התעמלות מוקדמות- שטילוב וחברים

התעמלות מוקדמות- שטילוב וחברים

המצב נכון לעתה אחרי ש 47 מתעמלים ב2 מ 3 הקבוצות בהם שטילוב סיים את תרגיליו.
שטילוב במקום השלישי בתרגיל הקרקע יחד האמריקאי דלטון, בעמדת זינוק טובה לגמר הקרקע בשבוע הבא((צריך להיות מדורג 8 בסוף היום).
בגמר הקרב-רב, הוא מדורג במקום השביעי, גם כאן בעמדת זינוק טובה לגמר (צריך להיות מדורג בסוף היום במקום ה-24)

nitsansh

New member
בקרב רב אפשר להגיד שהוא בטוח

אני לא רואה מצב שיותר מ-17 מתעמלים יעברו אותו... זה בערך מספר המתעמלים שמתחרים בכל המכשירים...

אכן, די בטוח

אבל בקשר לגמר היותר חשוב, עדיין צריך להמתין ולראות.

צריך להזכיר את הקונטקסט הכולל, זה ענף סובייקטיביסטי(כמו עוד מספר ענפים בודדים) מותנה דעה של שופטים מטעם בודדים, ולא תוצאה "שקיפה לאור השמש" כברוב הענפים מאתלטיקה , שחיה ועד כדורגל.

io100

New member
מה אתם רציניים? הוא בטוח בשניהם.. תהיו ריאלים

איזה באסה עם האולם בצפון גריניץ', נראה לי אני צריך משקפת עם מכפיל אורך בשביל לראות את אלכס ( קטגוריה D )

ייא13

New member
אתה כבר שם?

אני ממריא יום ג ורוצה לבוא לגמר של שטילוב בקרקע.
ראית היום אנשים מכורים כרטיסים בחוץ?
אני מחפש גם לקטגרויה D . ישלי סיכוי למצוא משהו או שזה אבוד אם אני בא בלי כלום לשם?
יש מצ לעזרה מאיזה יפני שהנציג שלו הודח אולי או משהו כזה?
תודה

nitsansh

New member
יש עוד יפנים...

צריך לחכות עד מחר כדי לדעת איזה מדינות יהיו להן נציגים בגמרים של יום ראשון... יש עוד 3 תחרויות חוץ מקרקע גברים..

הייתי שם ורואים מצוין

לצערי לא ראיתי את אלכס אלא הייתי בסשן שאחריו אבל רואים מצוין מכל מקום - רבים מהם מוקרנים גם על מסך ענק אבל את תרגילי הקרקע רואים מעולה. ויש גם מלא הסברים וטקס מקדים נהדר. תאמין לי לא תצטרך שום משקפת והאולם נפלא.

nitsansh

New member
איפה בדיוק ישבת?

אני לוקח משקפת בכל מקרה, כי באצטדיון אני בטח אצטרך אותה כדי לראות ממרחק של 100 מטר...

לא תצטרך משקפת

אני ישבתי במקום לא רע (level 4) אבל עדיין די גבוה ורואים מצוין מכל פינה באחריות. זה באמת אולם נהדר.

io100

New member
בקשר לכרטיס מ2012tickets.org

מהפעם האחרונה שעדכנתי פה,
קיבלתי עוד 2 מיילים שמסבירים שהחברה שלהם בבעיה מול הוועד האולימפי,
שני הצדדים נפגשו בבית המשפט ונקבע שהאתר יחזור לפעול כשורה ( כרגע מושבת )
אולם הם לא יודעים מתי זה יקרה ומקווים שעד סוף השבוע,
אי לכך הם נותנים הזדמנות נוספת לבטל את ההזמנה עם החזר כספי של 50-80%
מערך ההזמנה.. בצער רב ביטלתי אותה וכנראה שאסע לפארק ואקנה כרטיס שם.
הבנתי שאתה בלונדון.. איך שם איך האווירה? הרבה לחץ בטיוב? היית כבר בפארק האולימפי?

nitsansh

New member
קוצ'י הרומני עלה למקום 3 והוריד את שטילוב ל-4

נשארו רק האוקראינים, ואין מצב שכל ה-4 ישיגו את שטילוב...

כרגע העולים לגמר הם סיני, יפני, רומני, ישראלי, אמריקאני, צ'יליאני, גרמני ורוסי.
יש לציין שלרוסי יש דרגת קושי גבוהה מאד, אבל הביצוע שלו היה חלש (יחסית לרמה) והורידו לו 0.3 נק', כך שיש לו פוטנציאל למדליה אם הוא יצליח לא לפספס בגמר.
דרגת הקושי של שטילוב נמוכה יחסית לעולים לגמר, והוא יצטרך לעשות תרגיל מושלם בגמר ולקוות שכמה מהמתחרים האחרים יצליחו פחות כדי לזכות במדליה.

io100

New member
אני חושב שהוא מעלה דרגת קושי בגמר

ואמר שינסה בגמר הקרב רב לעשות אלמנטים כהכנה לגמר הקרקע..
יהיה צפוף והכל יכול להיות..
האמת, אני מבסוט שירד מקום אחד לרביעי.. שיהיה לו אתגר לעלות עוד מקום אחד או יותר..
אתה יודע איך נקבע סדר התחרות בגמר?

io100

New member
הכוונה איך ייקבע סדר העליה בגמר של הקרקע

הגרלה גם כן, או שתהיה השפעה לדירוג במוקדמות?

דרך אגב שטילוב מסיים 12 בקרב רב וההפתעה, פליקס אהרונוביץ' נשאר כמחליף רביעי מקום 32 כללי.

nitsansh

New member
32 מתוך 41 שהתחרו על כל המכשירים

הצפי של לוסטיג ושות' היה קצת יותר טוב...

כמה מילים על הגמר

צפוי גמר מאוד צפוף. סך הכל אין הפתעות מרעישות והרכב המתחרים בגמר הוא פחות או יותר לפי הצפי.
אני משוכנע ששטילוב יעלה את רמת הקושי של התרגיל, הוא עשה היום מה שצריך כדי להעפיל לגמר בלי להסתכן, אבל בגמר התרגיל יהיה בודאות ברמת קושי גבוהה יותר.
אם הוא יצליח לעשות תרגיל חזק בגמר ברמת הקושי הגבוהה הוא יזכה לדעתי במדליה ולא יהיה תלוי באחרים. בלי קשר, אני מאמין שאחד-שניים יפשלו בגמר.
לפני האולימפיאדה הימרתי שהוא יסיים 3-4 ואחרי היום אני חושב שזה מה שיהיה. אני מוכן להמר על מדליית ארד.

למעלה