לפיד ללורל
ס סטילהוק New member 16/12/18 #15 כן, באמת מגיע לה לפיד על זה שהיא התנדבה להיות עז מרצונה וקיבלה בגלל זה אפס נקודות בגמר. אבל היי, לפחות הפראיירית הזאת זכתה להיות הקול המכריע של מי יזכה במיליון בין שני אלה שגררו אותה איתם כעז לגמר.
כן, באמת מגיע לה לפיד על זה שהיא התנדבה להיות עז מרצונה וקיבלה בגלל זה אפס נקודות בגמר. אבל היי, לפחות הפראיירית הזאת זכתה להיות הקול המכריע של מי יזכה במיליון בין שני אלה שגררו אותה איתם כעז לגמר.
B Bar EL New member 16/12/18 #18 אם כלכך מפריע לך אז תשתתף במשחק ותמנע ממנה להגיע לגמר במקום לבוא בטענות לאנשים שמשתתפים
ס סטילהוק New member 16/12/18 #20 הייתי משתתף, אך אני זוכר היטב את הדווקא שעשו לי בדירוגים בעונה שעברה. ומאז החלטתי כפרינציפ שלא לדרג ולא להשתתף יותר בדירוגים. למרות שהעונה הזאת גם ככה אין לי פייבוריטים.
הייתי משתתף, אך אני זוכר היטב את הדווקא שעשו לי בדירוגים בעונה שעברה. ומאז החלטתי כפרינציפ שלא לדרג ולא להשתתף יותר בדירוגים. למרות שהעונה הזאת גם ככה אין לי פייבוריטים.
B Bar EL New member 16/12/18 #25 צריכים לפיד: 6.סבסטיאן נואל 8.צ'לסי טאונסנד 10.ג'נה באומן 11.דזיריי אפוי 17.ברנדן שפירו 18.מורגן ריק 19.ג'ייקוב דרווין
צריכים לפיד: 6.סבסטיאן נואל 8.צ'לסי טאונסנד 10.ג'נה באומן 11.דזיריי אפוי 17.ברנדן שפירו 18.מורגן ריק 19.ג'ייקוב דרווין
B Bar EL New member 17/12/18 #30 לפיד לדזיריי 6.סבסטיאן נואל 8.צ'לסי טאונסנד 17.ברנדן שפירו 18.מורגן ריק 19.ג'ייקוב דרווין