סקסית בנשמה2
New member
רציתי להעלות כאן נושא כאוב שמדברים עליו הרבה אנשים/נשים שחלו בסרטן והסביבה הקרובה אליהם,משפחה,חברים ועוד.
אז רק להבהרה אני בעצמי לא ממש ידעתי אייך מתמודדים עם סרטן השד שנפל עליי ביום אחד לפני 3 חוד' לערך ולא הייתה לי שום ציפיה מהסביבה היה לי רק חשוב שכשאהיה בבה"ח לצורך ניתוח יהיה מי שידאג לילדיי והשאר אני אתמודד.
לי באופן אישי היה קשה לקבל שני חברות אומנם באופי שונה של חברות את העובדה שהן לא עזרו ולו במעט בתקופה שנעדרתי מהבית,שאלו פעם אחת מה שלומי,
וזהו,,פרחים לצורך בנימוס שהגעתי בחג שהלכו לפח,ואחרי 3 ימים שוב טלפון שבו אמרתי חד משמעי "אין לי שום צורך בקשר איתך אני כועסת מידי וכל טוב.
אז יאמרו כאן הרבה ושמעתי את זה מנשים שחלו שהנושא הזה כאוב,שאנשים באמתל א יודעים להתמודד ,שפוחדים שתהיי נטל עבורם (ואני מעולם לא הייתי נטל על אף אחד)ואני מה ביקשתי???
רק קצת אכפתיות,רגש אנושי לבוא לילדים,לראות,ובאמת שכנה קרובה הייתה שם בשבילי,מהמעט שיש לה עשתה והביאה ודאגה,מה שאני הייתי גם עושה מתוך רצון ואכפתיות ויותר.
אז גם יהיו כאלו שיאמרו "לך יש נתינה גבוהה,את מסוגלת את שונה" ועדיין אני חושבת שקצת אכפתיות לא מזיקה..
אייך אתם חשים בנושא הזה??
יום נפלא
אילנה