ויאללה סכמ"ש!

באמת תתני לה לראות את הסרט פיית השיניים!!

ולמי אכפת, העיקר שהרגיש לך טוב המבחן, זה מה שחשוב.
והלוואי עלי שאמא שלי הייתה אומרת לי למצוא לכלבי רחוב בית... אני מקנאה בך.

לא, הלוואי!

אמא שלי לא אוהבת חיות. את יודעת איזה מסע שיכנועים היה עם הארנבון?!
בכלל המשפחה שלי לא בעד חיות, חוץ מדגים

כאילו, אם אני אבוא הביתה עם כלב, אמא שלי לא תגיד לי לא, אבא שלי הוא זה שלא יתלהב.

מסכמת שבוע

אנבל - הכלבה המהממת שלי ושל הבחור. אימצנו אותה אחרי החתונה, והיא חייתה איתנו באושר עד שהיא הורעלה לפני 4 שנים
כל יום אנחנו מדברים עליה.
היא הייתה כל כך מצחיקה, יום אחד חזרתי הבייתה וגילתי שהלשון שלה כחולה. כמעט התעלפתי אבל אז גילתי שהיא אכלה עט..... מחכה כבר לקחת כלב חדש.

יום שני הוא היום הכי טוב בשבוע!! כולם חוזרים לשגרה המבורכת (הסופ"ש כאן הוא יומיים)

הכי הצחיק אותי השבוע? כמובן שהפנינים של הבנות. הגדולה "אימא יש לי פצע בשפה הלמעית" לקח לי כמה דקות להבין מה זה, ועוד חצי שעה להרגע מהצחוק (השפה הלמעית - השפה העליונה)

קניית השבוע - אני אוהבת קניות בסופר, בעיקר שהן יעילות

תוכניות לשבוע הבא -אולי להתיישב כבר ולכתוב את העבודות הסמינריונית שלי. נרשמתי כבר לפני 4 חודשים ועוד לא התחלתי....

סדרה - ARROW

סרט - לא רואים סרטים

ספר - קוראת את החיים הסודיים של הדבורים.

שיר - תקוע לי בראש החדש של כריס בראון

הלמעית, איזו מצחיקה

תכתבי את זה, לצערי התחלתי לרשום לא מזמן ופיספסתי המון שיבושי לשון מקסימים שהיום אני כבר לא זוכרת (למעט ג'יפפה =ג'ירפה).

ו
על הכלבה, ממש עצוב

עכשיו שהבנות יודעות אנגלית

זה ממש ממש מצחיק, כל הזמן יש עוד ועוד פנינים. אני משתדלת לרשום, אבל לא תמיד מספיקה.

חברה של הגדולה (בת 5) הייתה אצלנו לפני כמה שבועות, והן רצו שהיא תשאר לארוחת ערב. בלי להתייעץ איתי היא נגשה לאימא של החברה ושאלה "can X stay for night food"
היא כל כך בטוחה באנגלית שלה, שגם היא טועה היא לא מנידה עפעף....

הכנתי מרק לכבוד בו הסתיו. הקטנה (בת 3) סיימה לאכול ואומרת לי "את יודעת אך אומרים מרק באנגלית? מרק (במבטא אמריקאי כבד ומושלם)"

אני מתה על העיוותים האלה

לפני כמה שנים נסעתי עם דודה שלי ובן דוד שלי (הבן שלה) לפינת ליטוף כזאת. בדרך הוא אמר לנו "אני סעה טף יות" ואני ודודה שלי מסתכלות אחת על השניה, והיא שואלת אותי אם הבנתי מה הוא אמר, אז הסתכלתי עליה במבט של "זה הבן שלך, את צריכה להבין" המשכנו ליסוע, ואז היא אומרת לי פתאום "רגע, הוא אמר אני נוסע ללטף חיות!" וזה סיפור שנשאר במשפחה כבר כמה שנים טובות

למעלה