מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
The Family Trade של סטרוס

פנטזיה על מישהי שמגלה שיהא שייכת למשפחה עם יכולת לעבור בין עולמות מקבילים. רעיון דומה קצת לאמבר, ביצוע ממש לא.

מיכאל ג

New member
וואלה? אני לא זוכר ששמעתי על זה בזמנו

כתוב שזה יצא כבר לפני יותר משנה. הודיעו על זה? זה היה בחנויות? ממש ממש לא שמעתי על זה כלום.

kenny66

New member
זה נעשה בשקט נורא

לא ראיתי את זה בשום מקום, לא פרסום ולא בחנויות.

גלקטור

New member
בכלל נראה שהאתר של ההוצאה סובל מבעיות עדכון

ידיעת החדשות האחרונה היא מלפני שנה, הקטלוג לא מעודכן בכל ספרי ההוצאה וכן הלאה...

J e n i e

New member
אי המטמון

הורדתי לקינדל כל מיני קלאסיקות ישנות שהן כבר ללא זכויות יוצרים, אז מפעם לפעם אני קוראת אחת.

אני נהניתי, מרגישים את האווירה ואת התקופה בספר, יש דימיון כלשהו לעולם של שודדי הקריביים (למרות שהספר ריאליסטי).

לא היה קשה לקרוא אותו באנגלית בניגוד להרבה ספרים ישנים, היה קצת מבלבל כי הוא קורא לאותה דמות בכמה שמות, נניח שם, שם משפחה, כינוי מקצוע ("הרופא"), אבל סה"כ היה נחמד וקליל.

מיכאל ג

New member

יש כל כך הרבה קלאסיקות כיפיות ומרתקות - לא כל מה שנכתב במאה התשע עשרה כבד ומדכא!
אם לא קראת ממליץ מאוד על אייבנהו, הרפתקאת אבירים זורמת ומשעשעת (כולל דמות יהודית נשית חזקה!)

מיכאל ג

New member
אהמממ.... ספוילרים!

הייתי מבקש למחוק, הספר יצא סה"כ לפני מאתיים שנה, לא כולם קראו אותו!
ויש בספר עוד אלמנט מגניב לא פחות שהס להזכירו...

הייזל

New member
עדיין a discovery of witches

זה הזדחל והזדחל וכבר התחלתי לחשוב שאני קוראת רומן רומנטי ואז קרה משהו לחמש דקות ועכשיו זה מזדחל שוב. הדמות הראשית השתנתה לחלוטין ולסופרת יש בעיה לזכור באיזה גוף היא מספרת. באמצע פיסקה בה היא מדברת על כולם בגוף שלישי פתאום היא חוזרת לגוף ראשון.

Serf SaN

New member
ששאוש"ק ריקוד עם דרקונים, שוב

פעם ראשונה קראתי כל כך מהר שאני לא זוכר כלום ממנו..

למעלה