מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

מה?! חתיכת כופר מסריח איך אתה מעז לדבר ככה

שאבעס שולם

כזה ברור שלא מצאת, זה במדף הפנטזיה. קל להתבלבל. המחבר מציג את עצמו כמלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא או משהו כזה. שמות העט שאנשים בוחרים בימינו...

אלודאה

New member
זה לא ספר כזה גרוע.

אהבתי את הראשון. השני היה קצת איטי מדי לטעמי, אבל השלישי היה ממש מוצלח. חבל שהוא המשיך עם זה אחר כך, סתם הפך למסטיק נמתח ורשימה של שמות בלי קשר רגשי אמיתי לדמויות.

דווקא השלישי מזעזע.

"ויקרא" הוא פשוט רשימת מטלות. ברביעי הכותב דווקא חוזר לעצמו, ושוב אנו נהנים מסקס בין מדיינים לעבריים. הו כה קינקי.
וההמשכים, שאמנם נכתבו ע"י אנשים שונים [ע"ע "נביאים"], בכלל מלאים באקשן! ומערכת היחסים בין שמואל לשאול היא כ"כ מעניינת. הם ממש האבות הרוחניים של הליצן ופיץ של הוב, בהתאמה. אם כי כל השאר - האלימות, כריתות האיברים - זה ממש גררמ.
אני בחטא מרים ואהרון כרגע. הטיפשה הזאת לא סותמת את הפה ונכנסת לחיי המין של משה המסכן. ועכשיו היא מקבלת צרעת. ווהו. היא ממש דמות נשית לעניין - המקרים היחידים שהיא מוזכרת בהם קשורים למשה - או שהיא שומרת עליו מתנינים, או שהיא מלכלכת עליו.
זה ממש כיף. הייתי מקימה דף בספר הפרצוף בשם "אורקית קוראת תנ"ך", אבל יש יותר מדי אנשים שייקחו את העניין קשה.

נממ. אולי. ואני אשמור על סודיות מוחלטת.

CAUSE I'M BATMAN' .
וכי יש לי עוד ארבע יח"ל לעשות, וצריך איכשהו לקבל מגן.
ואז יהיו לי שתי קוראות: אנוכך ואישתי [אם אני אכה אותה מספיק היא בטוח תסכים מרצונה החופשי לקרוא את הגיגיי]. התהילה מעבר לפינה.

אני מקווה שבי"ס לא ידכא את הגאונות שלך,

כי את כותבת כשדה משחת. שלא תעיזי להפסיק.
עם זאת, הייתי ממליץ לך להיזהר בהכאת האישה - גורמים בעלי חוש צדק מפותח עשויים לדווח לרשויות. ראי הוזהרת.
או לפחות, אל תדווחי על זה קבל פורום כל פעם.

לרמוז לי לא להכות אישה שקול לדיכוי גאונותי.

כי בכל פעם שאני לוקה בחוסר מוזה אני בועטת באישתי והקללות העסיסיות שהיא מטיחה בי מעוררות בי את יצר הכתיבה.
ובי"ס שלי נחמד ממש. היתה לי מורה שאפילו לא דיווחה למחנכת שלי [שמודעת היטב לכפירתי] כשרמזתי בשיעור על יחסים הומוסקסואליים בין שמואל לשאול. רק אמרה לי שהלוואי שהייתי חודלת ממחשבות זימה וזנות

ותודה לך

kenny66

New member
ועל זה כבר נאמר

"If the Holy Bible was printed as an Ace Double", an editor once remarked, "it would be cut down to two 20,000-word halves with the Old Testament retitled as ‘Master of Chaos’ and the New Testament as ‘The Thing With Three Souls.’"

HH husa

New member
האמת שאני בהתחלה באמת חשבתי שיש איזה

ספר תנ"ך2104 , אולי גרסת התנ"ך בשנת 2104 או התנ"ך של 2104 או משהו אפוקליפטי.
אבל לפחות הרוחתי את כל התגובות.

g l o r y

New member
התנך דווקא ממש מעניין.

כשהוא לא עובר צנזורה של מערכת החינוך פלוס בערך שלושה מורים לפני שהוא מגיע אלייך לעוס כמו חבילה אחרי טיסה טרנס אטלנטית.
הבעיה היא שמלמדים אותו כמו שמלמדים ספרות (בחינוך הדתי) או הסטוריה של העת העתיקה (בחינוך הממלכתי) ואת שני המקצועות הנ"ל מלמדים ממש גרוע גם ככה.
אני דווקא די נהניתי לקרוא בלי פילטרים. (כשעשיתי בקיאות).
(באופן כללי, אורקית, אם פשוט תקראי את החומר כמה שבתות לא תהיה לך בעיה להשיג איזה 5 יחידות סופי 90 ומעלה ככה אקסטרה.
זה עובד, ניסיתי על עצמי.)

cordilio

New member
היפריון

מסיים אותו השבוע ועובר לעולם טבעת של לארי ניבן.

nishtak

New member
עולם הסוף

של אופיר טושה גפלה (חתיכת שם).
סיימתי היום ומאוד אהבתי.
זה הוא מסע מרתק בעולם הבא, מלא דמיון וכתיבה טובה, מומלץ למי שעוד לא קרא.

avivs

New member
בהחלט מומלץ.

חבל רק ששאר הספרים של הסופר רחוקים מלהרשמים.

Bacio

New member
אם אהבת אותו

אני ממליצה על "מצרפי המקרים" של יואב בלום (אאל"ט).

אני גם אהבתי את רב הספרים האחרים שלו (אבל זה עניין של טעם).

subatoi

New member
מצרפי המקרים אכן מומלץ ואכן יואב בלום

(שגם יחתום על הספר בשבוע הספר בת"א ובי-ם).

avivs

New member
nos4a2

של ג׳ו היל. ההתחלה לא תפסה אותי ודי התקשיתי עם הספר. הכתיבה הרגישה משעממת מדי. אבל אני עכשיו באמצע הספר ולא יכול להפסיק לקרוא. מותח בטירוף, אלים ואפילו מפחיד.

מקווה שלא יאכזב בסוף.

למעלה