הפעם אתם שופטים

ורדונה2

New member
זוועה

הילדות חמודות, מכירה את זה...
אותי מחריד שילדות קטנות שרות שיר כזה. מי שקצת מבין אנגלית יכול לראות שזה *ממש* לא שיר לגילן.
ובכלל, לא חושבת שיש שיר כלשהו של ה"אומנית" ניקי מינאג' שמתאים לילדים. הסגנון שלה יותר מתאים למועדוני החשפנות או בתי בושת היוקרתיים בעיר, לא ממש סטייל "שלום כיתה א'".

omer719

New member
מה? היא מקסימה!

הילדה ממש חמודה, הראתי לך את זה בדוק. היא התראיינה אצל אלן ואין לה מושג על מה השיר. אבל בלי קשר היא ילדה ממש מצחיקה וחכמה, היא מראיינת אצל אלן עכשיו קבוע.

ורדונה2

New member
אני מכירה אותן עומר

הילדות חמודות, אבל קצת פחות נחמד לראות אותן שרות שיר של זונת-MTV עם מילים שלא יביישו את בית הבושת המבוקש ביותר בת"א.
שישירו טיילור סוויפט או משהו חינוכי, לא שיר על מישהי שחרמנית על גבר שגורם לתחתונים שלה "לרדת" ואומרת SHIT, FUCK ו-bitches כל מילה וחצי.

such an angel

New member
חייבת לדעת משהו

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הסיפור של הילדות האלו ?
למה הן כל כך מוכרות ומפורסמות (לא לי באופן אישי)
מי הן למה מכירים אותן ואשכרה היה להן מקום התמודדות ב TCA ?@

וזה מזעזע ד"א.

omer719

New member

אלן הביאה אותן לתוכנית שלה אחרי שהעלו את הסרטון שלהן ליוטיוב. וכל כך אהבה אותן שהיא הפתיעה אותן לפגישה עם ניקי, ואז עוד כמה פעמים כי זה היה מאוד משעשע. מפה לשם זה התפתח לפינה, והיא שולחת אותן לסקר כל מיני דברים, כמו איזה טקס. ועכשיו יש להן פינה קבועה בתוכנית שלה.

בסרטון הראשון היא שואלת אותה מה התפקיד של הבלונדינית, והן חברות, והיא נותנת לה ביטחון לעלות לבמה כשהיא לידה

הינה הסרטון - http://www.youtube.com/watch?v=odhUPMYXpX4

ורדונה2

New member
חחחחחחחחחחחחח זה נשמע כ"כ מגוחך

שהמוזיקה נשמעת טוב ואיכותית כזאת, ואם מקשיבים למילים השילוב נשמע פשוט הזוי

מין "את אחלה חמודה" רק עם מוזיקה טובה ובאנגלית XD

אבל נו, זה לא חדש שבאמריקה, על אחת כמה וכמה ב-MTV, אין לליריקס חשיבות. מה שחשוב זה לחן קליט והרבה זונות שרוקדות בתחתונים בקליפ.

omer719

New member
כל כך הזוי,

לא ברור מה הבן אדם הזה לקח, ומה הוא חשב לעצמו כשהוא העלה את זה.
אבל באיזשהו מקום.. זה מזכיר את ניקי מינאג'

ורדונה2

New member
לי זה נראה כמו ניקי מינאג' בלי איפור ופאות...

למה, אתם רואים משהו אחר?

Outplay

New member
זה רק הפרומו

תראו את הstarships שלו ותבינו מה הוא שווה באמת

ורדונה2

New member
יא גוש צואתי, עומר

איפה הקרדיט לשיטת הדירוגים שלי?!

ואהבתי
:
"אז לפעם הראשונה בחרתי בשיר האיכותי ביותר, איכות זועקת לכל עבר מכל שיר שיוצא מהזמרת הזאת הלוא היא ניקי מינאג', Super Bass"

omer719

New member
נשבע לך,

שבראשי תכננתי לכתוב ושכחתי. אולי כי עיצבנת אותי!
כמובן קרדיט לורדונה הכישרונית שעברה לי בפיתוח כולו

למה לא השתמשת בזה בעצמך?!

למעלה