הגברים גורשו מחשש שהנשים ייפלו לרגליהם

הגברים גורשו מחשש שהנשים ייפלו לרגליהם

שלושה גברים מאיחוד האמירויות סולקו מפסטיבל בסעודיה מפני שהם "נאים מדי", והרשויות חששו שנשים יימשכו אליהם. לאחר מכן ננקטו צעדים לגרש אותם חזרה לארצם.

שמרוח', תבטל את הנסיעה לסעודיה

איזה דפוקים אילו מה עובר עליהם

תראה מה מכוער מהארץ הגיב

וואלה צריך לעשות ככה בארץ
מכוער, 17/04/13 23:07
נמאס שהחתיכים האלה לוקחים לי את כל הבחורות

"انا ماشية بالشارع مش حاسة بأنوثتي"

"انتو عايزين تغطوا المرأة لية؟؟ الله... دي زي اختي. لو شفتها عريانة اغطيها"

قصدك المساواة

المساواة؟ اذا تطبيقها ١٠٠ بال ١٠٠
مش الرجل متل الست والست متلو؟
ماشي
١. تحلق راسها متلو.
٢. تصرف عالبيت متلو.
٣. تقلل المصروف وهواية المشتريات.
٤. ما تتزوق.
٥. تربي دقن.

اما، لا لا، هاد بصير "تخلف". بكفيش احنا متخلفين بدنا نخليهم هيك بزيادة؟

الانجيل صرح بحلق شعر المراة من منطلق المساواة بين الرجل للمراة حتى ما تفتن بشعرها. وما رفض المنديل. ليش ولا حد من النصارى ماشي مع هالمساواة؟ لا لا....

المساواة المطلوبة هي مساواة عهر: مساواة العلاقات الجنسية قبل الزواج/ ومساواة اعمل شو بدي (انا) ... هاي مش مساواة. هاي مسابقة انفلات.

את בטוחה שאת אשה בכלל !!

אין לי מושג מה את אבל אני חושבת שזן הנשים באשר הוא מתנער מנשים כמוך.
ו

معلش. ما عجبك كلامي لأنو الصراحة بتزعل.

יש לך תשובה על מה שכתבתי?
תיזכרי איך נשים התחילו להשתחרר אז בארצות הקידמה בארץ הדמוקרטיה של היום, ארה״ב. הן שרפו חזיות (الحركة النسائية) ועבדו כמו גברים. לא הבאתי שום דבר מאצלי. בעיניהן זהו השיוויון שהן דיברו עליו: עבודה, פרנסה, השקעה וכוח. האיסלאם פתר אותה מאלה , נתן מטלות אלה לגברים, אפילו אישה עשירה שמתחתנת עם עני- על העני לפרנס אותה ומותר לה לעזור לו בפרנסה אם ברצונה לעשות כך בלבד. בלי הפעלת שום לחץ עליה.

במקביל לכך הוא ביקש דבר אחד בסיסי: الحياء. بس شكلو هالطلب غالي.

אני מעריכה כנות. ולא סחור סחור כדי להצדיק עמדה של מישהו. ולא חיפושי הצדקות ברחבי תבל.

אני מכירה די בחורות שהן די מכובדות בלי כיסוי שאומרות: אנו יודעות שזה הנכון אבל אין ביכולתנו לעמוד בזאת או ליישם זאת על עצמנו.

נשים כאלה אני מעריכה , כי הן כנות, ומורידה בפניהן את הכובע.

מקווה שאת בעצמך מכוסה

ויש לך איך קראת לזה الحياء. נאה דורש נאה מקיים את יודעת ,אין לי מה לענות לך כי ברור לי שלעולם לא נגיע לשום הסכמה .
ותדעי שכל מה שאת כותבת בערבית אני קוראת ומבינה מצוין ולא נראה לי שבערכי האיסלם מותר ללעוג לאחרים ולדבר בגונתם בצורה גסה .
الحياء. אמרת ? כן בטח אמרה מי שכותבת כאן הכפשות וגסיות וקללות והכינוי שלה סוכריה .
תעשי לי טובה אני לא קונה את הצביעות שלך .

לא ביקשתי שתקני כי אני לא מוכרת.

לא מחכה להגיע לשום הסכמה איתך - כמו שאין בכוונתי לשכנע אותך כל עוד ל- כל אחת יש ראייה שונה לדברים. כמו שטענתי לא נולדתי לרצות אף אחת.

الحياء? ״ان لم يستح فافعل ما تشاء"...

את רוצה לפרש את דברי כהכפשות? פרשי. גם על גדולי העולם אמרו דברים יותר גרועים.

مش عايشة عقفى اي وحدة هون انا. יעני בתכלס מא בשוף לעוואג׳- ובאול ענו סח. כמוך לא אוהבים לשמוע משוגע כזה:
http://youtu.be/JMFQ8Zqy6Z8

תמצאי שדתיות מצדיקות אותו ואחרות מכפישות אותו.

ואגב לגבי הלבוש

הכרתי המון נשים שלבשו ארוך בעל כורחם כי הבעל או האבא הכריחו אותם וראיתי איך הן התנהגו והכרתי המון נשים שהלכו עם בגדים חשופים נשים עם ערכים וכבוד עצמי .הבד שמכסה אותי לא מעיד על קנקני יש המון מכוסות שרלילות וההפך אז אני מעולם לא שפטתי בנאדם על פי לבוש.
אני בעצמי לא דתיה ואני יכולה להגיד לך שאני צנועה בהרבה נשים מכוסות כי אני מכבדת את עצמי וגם שאני בקיץ הולכת עם קצר כי חם לי ובאמת חם לי אז את חושבת שזה הזמנה לאיזה חלאה לאנוס אותי ? הגזמת !
בקיץ אני הולכת עם חולצה מכופתרת ללא שרוולים ואני עובדת רק עם גברים ומעולם לא חשתי לא בנוח ולא חשתי שזה שינה מערכי בעיני הלקוחות להפך הם מעריכים אותי בזכות האישיות שלי והלבוש שלי מעולם לא היווה פקטור .
אני רואה המון נשים דתיות עם טונה איפור ועקבים וצמוד והמיניות שלהן פורצת החוצה ואני אומנם לא דתיה אבל אני משדרת משהו אחר אני חשופה אבל עם קלאסה .
אל תסתכלי על הבד תסתכלי על הבנאדם

אני לא מבינה דבר אחד. למה את לוקחת דברים

אישית?
אני הגנתי על כל הדתיות?
אני בעצמי אמרתי שיש כאלה שלא מכוסות אבל אני מכריעה אותן מאוד.
כל השיח הזה התנהל מלכתחילה על קוד ליבוש באיך שהוא מופיע בציווי האלוהי קודם כל. אז אחדים אמרו בולשיט, השני טען שזה בית כלא, הדלישי טען שהוא עוצר התקדמות, הרביעי אמר שזה אנתיקה, אחרים אמרו שנשים לבשו בעל כורחן. בסדר,
אם נשים לבשו בעל כורחן,
או אם מישהי מופיעה בטלויזיה וטוענת שזה עוול שלא תואם את רוח ה 2013 למה מצפים שחייבים להסכים איתן? מה זה אמור להגיד או להשפיע עליי בתור אינדיוידואל? למה אני צריכה לזרום בעקבות التماثل؟ למה מה שקורה פה במציאות במקרים כאלה ואחרים אמורים לזרוק על הבורא למשל? אם מישהי מספרת בתור חוויה או ניסיון אישי שעברה שחיגאב גרם לה ל... ול...., האם זה אומר שאני צריכה להשתמש בדוגמה שלה בכדי להגיד אוקי היא צודקת ״ואולי אלוהים רצה אחרת״ כשמנגד בספר יש דרישה חד משמעית לגבי הנושא ? (يا ايها النبي قل لازواجك وبناتك وتساء المومنين ليدنين عليهن من جلابيبهن) او (ومن يعصي الله ورسولة فقد ضل ضلالا مبينا)...
אני לא מסוג הנשים שיכולה לראות ציונים כאלה ולטעון שלפי כמה מקרים במציאות שאולי.... ואולי ... ואולי... לנסות לשחק בפרשנויות. זה הכל.
מה שכל אחת עושה- שייך אליה. רק שלא להיתפל לפסוק ולשחק אותה פרופסורים.

אל תדאגי על التبرج בקרב דתיות כתבתי בערבית

למטה.
לא טענתי שיום אחד זה נכון. להיפך, זה זלזול.

אני למשל כן אוהב

שנשים באות לעבודה עם מיני קצר, שמח לעיניים.
אני גם אוהב את השמלות הארוכות עם שסע בצד, איזה יופי.
אבל הכי הרבה אני אוהב את החצאיות הרחבות, אני מתפלל שהרוח
תגיע והחצאית תתרומם אל על, ולהנאתך אתה מגלה שהיא בכלל עם
חוטיני. זה הכי הכי יפה.

אני חושבת שאתה מתוסכל

ומשהו רע עובר עליך או שתמיד היית כזה ולא שמתי לב עכשיו רשמית אתה מגעיל

ואני איתך רק בנקודה אחת

שלכל מקום צריך לדעת להתלבש בהתאם אני שונאת נשים שמשתמשות במיניות שלהן אני רואה את זה לפעמים ובעיני זה דוחה , לעבודה צריך להתלבש בצורה הולמת ובמיוחד נשים שעובדות עם קהל , אני בעד צניעות אבל לים אני אלך עם בגד ים ולחתונה אתלבש בהתאם

למעלה