כמות מטורפת של שטויות איציק....
מה זה "לא הולמת את שי חי חיצונית"??
אז גם בעלי צריך להתגרש ממני כי הוא בריטי גבוה רזה ובלונדיני ואני ישראלית שמנה ונמוכה עם משקפיים??
ומה זה "לא הולמת פנימית ושכלית"?
או שיש לך רנטגן של הכליות ועמוד השדרה שלה?
ודווקא לדעתי וממה שקראתי וממה שראיתי באח הגדול תני אחלה אשה, עם ראש על הכתפיים, חכמה ובוגרת מאד יחסית לגיל 23 ואפילו ביחס לשאר הנשים בבית האח הגדול (דווקא שי מיקה שכולם אמרו עליה שהיא ילדותית - כאשר שי חי ותניה רבו ותניה הלכה לשירותים לבכות שי מיקה באה אליה, ניחמה אותה שכל זוג רב ולא ניצלה את המעמד כדי לסכסך ביניהם - מה שאור המכשפה ופלורי הצווחנית שמבוגרות משי מיקה בהרבה ניצלו ועשו!).
כל הסוד ביחסים זה משיכה + הדדיות. משיכה יכולה להיות מנטלית, פיזית (להידלק על מראה) או מינית ויכולה להיות משיכה שמבוססת על שלושתם יחד (האידיאל - כי מראה זה דבר חולף ומשתנה עם השנים וכאשר יש גם משיכה מנטלית ומינית בין בני הזוג זה היסוד להמשכיות הקשר).
הדדיות - זה שאין אגו בקשר. עשייה לבן הזוג מתוך הבנה שכשטוב לבן/בת הזוג והוא/היא מרוצים ושמחים אז גם את/ה שמח/ה. הרבה זוגות לא מבינים את זה. אני רואה המון נשים וגברים שפועלים מתוך "מה טוב לי" ו"מה יוצא לי מזה" ומתוך חשיבה שבן או בת הזוג אמורים לספק להם, להשלים להם, לעשות עבורם והם לא צריכים לעשות כלום - גישה מוטעית שמובילה לא רק להיפרדות אלא בהרבה מקרים לגירושין מכוערים וגם על חשבון הילדים.