טכניקה לא שגרתית של ג'רבי ב-2 קרבות הגמר-
בחצי הגמר ולאחר מכן בגמר שוב-
היא השתמשה בבד מגולגל מהבגד שלה כדי לחנוק את היריבה.. פעם ראשונה שאני רואה את זה, 2 היריבות היו מופתעות ונחנקו (בגמר- ממש עד אובדן הכרה, נשארה מעולפת על המזרן)
/www.facebook.com/photo.php?v=10151829829293536&set=vb.172736468535&type=2&theater" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?v=10151829829293536&set=vb.172736468535&type=2&theater" rel="nofollow" target="blank">הנה קישור לנצחון שלה בחצי הגמר:
שימו לב איך היא מעבירה חלק מהבגד שלה מסביב לצוואר של היריבה ומשתמשת בו כמו חבל לחניקה. חולני משהו, לא ראיתי את זה מעולם על מזרן הג'ודו. שימוש בדש כן, אבל גלגול מעין חבל סביב צוואר היריבה...
בכל מקרה ברכות על הזהב, וחבל שאוסף של עסקנים היו צריכים לפנות בשבילה את אליס מהדרך כדי שהיא תוכל לפרוץ קדימה.
(כן גם אני כמו בנץ חושב שגם אם 2 הצדדים לא לגמרי נקיים, עדיין הצד המלוכלך הרבה יותר הוא של פונטי והאיגוד, ושמדובר במהלך מכוון כדי להרחיק את אליס מהמזרנים, ושזה התחיל מיד אחרי ההדחה שלה באולימפיאדת לונדון האחרונה)
מלוכלך ומעיב על ההישג, למרות שכמובן שלירדן אין שום חלק בזה, היא ג'ודוקא נהדרת ומוכשרת מאוד ואני מאחל לה הצלחה מכל הלב