מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

Yuli Gama

New member
On the Edge של Ilona Andrews

האמת ממש נחמד.
ובמקביל קוראת את מלחמת Z מחדש

Zarniwoop

New member
מתחיל last argument of kings

ובמקביל את הניצוץ וקריאה חוזרת של משחקי הכס.

MxIxAx

New member
החלטתי להתחיל לקרוא את האוגדן הראשון של

ליגת הצדק

התחלתי את הספר השני בסדרת

.Extinction Point series. העלתי המלצה בזמנו על הספר הראשון. הספרים לא תורגמו לעברית.

סופ"ש נעים לכולם!

ניימן3

New member
הממממממממממ

אפשר פרטים? איזה משהו בקצרה? או שתשלחי אותי לגגל?

גלקטור

New member
התחלתי את יצורים יפייפים

עד כה, זה קצת פחות שנון מהסרט אבל עדיין מהנה.

subatoi

New member
כלום. נקבעה הפסקה אחרי טראומת פק"ד. אבל קניתי

את "הזדמנות אחרונה לראות" של אדאמס ב-9 ש"ח במבצע ההזוי של בהצדעה+ידיעות בשבוע הספר.

אחרי כשבוע וחצי הפסקה בעקבות טראומת פק"ד, בסופ"ש יהיו לבטים מה להתחיל לקרוא בשבוע הבא. אולי ספרים יותר "ריאליסטיים" כמו הנ"ל הם פתרון לבעית הציפיות הכרונית שאני סובל ממנה לאחרונה. או שלא.
נראה מה תגיד המוזה

מיכאל ג

New member
You - Austin Grossman - ספר על משחקי מחשב

ספר על חבורה שעובדת על משחק מחשב בשנות התשעים. לא באמת מד"ב או פנטזיה אבל הבנתי שבהמשך יש קטעים "דמיונים" בתוך העלילה של משחק המחשב. רק התחלתי ואני ממש נהנה, כתוב מצוין אבל זה מוצא חן בעיני בעיקר בגלל שאני בדיוק בגיל שהתקופה שעליה הספר מספר והנושא שלו היו מאוד קרובים לליבי אז (לא רק שאהבתי משחקים אלא שגם אני עבדתי בחברת משחקי מחשב למשך שנה וקצת).
אוסטין הוא האח התאום של לב גרוסמן שכתב את the magicians והוא עצמו גם כתב ספר גיבורי על בשם soon I will be invincivble שלא קראתי אבל זכה לשבחים.

התחלתי לקרוא בזמנו את הספר

של לב גרוסמן - the magicians ונטשתי. הספר שיעמם אותי ולא התחברתי לכתיבה. לא ידעתי שיש לו אח תאום.

קריאה מהנה.

מיכאל ג

New member
אני קורא אותו בשקיקה

אני לא יודע מה בדיוק גורם לי לרצות לקרוא אותו - אין בו הרפתקאות או מתח - פשוט סיפור על אנשים - אבל בינתיים הוא ממש רץ לי. הקטע המוזר הוא שהנושא שהוא מספר עליו כל כך קרוב אלי שלפחות בהתחלה נראה כאילו הוא פשוט מספר על שבוע עבודה רגיל שלי בצורת פרוזה.

ניימן3

New member
תשמע, יש אנשים שהייתי קורא בשקיקה רשימת קניות

שלהם. ג'ון סקאלזי למשל. מבין לגמרי איך ספר על שבוע עבודה רגיל יכול לסחוף.

למעלה