אתה הוכחת יפה את צביעותך גזענותך וחוליך בועל עזים
E Emile Zola New member 19/4/13 #79 הוכחות, חביבי, הוכחות לא מילים באויר המקסימום שאפשר לצפות ממך זה לתרגם שירי הבל ולזרוק ססמאות. אצלי, כל דבר מגובה בהוכחות.
הוכחות, חביבי, הוכחות לא מילים באויר המקסימום שאפשר לצפות ממך זה לתרגם שירי הבל ולזרוק ססמאות. אצלי, כל דבר מגובה בהוכחות.
E ellale New member 19/4/13 #86 רק הערה טכנית כשאתה מכניס קישורים בתוכן ההודעה, שים לב שהקישור תקין ואין בו כפל http://. בכלל, תפוז מאפשר צפיה מוקדמת בהודעה, מאוד עוזר כשמכניסים הודעות עם הרבה קישורים.
רק הערה טכנית כשאתה מכניס קישורים בתוכן ההודעה, שים לב שהקישור תקין ואין בו כפל http://. בכלל, תפוז מאפשר צפיה מוקדמת בהודעה, מאוד עוזר כשמכניסים הודעות עם הרבה קישורים.
E Emile Zola New member 18/4/13 #43 נשים הן לא סוכריות יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן. זה שאת רואה את עצמך כסחורה על המדף, עם עטיפה ותאריך תפוגה, זו בעיה שלך, ושל רבים בחברה העקומה שלך.
נשים הן לא סוכריות יש להן גם אישיות, חכמה, טוב לב, שכל וניתנה להם הבחירה לעשות מה שבא להן. זה שאת רואה את עצמך כסחורה על המדף, עם עטיפה ותאריך תפוגה, זו בעיה שלך, ושל רבים בחברה העקומה שלך.
ס סוכרייה7 New member 18/4/13 #47 חיחיחיחיחי אין לי בכלל בעיה להיות עטופה על המדף בדיוק כמו שאין לאחרת בעיה ש 678888 יזילו עליה ריר , ולא תיחשב לאייקון סקס שנועד לספק חלאות עקומים כולל החברה שלך, ולא רק בחברה שלי.
חיחיחיחיחי אין לי בכלל בעיה להיות עטופה על המדף בדיוק כמו שאין לאחרת בעיה ש 678888 יזילו עליה ריר , ולא תיחשב לאייקון סקס שנועד לספק חלאות עקומים כולל החברה שלך, ולא רק בחברה שלי.
E Emile Zola New member 21/4/13 #112 אז כדאי שתחזדרזי... 25 זה הרבה זמן על המדף עוד שנה ואת 26, ואת זה מעגלים ל 30... מי שקונה סחורה, לא מספיק לו שהיא בעטיפה סגורה, אלא שהיא גם לא הרבה זמן על המדף (אחרת זה צובר עובש). אז קדימה סוכריה, צאי במבצא סוף עונה או משהו...
אז כדאי שתחזדרזי... 25 זה הרבה זמן על המדף עוד שנה ואת 26, ואת זה מעגלים ל 30... מי שקונה סחורה, לא מספיק לו שהיא בעטיפה סגורה, אלא שהיא גם לא הרבה זמן על המדף (אחרת זה צובר עובש). אז קדימה סוכריה, צאי במבצא סוף עונה או משהו...
ד ד י י ר זמני New member 18/4/13 #26 אני חתיך הורס אבל אין לי ויזה. חבל, ארבע נשים זה לחיות כמו שצריך.