מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

בוקר אור!

סיימתי את zoo city" ואת "חנות הספרים ללא הפסקה" ואהבתי. העלתי המלצות בבלוג שלי על ספרים אלה.

אני במחצית "פרויקט רוזי" ונהנית. לא החלטתי מה אקרא אחריו.

סופ"ש נעים לכולם!

subatoi

New member
השבוע נתקלתי ב"חנות הספרים" ו"זה הסוף שלך!"

בחנויות הספרים, שני ספרי ז'אנר-לייט, עושה רושם. משהו שם משך את העין והצצתי בכריכה האחורית. "חנות הספרים ללא הפסקה של מר פנומברה" נראה ונשמע ממש מגניב מהכריכה, וגם מהתאור שלך.
"זה הסוף שלך!" הוא אוסף סיפורים על עולם שיש בו מכונות שאומרות לך איך תמות, בערך. נשמע מסקרן גם כן. לחובבי הפרקים ראשונים, זה הפרק הראשון שלו.

frizzly

New member
מרתון דרזדן באודיו, ריצ'ל מורגן בקינדל

איכשהו יש לי הרבה שעות ביום לשמוע אודיובוקס, אז אני כבר בספר 8.
אני מחסלת ספר ביום וחצי. בקצב הזה אני אסיים את הסידרה תוך שבוע.

יש לי את ריצ'ל בקינדל, אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לזה בקרוב.

frizzly

New member
מתחבב עלי יותר ויותר

הגיבור מאוד מגניב, האקשן ברוב הספרים מגיע בקצב טוב, ויש את הסיפור שמתפתח בין הספרים. בנוסף יש לא מעט חוש הומור סרקסטי.

הגיבור גורם ללא מעט הזדהות, למרות שזאת ממש דמות גברית (אני רגילה להזדהות עם הדמויות הנשיות יותר)

הרומנטיקה קיימת אבל לא תופסת את רוב המקום, וסקס יש מעט מאוד (אפילו לא בכל הספרים לדעתי)

בקיצור - מומלץ.

D O 7

New member
הספרים משתפרים מספר לספר.

גם הראשון טוב, אבל כדאי מאוד להמשיך לספרים יותר מתקדמים בסדרה.

כריכרכה

New member
הבעיה שלי היא שראיתי בשעתו כמה פרקים מסדרת

הטלוויזיה העלובה ונוצרה אצלי רתיעה מכל הסיפור.

אכמו

New member
אני דווקא חיבבתי את הסדרה

אבל באמת שלא תקלקל לך את הספרים, הם נהדרים. בסדרה ניסו לדחוס ספר שלם בכל פרק, מבחינת עלילה, וזה... לא הלך כל כך טוב.

Boojie

New member
גמני.

כל הזמן אני מבטיחה לעצמי לצפות בה מחדש, אחרי שקראתי חלק מהספרים, ולראות מה דעתי עכשיו. אבל לאור העובדה שהפעם האחרונה שצפיתי במשהו ארוך יותר מהרצאת טד הייתה... טוב, אני לא בטוחה, אבל נראה לי שהשאגות של הדינוזאורים בחוץ די הפריעו לי לשמוע אז - אני חושבת שזה כנראה לא יקרה.

MxIxAx

New member
כמו שכתבתי, אני התחלתי ממש לאחרונה את

מדרש לילית של יהודה איגוס, בינתיים הוא איטי

MxIxAx

New member
אני עברתי כבר את השליש הראשון בספר

עד עכשיו הוא לא תפס אותי, אני ממשיך איתו אף על פי כן

קורא שלושה ספרים בו זמנים

"אהובת המוות"
ושני ספרי מסעות לעולמות מקבילים, אחד GRIMOIRE עושה רושם לא רע השני BAKKIAN CHRONICLE מעצבן כי לשם שינוי יש שם זוג שנקלע לעולם מקביל וחלק גדול מהספר מוקדש ליחסים ביניהם שמזכירים זוג טיפוסי למדי....וממש לא תורם לעלילה

annefan

New member
גמביט טורקי נחשב בז'אנר?

כנראה שאסיים אותו.
השבוע קראתי את הסיפור the Boolean Gate שמיכאל ג המליץ.
לא עשה לי את זה. הסוף היה שיפור גדול מההתחלה, אבל שוב, לא משהו מיוחד.

עוד כל מיני לא זאנריים.

subatoi

New member
לקראת סיום "האיש במצודה הרמה" של פק"ד.

סופסוף התחממו העניינים.
מעצבנים אותי ספרים שהסיפור מתחיל בהם רק בעמוד 150 או 180. אני מבין שצריך רקע לדמויות, אבל הסיפור צריך להתחיל יותר קרוב לתחילת הספר מאשר לסופו. הרי ברור שהסיפור קשור לפוליטיקה, אז למה צריך לגרור את הסיפור כ"כ הרבה - באופן שנראה בינתיים חסר פואנטה, או לפחות לא פרופורציונלי - עד שמרגישים שהסיפור מתחיל?
יש הרבה דמויות שסיפוריהן אמורים להתחבר מתישהו, ולהיות בעלי משמעות כלשהי. ו"הספר" לא ממש מורגש בינתיים, לא בזמן המסך שלו ולא בהשלכות. נראה.
והקשקושים הבודהיסטים מרגישים די טיפשיים ולא תורמים הרבה, מלבד קצת אווירה.

בגדול בסדר, בינתיים. רק שהסוף לא יאכזב אותי בשבוע הבא.

is00

New member
"מוות של דיו" - קורנליה פונקה.

סיימתי את "המעון של מיס פרגרין לילדים משונים" של רנסום ריגס ומה אני אגיד עליו? התחיל טוב. אפילו טוב מאוד. הדרדר באמצע. השתפר לקראת הסוף ועצבן אותי מאוד בסיום שלו.
זה ספר ראשון בסדרה? למה לא טרחו לציין את זה על העטיפה או בתקציר מאחור, לפני שהתחלתי לקרוא אותו???

אני מקווה שיתרגמו את ההמשך, כי בסה"כ די נהניתי מהספר ומעניין אותי מה ייקרה הלאה.

למעלה