מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
בוקר אור!

סיימתי את הספר השני בטרילוגיית the ties that bind ואהבתי.

אני במחצית "המתיקות שבשכחה" (ספר נהדר) ואחריו אמשיך לספר השלישי בטרילוגיה.

סופ"ש נעים!

מיכאל ג

New member
Surface Detail של איאן בנקס

אני עדיין בהתחלה והולך לי לאט. מה שבטוח, לבנקס יש יכולת להמציא זוועות ברמות שאחרים מתקשים להגיע אליהן. בספר הזה יש גיהנום וירטואלי שלידו הגיהנום הנוצרי הסטנדרטי נשמע כמו גן שעשועים לגיל הרך.

THE ROYAL DRAGONNEER

פנטזיה באווירה מערבונית משהו עם טרולים וגובלינים רעים ורבים שרוצים להרוג את הטובים וחבורת גיבורים שמנסה להציל את המצב...
די שבלוני ולא הכי מרתק....תחושה של החמצה אדירה כי יש שם כמה דמויות ונושאי משנה שהיו ראויים לפיתוח יותר טוב....

cordilio

New member
גר בארץ נוכריה

קצת מוזר לקרוא ספר שמתאר את העתיד, ונכתב בשנות השישים. זה מה שנקרא "תפישה מיושנת של העתיד".
עדיין, מאוד נהנה ומבין לגמרי למה זו קלאסיקה.

התחלתי את MURDER OF THE MIND

של בארטלט, מתח טוב על בלש שעקב שוד אלים מתחיל לחזות מעשי פשע מראש.....

The Jabberwock

New member
אשמח לשמוע דעתך למרות שאקרא בכל אופן

את האדם שמחוץ למשוואה ממש אהבתי.

אני לקראת הסוף ומאד אוהבת.

אעלה המלצה כשאסיימו. אהבתי את "האדם שמחוץ למשוואה", אך הסיפורים כאן עולים עליו בהרבה. כל סיפור שקראתי עד כה אהבתי.

מיכאל ג

New member
עוד לא קראתי את הקובץ השני

אבל ראיתי שיש שם סיפורים שקראתי בקובץ באנגלית. "פוסטר, אתה מת" זכור לי במיוחד - הרבה פחות הזוי מרוב הסיפורים שלו, ומכיל ביקורת על התעשיות הצבאיות האמריקאיות ותעשיית הפחד שנדמה לי שרלוונטי גם בימינו (למשל, בעקבות 9.11).

rsmb1

New member
תודה

זה נותן לי מוטיבציה לא להיכנע מוקדם מדי לדעת שבסוף הספר אני אוכל לראות אותו כמהנה.

יש לי מכר מומחה לספרות ימי בינים

שטוען שרשימת הספרים המוזכרת בספר באמת היו קיימים פעם ונעלמו אי שם ברבות הימים....ושמי שהכין את הרשימה עשה עבודה רצינית....

למעלה