אני רואה שתפסתי אותך במצב רוח קרבי במיוחד
לא ענית על דבר אחד ענייני מכל מה שכתבתי. פשוט נראה שאתה דוגל בכך שההגנה הכי טובה זה התקפה ואם אפשר עדיף התקפה מתחת לחגורה.
לי זה נראה כאילו חיפשת (או שלפחות אתה שמח שיש לך) הזדמנות להיכנס בפבל מוסין. לי אישית לא ברור איך כל ההשמצות שכתבת על פבל בשרשור הזה קשורות בכלל לדיון.
קצת צבוע מצידך לכתוב מה טוב לאליס (ולהתנסח בצורה שהקורא התמים יכול לחשוב שיש לך מידע כלשהו) ובאותה נשימה ללכלך על המאמן ובן הזוג שלה וקצת צבוע לאחל לי שבוע טוב אחרי שכתבת פוסט מלא השמצות.
הדבר היחיד שאני מפזר זה את דעתי האישית, אני לא מתיימר לקבוע או לנחש מה טוב לאחרים או מה נכון ואני תמיד שמח לשמוע דעות אחרות, למעשה הסיבה המרכזית שאני כותב בפורום הזה ובכל מקום אחר זה כדי להיחשף לדעות של אחרים.
אם יש לך בעיה עם אמירה שלי אתה מוזמן תמיד להגיב פומבית או במסר פרטי אלי.
אני אדגיש שוב, אין לי שום דבר אישי נגדך, אני לא יודע מי אתה, עד היום לא שמתי לב לאף תגובה שלך בפורום (יתכן שהיתה אבל אני לא שמתי לב).
אני אשמח מאד אם תהיה פעיל פה יותר. אני בטוח שאני אוכל ללמוד ממך המון בדיונים על ג'ודו ואולי בעוד נושאים. מצטער אבל הפעם היה לי מה להעיר על מה שכתבת (פירוט בפסקה הבאה).
היה לי מה לכתוב בתגובה לפוסט שלך בשרשור הזה. הפוסט נראה לי באופן אישי צבוע ולא ענייני, וגם הצלחתי לזהות שהכותב (כלומר אתה) הוא לא סתם אוהד או חבר פורום תמים אלה מישהו מתוך הענף (גם לפי הידע שהפגנת וגם לפי ההתחשבנות האישית עם פבל) ואותי באופן אישי בתור אוהד (שאין לו שום אינטרס לכאן או לכאן) התופעה של התחשבנויות בין גורמים שונים בענף בעילום שם וגם שלא בעילום שם לא מוצאת חן ולכן בחרתי להגיב.
למרות כל זאת השתדלתי לענות עניינית גם אם בצורה תקיפה. ואני רוצה להדגיש שוב תקפתי את רוח הדברים שלך ולא אותך אישית וכך אני נוהג כמעט תמיד. אין לי שום עניין לפגוע בך אישית.