ג'ודו - גרנד פרי דיסלדורף

BentzWatchJudo

New member
הבהרה למה התכוונתי

אם הציטוט "ניכרת התעוררת מסוימת" לא היתה לי בעיה.

הגבתי לציטוט הבא:
"בטורניר הדי גדול הזה היום בדיסלדורף, ובו ג'ודוקות רבים מהשורה הראשונה בעולם. "

בחלק מהשקלים מקום 30 ו-36 בעולם הספיק לדירוג בשמינייה. אז כן יש ג'ודאים חזקים אבל לרוב לא החזקים ביותר וגם אין צפיפות של בכירים. כלומר עם ההגרלה הנכונה (ראה ג'רבי) המדלייה היא כמעט מתבקשת.
כמובן זה שהמדלייה מתבקשת ושיש אכזבה מסוימת שצבע המתכת לא יותר נוצץ זה מראה כמה ג'רבי טובה אבל עדיין היא לא הפגינה ניצחונות מהסוג שדרוש למדליה במשחקים אולימפיים או באליפות עולם

alonshin

New member
קרב ראשון: ששון מנצח, וילדיקן מפסידה

אור ששון מנצח את ביסולטנוב הרוסי בזכות תפיסת רגל לא חוקית של הרוסי (=איפון לששון)
ברבע הגמר יפגוש את פאצ'ק משבדיה, ג'ודוקא בהחלט ברמתו של ששון והוא בהחלט יכול לעבור אותו.

וילדיקן הודחה בקרב הראשון שלה ע"י פורטלה הברזילאית המדורגת ראשונה בתחרות ושנייה בעולם- ליאור כמעט והפתיעה אותה לאחר שהובילה בואזארי בלתי צפוי, אבל הברזילאית המנוסה הפכה את הקרב לטובתה עם איפון

alonshin

New member
ששון מפסיד ברבע הגמר למרות שהיה נראה טוב יותר

הפסד מאוד מתסכל לאורי ששון ברבע הגמר לפאצ'ק השבדי.
ששון היה נראה טוב יות לאורך הקרב, מלבד עונש מיותר בשניות הראשונות היה אגרסיבי יותר ויוזם, בעוד השבדי בקושי עמד על הרגליים כבר אחרי דקה וחצי של קרב וביקש פיזיו' לנוח באמצע הקרב.
אורי לא הצליח להפיל את פאצ'ק וגם לא הצליח לסחוט ממנו עונש, למרות שהיה נראה מותש לגמרי
בניסיון נואש בפיגור עונש חצי דקה לסיום הצליח השבדי לעשות לאורי בריח על הקרקע ולגמור את הקרב.
חבל, לדעתי אורי יכול היה לעבור את השבדי ואני בטוח שהשבדי יפסיד ב-2 הקרבות הנותרים שלו היום
בהצלחה לששון בבית הניחומים- צריך 2 נצחונות בשביל מדלית ארד

yati6

New member
השוודי לא כל כך חלש

אני מסכים שאורי היה יכול (ואולי צריך) לעבור אותו, אבל לא צריך לזלזל בו - הוא אמנם לא מהטופ העולמי אבל הוא מתחרה בסדר גמור(ואגב בקשר להימור שלך - יש לי תחושה שהוא בכל זאת ייקח ארד). אני מאמין שפעם הבאה אורי יעבור אותו.

ההפסד מאכזב באמת בגלל שהשוודי נראה מאוד עייף .
עוד מעט מול קוריאני ברפסאז'. בהצלחה !!

BentzWatchJudo

New member
יום פושר מאד של אורי ששון
הוא מסיים שביעי

משהו לא התחבר היום לאורי.

בקרב הראשון לא הלך לאורי בקלות.
בקרב השני השוודי תסכל את אורי באחיזה, עונש מיותר שבסוף הוביל להפסד כי בלי הפיגור השוודי לא היה מצליח להכניע את אורי.
הקרב על הארד:
התחיל טוב ונגמר לא כל כך טוב.
אורי פתח טוב את הקרב, נראה שהוא שולט והיה לו יתרון בעונשים.
אבל בהמשך השליטה עברה לקוריאני ולאורי היה חסר אוויר.
לבסוף אורי ניסה ללכת לתרגיל רגל (נראה לי אוסו-טוגרי אבל הקוריאני הגיב היטב והשיג איפון בתרגיל נגד.

אורי מסיים שביעי וירוויח כמה נקודות חדשות בדירוג העולמי אבל אין ספק שהוא מאוכזב ושהוא רצה הרבה יותר היום.

הנה המהלך שהכריע את הקרב הראשון של אורי היום בתמונות:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.405969482833136.91056.100002602628245&type=1&l=92ac70497b

BentzWatchJudo

New member
ליאור נתנה קרב לגמרי לא רע

הבדלי הרמה על הנייר כמעט ולא הורגשו בפועל בחלקים גדולים של הקרב לעניות דעתי.
אבל בסוף הניסיון של הברזילאית הכריע

למעלה