מדיניות מחיקת הודעות ושרשורים בפורום

• פותח הנושא iba90
  • פורסם בתאריך
מנהל חדש או ישן זה לא משנה

תמיד שמקימים פורום צריך לעשות חוקים - מניסיון.
ככה הגולשים ידעו איך להתנהג..

Light18m

New member
מביע את תמיכתי.

זה פורום רגיש יותר מפורומים אחרים.

dori78

New member
לא מסכימה.

זה לא פורום רגיש יותר מפורומים אחרים, זה פורום שיש בו נושא אחד שבו יש לנהוג ברגישות יתרה.

כל מי שכותב במרחב הציבורי, כדאי שייקח בחשבון שיש הרבה עיניים שרואות את הכתוב ובהתאם - הרבה תגובות אפשריות.
מי שלא מסוגל להתמודד עם תגובות לא תומכות - שימשיך לדבר רק עם האנשים שהוא בטוח בתגובתם התומכת.
קלות היד על המחק פה, מזלזלת באלו שמשקיעים בכתיבה מתוך מחשבה אמיתית.
בעיקר כשהמחיקות נעשות לא בגלל שמישהו עבר על חוקי הפרדס, אלא כי אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ביקורת מבקשים למחוק את התגובות שסותרות את דעותיהם.

iba, נקודה נוספת למחשבה

כאשר הבחנתי ששני שרשורים של אותו כותב נמחקו בזה אחר זה, קיבלתי את הרושם שיש לך משהו אישי נגדו. למעשה, חשדתי גם שלטום גיא הייתה השפעה על המחיקה, בתוקף אדמומיותו, ולאור ההתנגדות שהביע לדברי הכותב.
עכשיו אני מבינה שאותו כותב עצמו הוא זה שיזם את מחיקת ההודעה שלו והתגובות אליה, ואילו אני חשדתי בכשרים.
אני חושבת שזו סיבה נוספת לכך שמחיקת הודעות ביוזמה עצמית תתאפשר רק במקרים קיצוניים.

iba90

New member
לאור מה שאני קורא פה...

אני חושב שאנשים באמת צריכים לקחת אחריות על הדברים שלהם ולא "להצטער" עליהם אם הם מקבלים עליהם "ביקורת נוקבת". אנשים משקיעים זמן ואנרגיה בכתיבה של התגובות וזה באמת לא ראוי שהתגובות שלהם ימחקו**.

**בתנאי שהתגובות לא פוגעות או מעליבות את הכותב באופן אישי.

avi1283

New member
אפשר להפעיל שיקול דעת

בעיקרון אנשים צריכים לקחת אחריות על מה שהם כותבים, ולא למחוק כי לא אהבו את התגובות.
מצד שני אם מישהו כתב דברים מאוד אישיים על עצמו, ולאחר מכן התחרט אפשר להבין ולמחוק. כל מקרה לגופו בעייני.

dori78

New member

מי שאצבעו קלה על המקלדת - שיתכבד וילמד להתמודד עם התוצאות.

goldy

New member
תפוז נהיו מטומטמים לגמרי

כל פורום הופך ל ל"ת.

למעלה