האקס פקטור - מתחיל

Nightingale5

New member
מסכימה כמעט עם הכל, במיוחד הפיסקה האחרונה

אדם להב כזה פיספוס! חבל לדעתי דווקא היה מתאים לו האקס פאקטור והוא סוג של סתם "נשרף" בדה וויס

ואין על דה וויס US אני צופה אדוכה כבר 3 עונות

אדם להב

ראיתי את האודישן שלו כל-כך הרבה פעמים. מההתחלה הוא הפייבוריט שלי, וכל-כך התאכזבתי שלא המשיך הלאה. לא בחר את המוניטור הנכון, עם מנעד קול כמו שלו הוא יכל להגיע הרבה יותר רחוק. פספוס אמיתי!

Uri04

New member
לא נפלתי

מהוקצע הפקתית, חביב לפרקים, אבל אף כישרון לא הפיל אותי ואף שופט לא ממש מרשים אותי. לא חושב שאמשיך לצפות.

Anonimit84

New member
התרשמות מהמתמודדים בתוכנית מס' 1

ההתרשמות שלי מהמתמודדים שהראו ביצוע מלא שלהם, לפי סדר הופעתם:
יהב טווסי: האודישן שלו היה ממש בדיחה! איך השופטים העבירו אותו??? מאיפה הם רואים? מאיפה הם שומעים? איך לעזאזל משה פרץ התרגש מהביצוע המצועצע הזה???
מישל תם: אולי זה לא היה ביצוע הכי טוב, אבל אי אפשר להתעלם מהעבודה שיש לה צבע קול מיוחד מאוד.
עדי C: באמת היו יותר זיופים משירה, אבל למה בכלל הביאו אותה לאודישנים המצולמים, הרי בטח כבר באודישנים המוקדמים שמעו שאין לה שמיעה מוזיקלית בסיסית. אז למה לעשות צחוק מילדה חסרת מודעות? רשעים!
דניאל עמית – אהבתי את חוש ההומור, החוכמה והמתיקות של הילד הזה.
"כיפה לייב" – אין ספק שהיה משעשע, אבל מבחינה וואקלית הם לא שרים משהו בכלל, והרי זו תוכנית שירה...
עדן בן זקן – איזו חמודה, מלאה בקסם אישי. אומנם סגנון השירה שלה הוא לא בדיוק הטעם שלי במוזיקה, אבל אין ספק שהיא שרה מצוין.
חיליק כהן – אם הייתי שופטת בתוכנית הייתי מפחדת להוציא עליו מילה רעה. הבן-אדם מפחיד!!!
רוז מהפיליפינים – ענקית! איזה קול!!! אם היא תמשיך כך, היא בהחלט תהיה ראויה לזכות בתוכנית.

danlevin1

New member
יהב

ההופעה שלו הייתה מאוד מביכה , אבל מאחורי כל זה זיהיתי כן קול לא רע

מישל תם שרה לא רע אבל השופטים צודקים , מאוד מאולץ בגבוהים

הילד האוטיסט חמוד אבל עדיין בוסר

כיפה לייב הכי אהבתי , הם כיפים , הם מגניבים , יש כמה ווקאליסטים טובים

הפיליפינית שרה טוב אבל מאוד מיושן , קשה לי לראות אותה מגיעה לשלבים מתקדמים

מור ממן - דווקא מי שהראו לכמה שניות שרה ממש טוב

עדן בן זקן - מאוד חביבה ושרה טוב אבל לא הפילה אותי

למעלה