האישה הטובה, עונה 5, פרק 12

דנה1982

New member
האישה הטובה, עונה 5, פרק 12

הפרק ישודר הערב ב"יס"

רשמים, תגובות - לכאן

דנה1982

New member
ראיתי אתמול את הפרק...

מעולה, כרגיל. אין לי מה להגיד, זו פשוט עונה מצוינת.

וויל יוצא נגד כל משפחת פלוריק... קצת מרגיש שחיפשו סיבה שזה יקרה, אבל אין לי תלונות, הסצינה שלו עם פיטר הייתה מעולה. לא סבלתי את כריס נות' מעולם, אבל איפשהוא במהלך הסדרה התחלתי לחבב אותו ובעונה הנוכחית אני ממש אוהבת את הדמות של פיטר. הוא פשוט מדהים בדמות הזאת.

ומתי כבר כל הניצוצות האלה יתחברו לסצינה מטורפת בין וויל ואלישה...

Macphista

New member
ובכן ראיתי את פרקים 11, 12 ברצף

מחשבות.
1. הפיטר של מרילין מעולה! מכלל מרילין אדירה. כמה חבל שאיליי היה עסוק בדרמה הנוכחית ולא ראינו אותו באמת מגיב לזוגיות המרתקת הזו.
2. וויל ואלישיה- אם הם יחזרו להיות ביחד ממש אכעס. אחרי כל מה שהיא עברה, לחזור לחלאה הזה? בעעע על וויל. לא סובלת אותו.
3. קלינדה ו... איכקוראים לה? השוטרת החברה של דיימאן? קיצור, טוב שהיא זרקה אותה. הייתי רוצה לראות את קלינדה עם קארי או אלישיה. קארי מת עליה. ואלישיה... הבחירות שלה בחיים בכל הנוגע לגברים היו גרועות, קלינדה יכולה להיות בחירה מעניינת.
4. וויל ודיאן- היא לא הייתה צריכה לחזור לשותפות הזו. אני רוצה לראות אותה עוזבת את המשרד עם וויל וחוברת לאלישיה וקארי.
5. וואו, יהיה ממש מעניין עכשיו לראות איך פרשת הזיופים תתפתח. אם הפרשה הזו תגרום לפיטר להתפטר ממשרת המושל ולהישפט ו... להיכלא שוב! מה שיסלול את הדרך לסיפור אהבה נפלא בין אלישיה וקלינדה, כי היא באמת לא צריכה לחזור לוויל החלאה.

מבאס שעכשיו יש פגרה עד מרץ...

דנה1982

New member
הסיפור של פיטר ומרילין

היה לי הזוי מידי... ממש לא מה שציפיתי (לא שחשבתי לרגע שזה יהיה פיטר פלוריק, כמובן). אני מודה שאני אוהבת את מרילין, למרות שכשהיא הופיעה בתחילת העונה די סלדתי ממנה (לא סובלת את השחקנית אחרי התפקיד הגרוע שלה באנטומיה של גריי...)

וויל ואלישה כל כך כן צריכים להיות ביחד... לא חושבת שהוא באמת עשה משהו לפגוע בה, אפילו לא כשפיטר אותה (בכנות, היא עמדה לעזוב ולקחת לקוחות, כולל צ'אם האם, כך שלא הייתה לו דרך אחרת טובה יותר לנהוג בה... זה די הגיע לה)

Macphista

New member
אהבתי אותה ממש ב"בטיפול"

לורה ופול... אוי... איזה שיפ נהדר...

וויל משחק מלוכלך. אין לו עצם ישרה אחת בגוף. הוא פשוט חלאה.

לא מסכים, וויל ואלישה ממש לא צריכים להיות ביחד! כל מה שראינו עד עכשיו שאלישה עברה הלאה, ו-וויל עדיין תקוע באותו מקום, ולא מפריע לו ללכלך את הידיים לא משנה כמה זה יפגע בה.. ובכלל, עכשיו הקטע עם הסרט, לא מפריע לו שזאק יפגע מכל הסיפור הזה!

יסמין@

New member
אפרופו קלינדה

אני עדיין מצפה לראות מה קרה עם הX שלה. היא רצחה אותו? העלימה אותו באיזו צורה? לאן הוא נעלם?

Macphista

New member
הוא נעלם מחוסר עניין הציבור

הצופים שנאו אותו ולכן העלימו אותו. בין אם היא הבריחה אותו או הרגה אותו. זה לא קו עלילה שיחזרו אליו.

לא חושב שבגלל זה,

אם אני לא טועה הוא מלכתחילה היה אמור להיות רק חצי עונה.. חוץ מזה, בלייק/הוא/דמיאן כמעט אותו עלילה רק עם אנשים שונים..

יסמין@

New member
אבל לא ייתכן שהם יעלימו

אותו בלי שום הסבר! ממש זלזול באינטליגנציה ובזיכרון של הצופים. והוא לא צריך להופיע בעצמו, אפשר לדבר עליו. מקווה שבכל זאת יתייחסו אליו אחרת בעיניי זה ממש פגם בסדרה שמהרבה מאוד בחינות היא ממש ממש נפלאה.

אמ.. בפרק האחרון איתו

קלינדה הביאה לו אפשרות לברוח עם הכסף (החלק שלה שהיא החביאה) או להשאר עד שהמשטרה תבוא.. אחרי זה רואים את אלישה מחכה לה, וכשקלינדה באה היא אמרה לה שהיא טיפלה בעניין של ניק ושהוא לא יטריד אותם יותר..
לדעתי הם סגרו את זה טוב, ככה את יודעת משאיר את הסודיות של קלינדה וגם משאיר את זה פתוח למקרה שירצו לחזור לסיפור הזה..

יסמין@

New member
כן, אני זוכרת

אבל כשהיא אמרה שהיא טיפלה בו, זה נשמע שהיא רצחה אותו... האישיות שלו הייתה כל כך אובססיבית, שלא נראה שהוא יבחר בפתרון הקל לברוח עם הכסף. לא נראה שהוא יהיה מוכן להיפרד ממנה בקלות גדולה כל כך.

או שהיא גרמה לו לברוח

אל תשכחי שהוא כבר היה בכלא, ובזמן שהוא היה שם היא ברחה. עכשיו הוא יודע איפה היא, והוא יודע שהיא לא תברח שוב בזמן הקרוב. חוץ מזה, שממהתחלה הוא אמר שהוא רוצה את הכסף, אז היא הביאה לו אפשרות לברוח עם הכסף או להשאר ולהכנס לכלא בלי הכסף והפעם (אני מניח) ליותר זמן..

יסמין@

New member
אם הייתה

אפשרות לסגור את העניינים איתו עם כסף - היא לא הייתה כל כך נלחצת ממנו. הוא שידר סוג של אובססיביות נואשת, סוג של היצמדות מפחידה, מישהו שירצח את האישה שהוא נמשך אליה ולא ייתן לה ללכת. הוא נראה מאוד מסוכן, כל ההתנהגות שלו. אני זוכרת סצינה במטבח שהוא עמד וטיגן משהו, ואני ממש פחדתי שהוא יעשה משהו נורא. אם אפשר היה פשוט לתת לו כסף והוא ילך - לא היה צריך לבנות את הדמות שלו כמשהו הרבה יותר מסוכן ומאיים.
אז או שבנו את הדמות שלו לא נכון, בצורה הרבה יותר מאיימת ממה שהיה צריך, ובסוף הוא הלך עם הכסף
או שהוא לא היה מוכן ללכת עם הכסף ואז היה קרב, והיא נאלצה להרוג אותו

מקווה שהנושא יעלה שוב לקראת סוף העונה. אני יכולה לחשוב על כמה אפשרויות מעניינות יותר, שגם מטילות אור חדש על דמותה של קלינדה (שאותי מאוד מרתקת) מאשר סתם שהוא לקח את הכסף ונעלם באופק.

אבל זה לא ככה,

אל תשכחי שקלינדה בעצמה אמרה שיש לו השפעה עליה, זה יותר מפחד. לדעתי כשהיא רואה אותו היא רואה את העבר אבל הוא בעצם רואה את ההווה/עתיד. כמובן שהוא לא חזר רק בשביל הכסף, הוא חזר גם בשבילה, הוא חזר גם בשביל העסק סמים של מה שזה לא יהיה.. אבל בשורה התחתונה לה נמאס מהמשחקים שלו, נמאס לה שהוא מאיים על החברים שלה ובכלל נמאס לה ממנו והביאה לו אולטימטום, האם אנחנו יודעים מה קרה בסוף?! לא, האם נדע?! יש מצב.. אבל בנתיים אני לא חושב שממהרים עם זה יש להם בנתיים מספיק עלילות בשביל קלינדה.

יסמין@

New member
הם לא צריכים למהר.

שיעסקו בכך מתי שהם רוצים. מבחינתי, העיקר שקלינדה תקבל יותר זמן מסך, שנגלה עוד סודות שלה, ושנדע מה קרה איתו.

Macphista

New member
קראתי את זה איפשהו

קו העלילה שלו היה אמור להיות ארוך יותר אבל הצופים ממש סלדו ממנו לכן סיימו את קו העלילה הזה מהר מהמתוכנן.

יסמין@

New member
חבל.

אני דווקא אהבתי מאוד את קו העלילה הזה, את הדינמיקה ביניהם, את המשחק שלו ועוד. בכלל, כל מה שקשור בקלינדה, בסודות שלה, בחייה הפרטיים, כל מה שנותן הצצה אליה פנימה - אני בעד!

בל גם אם רצו להעלים אותו, יכלו לעשות זאת בצורה יותר אינטליגנטית. לא פשוט להפסיק את הופעתו בסדרה וכל איזכור לו. אם אכן זה מה שהם עשו ולעולם לא יזכירו אותו, לדעתי זה פגם חמור ברצף העלילתי ובכלל. יכלו להתאמץ מעט, להשקיע קצת יצירתיות בהעלמתו. לפחות יכלו לדבר עליו, להסביר מה קרה לו וכו'.

יסמין@

New member
בל=אבל. וזה מזכיר לי דיון

בפורום האחר לגבי מעמדם של היוצרים. הועלתה טענה שהיוצרים הם הכל יכולים והכל קובעים בסדרה, ואני טענתי שיש עוד הרבה אנשים אחרים והרבה אילוצים, והסדרות (בייחוד אלו שמשתרעות על פני כמה עונות) הן תוצר של פשרות שונות. אז אם זה נכון מה שכתבו (שפשוט הורידו אותו משום שהוא לא מצא חן בעיני כמה מהצופים) - הנה עוד הוכחה לטענתי. מקווה שבמקרה הזה זה לא יהיה נכון. היו יכולים ליצור כזו עלילה מעניינת איתו. מה גם, שקלינדה היא דמות אדירה בעיניי וחבל שלא מפתחים אותה יותר. אני הייתי נותנת לה מקום הרבה יותר מרכזי בסדרה.

למעלה