ג'ודו: המעפילים לאולמפיאדה כנראה סופי

BentzWatchJudo

New member
ג'ודו: המעפילים לאולמפיאדה כנראה סופי

עכשוו זה כנראה סופי ורשמי.
http://www.intjudo.eu/News/cikk2200
Dear Judo Fans! The IJF has published on its home page, the list of qualified athletes for the olympic Games (Direct qualification and Continental quota). With 116 countries qualified, a new record has been established. Later this months 20 more wildcards will be attributed.

הישראלים ברשימה:
EJU Israel (ISR)
# Category Name Rank Points Qualification
1 -63 kg SCHLESINGER Alice 9 830 direct
or GERBI Yarden 13 688 direct
2 -60 kg ARSHANSKY Artiom 43 221 qualified EJU
3 -66 kg POLLACK Golan 36 280 direct
4 -73 kg PALELASHVILI Ioseb 28 354 direct
5 -100 kg ZEEVI Ariel 8 844 direct

עכשיוו נשאר לראות מה יוחלט ע"י הועד האולמפי בארץ לגבי גולן, סוסו וטומי

שוודיה וארמניה הודיעו על ויתור

והרי כי כן, גם קיבלנו תשובה עובדתית ומכרעת, בסוגיה המדוברת על קיומו של מנגנון המאפשר להתאחדות מקומית לג'ודו להודיע על ויתור, במשקל מסוים, בתוך המועד שבין הפרסום הראשוני ב 1 למאי לבין הפרסום הסופי כעבור מספר ימים.

|כפי שניתן לראות ברשימה הסופית: הדגש|הג'ודאים מארמניה(עד 66ק"ג) ושוודיה(עד90) שהיו אמורים על-פי הדירוג העולמי שפורסם ב-1 במאי לזכות באחד משני הכרטיסים האיזוריים במשקלם, לא יעלו על המטוס ללונדון. השניים יוחלפו בהתאמה בג'ודואי בולגרי(66) והונגרי(עד 90) למרות שהללו מדורגים נמוך יותר, למשקלם.

כזכור היו מי שטענו שוב ושוב בחרון וזעף "שלא היה ולא ולא נברא שום מנגנון כזה", מול מספר משתתפים שונים.
אבל המציאות כפי שכבר היה ניתן להסיק מראש ולאחר מכן , שונה:

-הג'ודאי הארמני TONOYAN Hambardzumyan , המתמודד במשקל עד 66 ק"ג (המשקל של פולק) שמדורג כפי שניתן לראות עם 76 נק' , לא יסע ללונדון.
במקומו יקבל כרטיס הבולגרי IVANOV Martin , זאת למרות שהוא מדורג רק במקום ה-92 עם 55 נק' בלבד.

-הג'ודאי השוודי, DVARBY, Joakim, המתמודד שדורג במשקל עד 90 ק"ג, עם 60 נק' גם הוא לא יטוס ללונדון.
במקומו יכנס ההונגרי MADARASZ Tamas, למרות שהנ"ל מדורג רק במקום ה 107 בעולם, עם 39 מק' בלבד.

קישור לדירוג העולמי:
http://217.79.182.227/www.judo-world.net/_ranking/tta_qualification.php?cat=-66+kg&nation_field=

BentzWatchJudo

New member
שוב אתה כותב שטויות

לארמניה יש ג'ודקא שהעפיל ישירות במשקל 66 ק"ג.
לגבי שוודיה עדיין לא בדקתי

BentzWatchJudo

New member
גם לשוודיה יש ג'ודקה שהעפיל ישירות ב- 90 ק"ג

בקיצור תמשיך לאכול כובעים בשקט

בנץ צודק נכון לעתה. אני הולך לקנות כובע

והוא ישב ליד הצלחת. לא בדקתי מספיק טוב היום את הנושא.

השאלה היא האם נראה עידכון לגבי קיום המנגנון, אני חושב שלא נאמרה המילה בתחום.

חפש טוב היכן מתחבא השוודיי יואקים דוורבי

אני אעזור לך, במקום ה -90 במשקל עד 90 ק"ג, לעומת זאת ההונגרי שכן יטוס ללונדון במקום ה 107.
העובדה שכרטיס אחד שהיה ע"פ התפיסה השרירותית שהאמנת בה היה אמור ללכת לשוודיה, הועבר למרות האמונה שלך לזה מהונגריה כמובן די בה כדי להוכיח את אותו קיומו של אותו מנגנון מדובר שמאפשר למדינה להודיע על ויתור על כרטיס, במועדים שבין הפרסום של הדירוג העולמי לזה הסופי .

ואכן לגבי הארמני, יש להודות לך עירנותך אני אכן רואה ארמני אחר, מה שלא משנה כלל שהעיקרון שעליו דובר, הוכח.

BentzWatchJudo

New member
טוב ברור לך שכתבת שוב שטויות

יש כאמור שוודי שהעפיל ישירות ב- 90 ק"ג.

ברור זה לא. מאחר שאני סבור שהמנגנון קיים

אין סיבה רציונלית שבה פורסמו ב 5 לחודש רשימות חלקיות של 22 הראשונים רשימה שאין בה האיזוריים, שאם לא כן מה שהיה נכון היום היה נכון גם אז.

מאידך, למרות שחששת להתערב- ואין התערבות קיימת.
אני גבר שעומד במילה שלו.
חד צדדית, אני מודיע על יציאה שלי מהפורום לשבועיים הקרובים אלא אם כן אתקל בסימוכין בנדון.

BentzWatchJudo

New member
אתה טוען שיש מנגנון סודי?

אם המנגנון קיים אז הוא סודי כי לא כתבו אליו בשום מקום כולל במסמכים רשמיים. זה נראה לי מאד לא תקין. איך זה נראה לך?
תבין אני לא אומר שלא טוב שיהיה כזה מנגנון, אולי זה מאד הגיוני, אבל הפעם לא חשבו על זה ולא פרסמו שהוא קיים ולכן המסקנה שהוא לא קיים.

הנה מסמך רשמי:
http://www.tpenoc.net/download/london2012/Judo.pdf
בע"מ 22 מופיע לוח הזמנים.
כמובן אין אף מילה על מנגנון כזה.

yoss5

New member
שני דברים מעניינים שקורים בדירוג

* במשקל 52 ק"ג לנשים, עולה מיילינדה קלמנדי שלפי איגוד הג'ודו אמורה לייצג את קוסובו, השאלה היא מה יעלה בגורלה ובגורל הכרטיס שלה.

* מזל טוב למאהר אבו רמילה, שזכה בכרטיס במשקל עד 73 ק"ג (המשקל של סוסו) והופך לג'ודוקא הפלסטינאי הראשון באולימפיאדה (ואם לדייק הספורטאי הראשון שהוא לא אתלט או שחיין).

guinnart

New member
אם ההגרלה סימטרית

כלומר מדורגי 1 ו- 8, 2 ו-7 וכו' ייפגשו ברבע, כך תיראה הדרך של אליס ואריק:

שלזינגר -
במשקל שלה נכנסו לרשימות 21 מתחרות סה"כ.
אוטומטית בשמינית מול מישהי שלא מדורגת 1-8 (המסוכנות: אבל-רוחאס הקובנית המצוינת שממעטת להתחרות, יוסובובה האזרית, סילבה הברזילאית או דרקסלר האוסטרית המנחוסית שהיתה צריכה את הכרטיס ברשימה האירופית; מבחינת הסתברות אחת מהן תהיה בבית של אליס בהגרלה).
נצחון והיא ברבע - כנראה מול זולניר.
אם תנצח שוב את זולניר תעלה לחצי. שם תחכה לה כנראה נציגת חיל השריון הצרפתי ואלופת העולם אמאנה.
בחצי השני המועמדות הן אואנו היפנית וון-אמדן ההולנדית, וגם לילי קסו הסינית לא תפתיע אם תעלה.

הפסד לזולניר יביא אותה לבית הניחומים אולי מול טסבצורן המונגולית.

לדעתי הדרך שלה קשה פחות מאשר גרנד-סלאם, אבל כמובן תלוי בזה שתגיע בכושר מצוין.

זאבי -
במשקל שלו נכנסו 29 מתחרים סה"כ (בהם איראני - אולם הסיכוי למפגש קטן מאוד כי הוא חלש מאוד ויהיה חייב לעבור סיבוב).
לכן יעלה אוטומית לשמינית הגמר ויתחרה שם מול מישהו שלא מדורג 1-8 (יש הרבה טובים ומסוכנים ברשימה הזו: קרפאלק הצ'כי, ז'ורז'יליאני, פאבר הצרפתי, דרוויש המצרי, ון-דר-גיסט ועוד).
ברבע אמור לפגוש את הנק גרול ההולנדי (2 בעולם). לא קל. ההולנדי לא בלתי מנוצח, אבל בגיל בשלות ומצליח מאוד כבר הרבה שנים, כולל ארד מבייג'ינג.
תיאורטית בחצי הגמר ההגרלה מביאה את אנאי היפני, שהוביל את הדירוג לאורך רוב השנים האחרונות (גם הוא יהיה צריך לעבור מתחרים קשים, כמו סאיידוב האוזבקי).
הפסד ברבע יוליך לקרב ניחומים ראשון מול המפסיד אנאי-סאיידוב, וקרב על הארד מול המפסיד בחצי הגמר השני (ראקוב הראשון בעולם או סמוילביץ' הרוסי).

אני לא יודע את מי הרוסים ישלחו, אבל אלוף העולם המכהן חאבולייב מדורג נמוך יותר מסמוילביץ', ואם הוא יגיע הדירוגים ישתנו קצת.

בכלל כל זה ספקולטיבי כי תמיד מישהו עלול להיפצע, או שיישלח מישהו אחר מהמדינה מסיבות פנימיות - וכמובן לא בטוח שההגרלה תהיה סימטרית עפ"י הדירוג.

דורון ד

New member
איפה כתוב שההגרלה סימטרית? ואיפה כתוב ש 8

המדורגים מתחילים אוטומטית בשמינית הגמר?

BentzWatchJudo

New member
ההגרלה סימטרית

אריק זאבי כתב את זה בעצמו בקבוצת הפייסבוק שהוא התארח בה השבוע.
לכן אריק צפוי לפגוש בקבע הגמר את גרול ההולנדי ובחצי הגמר או בקרב הניחומים את אנאי היפני או את הרוסי.
את יתר 4 המדורגים הוא יכול לפגוש רק בגמר או בקרב על הארד.
זאת כמובן בהנחה שכל המדורגים לא יפצעו וישתתפו באולמפיאדה ושהרוסי הבחיר יותר הוא זה שישלח ע"י הרוסים.

BentzWatchJudo

New member
ע"פ אריק הרוסי שנוסע הוא טאג'יר

לא בדקתי אם זה המדורג גבוה יותר או לא אבל כל מה שאריק כתב באירוח ואני צטטי פה מסתמך על זה ויש להניח שאריק יודע מי משני הרוסים משתתף.
אריק כתב על טאג'יר הרוסי השבוע שהוא מסוכן אבל שאנן קצת.

דורון ד

New member
אם זה נכון אז המונגולי אמור להיות ראש בית

ולא הרוסי,אבל זה לא כל כך משנה כרגע כל עוד אין
את רשימת המשתתפים הסופית.

BentzWatchJudo

New member
הרוסי מדורג 6 לא ראש בית. אני אנסה לעשות סדר

רקוב הקזחי מדורג 1 וראש בית A, צפוי ברבע הגמר לפגוש את הקוראני שמדורג 8.
המונגולי האלוף האולימפי מ- 2008 מדורג 4 וראש בית B וצפוי לפגוש ברבע הגמר את האוזבקי שמדורג 5.
גורל ההולנדי מדורג 2 ראש בית C, צפוי ברבע הגמר לפגוש את אריק זאבי שלנו שמדורג 7.
אנאי היפני מדורג 3 ראש בית D, צפוי לפגוש ברבע הגמר את טאג'יר הרוסי שמדורג 6.

כמובן שבתים A ו- B מצטלבים וכך גם בתים C ו- D.

הכל בתנאי שאף אחד לא ייפצע וכולם יופיעו ושאכן כמו שזאבי כתב השבוע הרוסי שיישתתף הוא טאג'יר.

והערה שלי:
אם היה ניתן להמר הימור בינארי האם 8 המדורגים יגיעו כולם לרבע הגמר או שלא אני הייתי מהמר שלפחות חלקם לא יגיעו לרבע הגמר. יש מספיק טובים גם מחוץ לשמינייה.

דורון ד

New member
אני בספק שכך תראה ההגרלה.יש הבדל

בין תחרויות בסבב שלא כל הצמרת מגיעה ואז הדירוג של כל ספורטאי משתנה
בין תחרות לתחרות והוא נקבע רק בערב התחרות,לבין האולמפיאדה שבה הדירוג
יהיה ידוע מראש ואז הגרלה סימטרית צפוייה מדי.
יש לך איזה מסמך של האיגוד העולמי שמאשר את זה?

BentzWatchJudo

New member
מה שכן

מספר המשתפפים בכל משקל עדיין לא סופי.
יש עוד 20 כרטיסים חופשיים שיחולקו. ובאמת אני בכלל לא בטוח שמדורגים עולים אוטמטית לשמינית הגמר. לדעתי סיכוי טוב מאד שזה לא כך אבל לא בדקתי.

למעלה