קרב שני בשמינית הגמר הפסד ליפני פסיבי אבל יעיל ומסוכן.
בית הניחומם הוא רק משלב רבע הגמר ולכן גולן מסיים את דרכו בתחרות וינסה להצליח יותר שבוע הבא בגרנד סלאם פריז.
היפני הוביל ביוקו.
היפני ניסה כל הזמן לשמור מרחק מגולן והיה פסיבי וספג שני עונשים. זה לא איזן את התוצאה בגלל שהחוקה החדשה נכנסה לתוקף וכעת עונשים מהווים רק שובר שיוויון ולא נותנים ניקוד.
גולן היה חייב ליזום כדי להשוות או להפוך את הקרב והיפני ניצל זאת להתקפה יעילה נוספת שנתנה לו איפון.
יום גדול שלו , שממשיך באיפון יפה מאוד שמעלה אותו לגמר מול קזחי או בלרוסי (לשתי המדינות יום מדהים בינתיים עם מדליות).
חייב להגיד משהו - כשראיתי את ההודעה של guinnart על שגיא מוקי לא הייתי בטוח אם דווקא הוא זה שצריך לשים עליו את הפוקוס (למרות שתי המדליות) אבל מסתבר שטעיתי (ואני אשמח לטעות כך עוד הרבה פעמים). הוא פשוט נראה מצויין היום.
חוסיין רחימלי האזרי, בן 17, מדליות ארד באליפויות אירופה והעולם לקדטים. תחרות מעולה לצעיר הזה בסבב הבוגרים.
מדמיינים את לי קוכמן עולה לחצי גמר "אירופה הפתוחה" היום?
ניצחון ביוקו בגמר.
קרב שהתחיל מצויין אבל נחלש לקראת הסוף. בכל מקרה לשגיא זה הספיק הפעם.
האתגר הבא של שגיא מוקי ככל הנראה רציני יותר:
גרנד סלאם פריז בשבוע הבא
אמנם לא תחרות איכותית במיוחד, אבל עדיין מעיד על כך שיש עליו (וחוץ מזה - כנראה שהמשתתפים בסבב קצת מתחלפים אחרי האולימפיאדה).
משיג גם נקודות חשובות שיתחברו עם אלו משתי מדליות הארד ביוני האחרון, ויתקדם יפב בדירוג העולמי.