מה אנחנו קוראים הסופ״ש?

avivs

New member
Boneshaker נחמד מאוד.

קריאה מהנה, לא משהו שיפיל מהרגליים. אבל לפעמים זה מספיק.

annefan

New member
אני ממש בהתחלה שלו.

לא מצליח להתקדם כי אני קורא המון ספרי לא ז'אנר בעברית ובנייר.
עוד לא הצלחתי להתרשם מנו באמת.

גמרתי את הספר השני של ורוניקה רוט

ודי התאכזבתי, לדעתי הרבע האחרון היה מיותר ומייגע....קורא את הספר הראשון בסידרה של מורגן רייס THE SORCERER RING ובינתיים נשמע כמו רומן קל לבני הנעורים מסוג הסדרה על הנסיך ארתור...לא משהו ששווה להמשיך אתו הלאה...[
הטאבלט שלי בתיקון כך שאני קצת בבעית קריאה

avivs

New member
עדיין עם

Yesterday's gone. קורים שם הרבה דברים, אבל הספר ארוך ומשום מה לא הכי זורם לי.

בלי קשר, נתקלתי בהמון ביקורות טובות ברשת על דרך המלכים של סנדרסון. יכול להיות שהוא באמת כל כך טוב?

avivs

New member
רק הקטע הזה

של עשרה ספרים מוריד לי קצת את החשק.
גם אריקסון כתב עשרה, אבל אצלו התחלתי אחרי שהכול היה כתוב.

תמר עדי

New member
הוא כבר פרסם את השני שלו, כך שנראה לי שקצב

הפרסום של הסדרה יהיה מהיר יותר מאחר והוא אמר שהוא עובד המון שנים על הסדרה הזו.

בכל אופן אני ממש נהנתי מהספר,

אני לקראת הסוף של WAR BREAKER באנגלית וממש נהנית ובאמת שהשד לא נורא בכלל כשקוראים באנגלית ועוד פנטזיה שלדעתי זה יותר קשה מספר רגיל ששם השפה היא יותר יומיומית ולא עם מושגים שלא מהעולם הזה (תרתי משמע).

עד כדי כך שביקשתי מהבת שלי שמגיעה מל.א. לקנות לי את אלנטריס והמשכו באנגלית... כן עפתי על עצמי

avivs

New member
הWar breaker

זה השני שלו?

ובהחלט שקריאה באנגלית חשובה מאוד לחובבי הז׳אנר. כל כך הרבה ספרים טובים לעולם לא יתורגמו, כך שחבל לפספס.

תמר עדי

New member
לא לא, התכוונתי שהוא פרסם את הספר השני של

הסדרה (שכחתי את שמו)

WAR BREAKER הוא ספר שהוא העלה לאתר שלו ואפשר לקרוא אותו בחינם, אחד מספריו הראשונים, ספר יחידני ללא המשכים שזה דבר טוב כשלעצמו ומאוד יפה כמו כל הספרים האחרים שלו (אלה שקראתי).

WAR BREAKER ברשימתי.

את אלנטריס קניתי בזמנו כספר נייר וטרם הגעתי אליו. יצא לו המשך?

תמר עדי

New member
לא בדיוק, הוא מעין המשך אבל אפשר לקרוא אותו

בלי לקרוא את אלנטריס.

The Emperor’s Soul

WINNER, 2013 Hugo Award for Best Novella!

So what is The Emperor’s Soul? It takes place in the same world as Elantris, though in a very different region, with only a few ties to Elantris. So you definitely don’t have to have read Elantris to appreciate it. (Though if you have, you should be able to see some fun ties between the magic systems.) It tells the story of a woman named Shai, a thief and a Forger—a person capable of rewriting the pasts of objects in order to change their present.

נשמע מעניין!!!

D O 7

New member
זה לא ספר המשך, אלא פשוט מתרחש באותו עולם

אני מאוד נהנתי ממנו, יש לו גם סוף חזק. אני ממליץ לקרוא גם את Legion (גם סיפור קצר, שבקרוב יצא לו המשך).
תהני

למעלה