מהפכת פונטי: כתבה על ג'ודו מיום שלישי

אדי92

New member
אווו נועה את מומחית אני מבין

אני גם זוכר אותך בתור גודאית אצל יואב לביא אני חושב שעלייך לקרוא היטב את מה שאני רושם ואם משהו לא נראה לך שאני כותב כמו בן אדם אז אל תקראי!!! העבודה היא שונה את מומחית ויודעת)))) אם תסתכלי בהגרלות תראי שגם בחול הקטגוריות הגבוהות הן בעלות פחות מתחרות .תקראי טוב אני לא מצדיק אף אחד אני אומר שדעתי שאולי כדי לאליס לנסות ב70 קג כמובן שזה ענינה מה לעשות!!!! לגבי פבל אף אחד לא משמיץ אותו אני אומר מה שאני יודע!! את לא יודעת מה בזמנו הוא עשה לטניה בנבחרת ועוד בנות אז אני יודע מה היה בדיוק כאשר הוא היה מאמן נבחרת ובובה מבצעת של אדי קואז זה הכל.

זה פשוט לא נוח לקרוא ככה

אם יש לך איזו בעיה של דיסלקציה - אני מתנצלת ולוקחת את מילותי בחזרה. אבל אם אתה לא, אתה לא יכול לחשוב קצת על הקורא? זה לא קשור לאליס ולפבל או לפורום בכלל, סתם שיהיה נוח יותר.

בארץ יש שתיים וחצי בנות ב70 ק"ג, נראה לי שבנערות זה אפילו כבר לא קיים אלא נחשב לפתוח (מודה שכבר לא זוכרת, רק זוכרת שלילי בירק הייתה אלופה שם אז). בחו"ל גם אם יש פחות, זו עדיין קטגוריה מלאה, ולהתמודד מול גבוהות יותר שתופסות אותך מלמעלה ובגלל שאת שמאלית זה חוסם אותך לגמרי - זה לא נוח, זה בטח לא יותר קל. היכן שיש פחות כאלה, זה שהיא שמאלית ותופסת מלמעלה זה מצויין. אם נחזור לרמה הארצית - אף פעם לא רציתי להוריד ל52 (אפילו שחלק ניכר מהזמן הייתי קרובה יותר ל52 מל57) בגלל שיש שם יחסית יותר בנות נמוכות עם עבודה של נמוכות (וגם לא רציתי להיות ביחד עם נסרין אבל זה כבר לא שייך). ולא, אני לא אומרת שאני מומחית, אבל אני גם לא חושבת שהטעמים של פונטי הם מומחיות (על אף שודאי שהוא כזה). לא חושבת שהוא אמר לה (והתכוון לכך) "שמעי אליס, את זריזה יחסית לבנות של 70 ויש שם פחות מתחרות אז אולי כדאי לך לחשוב על להתחרות שם". לגבי פבל אני לא מתווכחת איתך או עם אף אחד אחר - אני לא מכירה אותו, ואני אכן לא יודעת מה הוא עשה לטניה בנבחרת כי כשזה קרה כנראה שכבר לא כ"כ יכולתי לשמוע את זה ממנה כי כבר פרשתי (אני כן זוכרת את שוקי אומר לאיגור שאם ג'ודוקאן היה פונקציה אז היו מביאים אותו לתחרויות בינלאומיות במטוס פרטי. אולי אני טועה כי לא כ"כ נשארתי לראות אבל אני לא חושבת שאחרי הזכיה בקדטים הטיסו אותו במטוס או הליקופטר לאליפות אירופה לג'וניור...). בכלל אני לא כ"כ יודעת מה קרה איתה בגיל יותר מבוגר, יש לי אותה בפייס ואני יודעת שהיא עכשיו בקייפטאון אבל זהו. בכל מקרה - אולי אתה צודק לגבי פבל, אין לי מושג, אבל לא נראה לי שזה קשור לעניין. להגיד לאליס ש"לא הבאת מדליה אז ניקח לך את המאמן ונגדיל לך את המשקל" זו התנהגות כוחנית שלמען האמת - לא מאוד מפתיעה אותי, ובכל זאת חבל לי על אליס כי זה לא מגיע לה.

נ.ב
אם אתה זוכר אותי אצל יואב אני מנחשת שאתה גם כן מהדרום. כי אפילו כשעוד הייתי רשומה אצלו (לפני שעברתי לאיגור) היה אפשר לראות שהוא מאמן שלי רק בתחרויות בבאר שבע והאזור. שלא לומר שאתה זוכר אותי ילדה

אני לעומת זאת לא זוכרת אותך בכלל וזה לא אופייני לי.

אדי92

New member
דרך אגב

אני לא זוכר שעל מזרון גודו היית כזאת אקטיבית ודברנית כזו גדולה

אדי92

New member
טוב

אני שמח שאת מביאה את חוכמתך והבנתך בגודו פה!!! אין כל טעם להיתווכח אני חוזר אני לא אמרתי שהתנהגותו של פונטי היא טובה ואף אחד לא לקח לה תמאמן פשוט אסרו עליו לאמן אותה באימוני נבחת וזה לגיטימי! זה לא שלא נותנים לו לאמן אותה חוץ מזה כל המידע שלנו הוא מהתיקשורת אני לא יודע מה דעתה של אליס על כל זה..... לגבי הדיסלקציה שלי אל תדאגי הכל בסדר ואצלך אני רואה שאת הרבה יותר טובה להיות חכמה בפורומים מאשר על המזרון. אני יודע טוב מאוד ש״התאמנת״ אצל איגור חחחחחח דרך אגב הייתה לך תמיד בעיה שלא גזזת ציפורניים)))))

אני רואה

שאתה לא רק כותב כמו ילד בן 6, אתה באמת כזה. אין לי מושג מי אתה, אני לא זוכרת אף אדי, אבל אני מניחה שאני צריכה להיות מוחמאת מכך שמישהו שאין לי מושג מי הוא (למרות שהזכרון שלי לאנשים מצוין) זוכר אותי עד כדי כך טוב, כנראה ציפורני הותירו בך שריטה עמוקה

aaa123

Member
אני רואה שאת כותבת רק כדי להעליב אנשים

שהרי את לא יכולה לאבחן גיל של אנשים רק על סמך הודעותיהם בפורום כך שברור שאת לא מתכוונת שאדי הוא באמת ילד בן 6.

אם הכותב עם הכינוי אדי92 משקר שהיתה לך בעיה עם הציפורניים את יכולה להגיד את זה במפורש,ואם לא כנראה שהוא יודע עלייך דברים ,וזה שאת לא זוכרת שום אדי לא אומר שאת לא זוכרת אותו(אדי92 הוא בסך הכל כינוי ויכול להיות שיש לו שם אחר).

אם את מחשיבה את הדברים של אדי כהתקפה אישית עלייך, ולכן את מחזירה לו, אז אזכיר שמי שהתחיל בהתקפות האישיות זאת את שכתבת כלפי אדי92:"אתה לא מביע דעה, אתה פשוט מקשקש."

אבהיר שאני לא מסכים עם הדברים של אדי שכמה שהמשקל גבוה יותר כך קל יותר,
אבל זאת לא סיבה מוצדקת להתקפה אישית על הכותב,וגם הסגנון של "אתה לא יכול לכתוב כמו בן אדם" לא נראה לי, ובמקום זה אפשר לכתוב "אתה מוכן בבקשה לכתוב עם סימני פיסוק".

אדי92

New member
תודה)))

אתם פשוט לא הבנתם אותי ה״קל״ שאני מתכוון זה יחסי כמובן ששום דבר לא קל ברמה הזאת הכוונה שיש פחות מתחרות זאת אומרת שאם במשקלים הקטנים יש 20 בנות שהן מאוד מאוד טובות ופבוריטיות כמה שהמשקל עולה יש פחות כאלה תראו בגביעי עולם קט 78 ו 78פלוס כמובן יש יתרונות וחסרונות הכבדות יותר איטיות העבודה שלהן באימונים פחות מפרחת זאת עוודה שכל ספורטאי יודע בעולם הגודו!!!! לגבי נועה אני נכנסתי לדברים אישיים כי כאשר ראיתי שזאת היא שכותבת לי על קשקושים נהיה לי מצחיק אני פשוט התאמנתי אצל אותו המאמן והייתי בנבחרת עוד כאשר היא הייתה משותפת לבנות ובנים עם שוקי.ומצחיק אותי שאחת כמוה מרשה לעצמה כך להעליב כאשר היא בעצמה הייתה ספורטאית אם אפשר לקרוא לכך עם בעיות עמוקות.... אני לא אפרט כי באמת לא רוצה להעליב אבל זה מצחיק))))

aaa123

Member
כמות המתחרות לא קובעת מה יותר קל

ויותר קל לנצח שיש 100 מתחרות חלשות יותר ולא שיש 10 מתחרות חזקות יותר.

אגב לי באופן אישי אין בעיה להבין אותך, למרות שיש בהודעה שלך טעויות כתיב ,ושחסרים סימני פיסוק.

באופן כללי לא הייתי מעיר על זה, אבל אני מתייחס לזה בעקבות תלונתה הקודמת של נועה לביא שרצוי שתתחשב בשאר הקוראים.
טעויות הן לא דבר שמקשה במיוחד בהבנת טקסט שמדובר באנשים אינטיליגנטים(מצב שחסרים סימני פיסוק יכול להקשות משמעותית שמדובר בטקסט ארוך, אבל זה לא היה המצב בהודעות שלך).

אני יודעת שלרובוטים זה לא משנה

לבני אדם, גם אם הם מסוגלים להבין (מה אתה יודע על אנשים אינטליגנטיים? אתה רובוט, ולא אינטליגנטי במיוחד), זה פשוט לא נוח.

אדי92

New member
לא נוח לך אל תקראי!!!!

אף אחד לא מחייב אותך לקרוא את מה שאני רושם.

אני תמיד מרשה לעצמי להעליב

אנשים שמדברים שטויות ומתבטאים כמו ילדים בני 6, גם אם הם זכו להתאמן אצל שוקי. לא צריך להתאמן אצל שוקי בשביל לדעת שכווולם מורידים משקל לקטגוריה מתחת אם הם 3 קילו ומטה מעליה (ולעתים גם יותר, שאל את מרים). כך שלהגיד ש"עדיף להתחרות במשקל היותר גבוה כי זה יחסית יותר קל" לא במיוחד מחזק את הטענה שלך ש*באמת* היית ספורטאי מצטיין כ"כ. אם רצית להגיד משהו אחר, כדאי שתלמד להתבטא בצורה שזה גם יהיה מובן ולא יראה כמו שטות מצחיקה מאוד (אני מבינה שאתה עולה, אבל אם אתה זוכר אותי חניכה של יואב לביא זה אומר שאתה לפחות 11 שנים בארץ, יכולת ללמוד לכתוב בינתיים). זה שיש פחות מתחרות לא כ"כ עוזר למי שיהיו לה יותר מתחרות שיהיה לה קשה יותר להגיע לאחיזה נוחה עבורה מולן. אתה רוצה להתווכח עם הטענה הזאת? תתווכח עניינית, אזכור של הציפורניים שלי, עם כמה שהוא מחמיא (והן באמת היו גדלות מאוד מהר, עד היום, כפרה על ציפורני החתול שלי), פשוט לא ממש רלוונטי. לרמת ה"לא עמיצה (אמיצה, לידיעתך)/אקטיבית על המזרון" של האלוף האולימפי הדגול (התאמן אצל שוקי בנבחרת... לא סתם) אני באמת לא אטרח לרדת, רק אציין שמי שכה גאה בעצמו לא מסתתר תחת שם בדוי.

בלאס, זה לא הפורום של אלו"ט פה

אבל אם אתה כבר כאן, אני מציעה שתתכתב קצת עם אדי92. נראה לי שאתם ראויים אחד לשני

aaa123

Member
אם יש לי לקות בתקשורת שגורמת

לזה שאני לא רצוי בפורום אעזוב אבל בשביל לקבוע שאני לא רצוי בפורום דעה שלך לא מספיקה.

אם רוב הכותבים הקבועים יבקשו ממני לא לכתוב בפורום, אז לא אכתוב בפורום,
אבל לדעתי יש יותר כותבים שהיו רוצים שאת לא תכתבי בפורום ,מכותבים שרוצים שאני לא אכתוב בפורום.

אדי92

New member
חחחחח תקשיבי את באמת הזויה

טוב סגרנו את הנושא. אני מבין שבפורומים את יודעת לדבר הרבה, את מצחיקה ההבנה שלך בגודו היא בערך כמו של ילד בן 6 פשוט מצחיק אין לי מילים ......אין לי מה להתווכח איתך אחרי שראיתי מי בכלל עונה לי פשוט הייתי חייב לענות .היית חצי עקומה שלא יודעת לבצע שום תרגיל אלה רק מנערת את עצמך כל הזמן ,והשיער הג׳יפה שלך תמיד היה נשאר על הידיים כי אפילו לאסוף אותו לא יכולת ,אני כבר לא מדבר על השחור מתחת לציפוריים. ממש לא נעים (((אז חמודתי כדי שתרגעי כבר את לוקחת על עצמך יותר מידי .אני מבחינתי סגרתי את השיחה איתך זה פשוט מתחת לרמתי להתווכח איתך על נושאי ספורט ו גודו.תחשבי מה שאת רוצה ,תהיה בריאה אני מקווה שהיום את אישה יותר נקיה ממה שהיית
זהו אני באמת לא יענה לך יותר סחבת אותי יותר מידי. הרי אני יודע שיש פה הרבה אנשים שהיו אפסים כספורטאים ובפורומים הם חוכמולוגים גדולים.

אולי תגלה איך קוראים לך,

בשביל שגם לי יהיה מצחיק? אה, גבר גבר אלוף אולימפי חבר של שוקי?

אמנם גאוותי על ציפורני, אך שערי תמיד היה אסוף בכל אימון. איכשהו נראה לי שנפלת יפה יפה מהתרגילים ש"לא ידעתי לעשות". מה קרה, פגעתי לך בטעות בביצים מהסומיגיישי שאתה מרגיש צורך לזמר עד עכשיו? נו, גלה מי אתה, עילג (יודע מה זה, או צריך להסתכל במילון?) גבר-גבר מאחורי זהות אנונימית. אין לי שום דבר בעד או נגד פבל, אבל אני בהחלט מקווה שמה שהוא עשה לך מצדיק את מה שלך יש נגדו. אני גם מקווה שהמאמן המשותף שלנו היה יואב ולא איגור, לאיגור אשכרה היה חשוב שהספורטאים שלו גם יהיו עם משהו בתוך הקופסא והוא בטח היה מאוד נבוך שפסולת כמוך יצאה לו מהמועדון (אבל היי, אולי כדאי שתספר לו שעדיף לו להפסיק להגיד לחניכים להוריד משקל, כי ככל שהקטגוריה גבוהה יותר ככה קל יותר. אני בטוחה שהוא יודה לך על כך...).

אדי92

New member
זה ממש לא חשוב לי

שאת תדעי מי אני!!!! לגבי שריטה חחחחח אני זוכר שאת רק היית מספיקה לקום מהמזרון מהאיפונים על איזה שריטת את מדברת פשוט זה היה לא נקי ולא נעים וגם לא לפי החוקה לעלות על המזרון עם ציפורניים כאלה))))) טוב תעזבי תמשיכי את פעילותך הטובה בפורום רק לפני שאת מעליבה משהו תחשבי כי על המזרון לא היית כזאת עמיצה!!!!!

למעלה