האישה הטובה, עונה 5, פרק 12

הסיפור בינהם התחיל טוב לדעתי

אבל ההמשך היה כבר יותר מדי מרוח.. ההתחלה והסוף של העלילה הזאת היו טובים האמצע סתם מרוח..

יסמין@

New member
מקווה

שהוא או לפחות דיון עליו יחזור, כלומר שנדע מה קלינדה עשתה איתו (לא שהמשטרה תדע, רק שאני אדע LOL)

עדיין לא אמרו שום דבר רישמי

אני מניח שכן.. העונה הזאת זוכה להרבה ביקורות חיוביות..

דנה1982

New member
בצדק

לא סבלתי את הדמות שלו, לא את הסיפור שלו, ולא את הדינמיקה שלו עם קלינדה. זה היה מיותר, מוזר ומטופש.

העזיבה שלו הייתה צעד חכם ביותר.

קארי גאוווון, איך שהוא הרים על קלינדה!!
מזכיר לי את עונות 2-3! עכשיו רק צריך סצנה בין אלישה לקלינדה!
חייב להודות עד העונה הרביעית אהבתי את וויל, אבל מהפרק שהם הבטיחו לשכירי שנה 4 את השותפות ואז קיבלו רק את אלישה, התחלתי לשנות דעה.. והנה עכשיו הוא מוכיח שהוא סתם עלוב נפש.. אלישה עברה הלאה, תתגבר! כדיאן רצתה להקים משרד משלה הוא לא התנהג ככה.. וגם, איך שהוא התנהג לדיאן (היחידה שאשכרה הייתה איתו לאורך כל הדרך ובזכותה בכלל לא שללו את הרישיון לצמיתות) במהלך כל תחילת העונה

אני מקווה מאד שפיטר יצא מזה.. בהתחלה לא סבלתי את פיטר, אבל עכשיו אני מעדיף אותו מאשר וויל.. (למרות שאני מעדיף אותה לבד)
את מרילין לא אהבתי בהתחלה, אבל בפרק הזה היא הייתה מעולה, בכלל בקטעים שלה עם איליי..
איליי
הדברים שהוא עושה בשביל פיטר..
ושוב, פתאום אכפת לוויל מדיאן?! יפה שהוא נזכר.. אני מקווה מאד שפיטר יכנס בו!

Macphista

New member
אף אחד לא יגבר על מיסטר ביג

Will is going down...

ולא לאלישיה!
באופן כללי.

יסמין@

New member
גמני בעד מיסטר ביג

אף פעם לא הייתי בעד וויל. אלישיה לא חייבת להיות עם פיטר או עם וויל: היא יכולה למצוא מישהו אחר לגמרי, והיא יכולה לחיות בלי גבר כמו שהיא חיה עכשיו.

דנה1982

New member
דווקא בגלל התפקיד של ביג

אני לא יכולה לסבול את כריס נות'.

אבל כפיטר - בעיקר בעונה האחרונה - אני בהחלט אוהבת אותו. ועם זאת, אני עדיין בעד וויל/אלישה מאשר פיטר/אלישה.

או שבסוף היא תהיה עם איליי גולד, אני יכולה לחיות עם זה

יסמין@

New member
לא! איליי צריך להיות

עם הלטינה המקסימה, ששיחקה את "בטי המכוערת". לאן היא נעלמה? מקווה שהיא תמשיך להופיע בסדרה.

דנה1982

New member
אמרתי את זה בצחוק...

מבחינתי איליי יכול גם להישאר לבד לגמרי. הוא פשוט דמות ענקית, לא צריך להחריב אותו (משהו בדמות שלו כשמצמידים לו סיפורים רומנטיים קצת נחלש לי מידי...)

כי הוא דמות חזקה

וכשמצמידים לו משהי אז הוא מתרכך יותר מדי, למרות שאהבתי את העלילה שלו עם אשתו, וכמובן עם סטייסי והקצפת..

יסמין@

New member
אדם חזק

או דמות חזקה אמורים להישאר ללא זוגיות, ללא משפחה? כשהוא לבד, אין לו כלום, ולכן הוא יכול להשקיע את עצמו בצורה אובססיבית וורקוהוליסטית למה שמרחיק אותו מהבדידות של ביתו. אני מאחלת לו ולכל הנשים והגברים החזקים/ות שלא יהיו בודדים ושהכוח שלהם לא יישען על בריחה מבדידות...

חחחח זה לא מה שאמרתי

אמרתי שהוא חזק, אבל כשמצמידים לו משהי אז הוא מתרכך, לא אמרתי שהוא צריך להשאר לבד..
חוץ מזה, יש לו משפחה, יש לו ילדה, הוא וגרושתו חזרו לדבר, יש לו את נטלי (אמריקה) זה לא שהוא לבד.. חוץ מזה, כל העונות תיארו אותו כאדם שנשוי למקצוע שלו ורק בפרק שהוא היה עם נטלי הוא בחר בה על פני העבודה אז אי אפשר להגיד שהוא לבד..

למעלה