עונה גרועה עם מנצחת אנדרייטד
שבט צ'אפירה (חוץ מאמבר)
להזכיר לכולכם שהשבט כולו רקד בשמחה לאחר שסו עזבה אם מה שקרה עם ריצ'רד (למעט אמבר וגם אלישיה). גם אם לא הכי התחברתי לסו בלשון המעטה, הריקוד הזה שטום המציא בשבילה ממש היה מגעיל.
אית'ן באמת עשה כל מה שיכל, שיחק ממש חזק והרבה יותר אסטרטגי מאפריקה, אני ממש רוצה שהוא ישחק שוב! וגם אם לא נפלתי מהרגליים מג'נה מורסקה מאמזון, מגיע לה לשחק שוב, אני רק מקווה שהיא נמצאת עכשיו במקום בריא יותר בחיים שלה. ג'נה לואיס לגמרי עצבנה אותי בעונה. ובת'כלס היו לה רעיונות אסטרטגים, אבל לגמרי ירתה לעצמה ברגל בפיינל 5. אבל גם אם היא הייתה מגיעה לגמר היא לא הייתה זוכה, בכלל לא היה לה משחק חברתי.
לקס...טוב, כבר ראינו איך שיחק באפריקה. עשה טעויות על גבי טעויות. ולצערי קאת'י ושי-אן גם עשו טעויות במשחק, בעיקר להשאיר את אמבר. ושי-אן לגמרי גדולה
ולא, המקרה לא דומה עם טרויזן כי שבט צ'אפירה ממש נידה אותה, אולי חוץ מרופרט ואמבר. ואתם יודעים למה שי-אן הצביעה לאמבר בסוף? כי אמבר הייתה היחידה שדיברה איתה אסטרטגיה. היא לא הצביעה לה בגלל מרמור אלא בגלל שהיא באמת חשבה שהגיע לה לנצח. טרויזן לא הצביע לקים מתוך מרמור טהור.
ואמבר לגמרי אנדרייטד. היה לה גם חלק בברית הפיינל 4 של ג'נה, רופרט ביחד עם רוב. הראו אפילו בפרק
שהיא הביאה אותם לשיחה איתה ועם רוב. והיא כן הייתה קרובה לטום, הראו בפרק לפני המיזוג שהיא דיברה איתו על להדיח את רוב ס. והיא הצילה את עצמה בהדחה של ג'רי. רוב הצליח להפחיד את הברית של לקס, אבל אמבר היא זאת שהבטיחה לקאת'י שהיא תיקח אותה לגמר. לכן שההבטחה הופרה באיחוד, קאת'י הצביעה נגדה בהדחה של לקס כי היא ידעה שאמבר שיקרה לה, למרות שהיא ניסתה להשאיר אותה. כל מה שרוב עשה אמבר ידעה, הם עבדו יחד. אמבר נתנה לרוב לעשות את העבודה המלוכלכת כי היא ידעה שזה יעבוד לזכותה בגמר, כמו שהיא ציינה לטום שרוב לא עמד במילה שלו בסוף איתו:
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=osVzn6Rvcx8[/URL]