו סוסו היה רגוע ושלו .

BentzWatchJudo

New member
נראה לי שהיה עייף או מכווץ

מזל שהיריב היה יותר פסיבי ממנו.
ג'ודו מכוער.
וכל זאת למרות שאני אוהב את סוסו.

yati6

New member
מנצח את הצרפתי ועולה לרבע הגמר !!!

הצרפתי קיבל שני עונשים בניקוד הזהב, נראה כמו מעין חוויה מתקנת בשביל סוסו אחרי מה שקרה לו בוורלד קאפ האחרון.

הצרפתי נראה עייף מאוד אבל גם סוסו, ובעוד בערך 4 קרבות הוא יצטרך לעלות לקרב רבע הגמר מול אדמיץ' הפולני או שרינגר האוסטרי , שניהם לא רעים (הפולני טוב יותר) אבל סוסו יכול לעבור .

בהצלחה !!

guinnart

New member
ארד יכניס אותו למקום 22

אם יזכה בארד יעבור את הטורקים ואת אואמטסו הספרדי וייכנס למקום ה- 22, ולקוות שדי קריסטו האיטלקי לא יזכה בזהב.
אם יעשה זאת אז:
1. יפתח את האפשרות לכניסה מהרשימה האירופית לארשנסקי או ששון.
2. ייאבק בועדת חריגים בארץ כדי שישלחו אותו (ולמרות משחר השיניים אני בעדו).

בדרך אבל יש לו את איסאייב הרוסי המעולה (5 בעולם) ואז את די-קריסטו או לגרנד (10 בעולם).

הפתיחה היא רק במקרה שבולן נשאר מתחת

לפולק שלנו, כמובן אפרופו האליפות הפאן אמריקאית.

כמו כן, במקרה שפלשווילי מפסיד לפני הארד ויורד מתחת ל22 , הוא חוסם מקום לאחד הצעירים . במקרה זה ישראל אמורה להודיע שהיא פוסחת עליו.

זה בידיים שלו לנסות להגיע לארד.

guinnart

New member
נכון

רק שאנחנו לא יודעם אם לישראל יש זכות כזו בכלל (לפסוח).
למרות שיש קריטריון וכו' מרגיש שגוי פשוט לפסוח עליו... די חבל גם על ה"שפיל" המצחיק הזה שהשאירו בין הקריטריון הבינלאומי לישראלי.
משום מה על אתר ה- IJF עוד לא מעודכנות לא תוצאות ולא הגרלות של הפאן-אמריקנית.

דרך אגב - גם אם ייפתח מקום לששון (צריך זהב) או ארשנסקי - כרגע קשה לראות את קריטריון הצעירים הולך ליותר מג'ודוקא אחד, וזה כנראה יהיה פולק (אם ייכנס כמובן). קרויטר, קרמר ומוצ'קייב עשוים להתחרות על המקום הזה.

כן,גם אני צופה אחד לענף.

וצריך לזכור את התמונה הגדולה, אם מחליטים להגיד שהקריטריון הישראלי מאבד מתוקפו בדיעבד ולא כהחלטה מוקדמת, זו כבר הכרעה מערכתית שיש לה משמעות על כל ענפי הספורט.

זה לא הגון ולא הגיוני שישנו את הכללים, בדיעבד במיוחד שזה בא על חשבון ספורטאי ישראלי אחר באותו ענף.

אם פלשווילי לא יכנס לכל הפחות ל 22 , יש לתעדף את אחד הצעירים.

BentzWatchJudo

New member
איפה אורן אהרוני שיצעק עליך שכבר הסבירו לך...

איפה אורן אהרוני שיצעק עליך שכבר הסבירו לך אלף פעם שישראל לא יכולה להודיע שהיא פוסחת על סוסו פשוט אין מנגנון כזה.
אתמול אני זוכר שאורן צעק משהו דומה בקשר לאבו דבי אז למה לא בנושא הזה?
(אורן, לא לקחת אותי רציני מדי סתם דרך להסביר לפר שיפסיק לבלבל את השכל)

למעלה