מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

trilliane

Well-known member
מנהל
קבלת מתנה לא פוטרת ממסים (אחרת... ברור)

אבל אם המחיר הוא בלאו הכי מתחת ל-$75 את לא אמורה לשלם מסים גם ככה. בעיה אחרת היא שהמכס בודק כל חבילה מאמזון ולכן אם לא יהיה שווי הם יכולים לפתוח ולהעריך אותו בעצמם... אולי בכל זאת כדאי ליצור איתם (עם המכס, לא עם אמזון; להם אין מושג בעניין) קשר ולבדוק מה הפרוצדורה.

מחברת הההובלות (באמצעותה שלחתי

את הקינדל הישן שלי) נאמר לי שאם מדובר בהחלפה, אין צורך לשלם מכס. הקינדל החלופי יגיע אלי באמצעות אותה חברת ההובלות ואתן להם לטפל בכך.

avivs

New member
גם אצלי הקינדלים תמיד עבדו טוב.

ולרוב שירות הלקוחות תמיד מסכים להחליף ללא עלות, גם אם אין כבר אחריות.

Yuli Gama

New member
גם אני באותה המחשבה

יש לי סוני 650 כבר שלוש שנים ולבעלי ולאמא שלי יש את 505 הוותיק והטוב שעדיין עובד מצויין (ה 505 הישן שלי גם עובד אבל זרקתי עליו בטעות את הפלאפון שלי לפני כמה שנים והרגתי לו את המסך...)
אני אוהבת סוני

(גם לסוני יוצא דגם חדש ,T3 , עוד מעט....)

kenny66

New member
ולי יש קינדל ששרד נפילה

הוא משרת אותי נאנמנה כבר שלוש שנים ושרד נפילה די רצינית בלי שום השפעה. אני חושב שרואים כאן יותר תקלות של קנידל פשוט בגלל שליותר אנשים יש קינדל.

ייתכן, אך זהו כבר הקינדל השני שלי שהתקלקל.

הקינדל הקודם שלי החזיק מעמד רק שנתיים. הקינדל הנוכחי שרד רק שנה!

אתה קורא עליו הרבה? לדברי אמזון הקינדל לא מיועד לקריאה מרובה, אך האם זו לא ייעודו של הקינדל??

כן, אם כי לא בדיוק במילים האלה.

בקינדל הראשון שהתקלקל, הם שאלו אם אני קוראת הרבה עליו. הם רמזו שאני קוראת עליו יותר מדי וזו הסיבה לקלקול. גם אני התפלאתי מדבריהם.

avivs

New member
אבל אם כבר הולכים על

מתחרה לקינדל, הkobo aura החדש נראה מדהים. אמאזון תהיה חייבת להוציא לו מתחרה ראוי.

kenny66

New member
כמעט כל הקריאה שלי באנגלית היא בו

אני לא יכול לתת לך הערכה בשעות ביום כמה אני קורא בו. אין לי מושג מה הם אמרו לך, ומה הם מגדירים קריאה "מרובה". ד"א, אם זה המדד אז בררי כמה זמן מי שמשתמשים בקורא של סוני קוראים ביום.

אבל הנקודה שלי הייתה שעדויות אנקדוטליות הן בעייתיות. נסי לחפש השוואות מקצועיות של אמינות בין שני הקוראים.

אני קוראת בו הרבה שעות.

אם הקינדל החדש שאקבל יתקלקל גם כן, בהחלט אשקול חלופות אחרות.

הייזל

New member
Angels' Dance של... אין לי מושג איך מבטאים

את זה בעברית. Nalini Singh .
בנתיים סביר. מזמן לא קראתי פנטסיית מלאכים.

shirkhan

New member
סדרת ה guild hunter שלה סבירה

אבל משעממת, אחרי הספר השני. יש לה פטיש לנוצות

טוב אז ככה

גמרתי את THE BACKWORLDS משהו בין נובלה לספר לא ארוך על גירוש ובגידה אהבה וחברות על רקע של מסע בין עולמות שונים... נחמד מאוד ודי מהנה... הצטערתי כשנגמר וכמעט ולא הרגשתי כשהגעתי לסוף....
אני קורא באמצע את KALE'S SORCERER על ידידות בין דרקון שחור ואימתני לקוסם בן אנוש שיוצאים במסע הרפתקאות... גם כן נחמד וטוב...שניהם לא ספרות גדולה, אבל משהו קליל ונחמד לקריאה ....

kenny66

New member
לורן ביוקס שברה אותי

התחלתי את Zoo City ונטשתי בערך באמצע. הרעיון מרתק, אבל היא לא ממש עושה אתו משהו. היא חוזרת שוב ושוב לתיאורי עולם מיותרים (אני לא באמת צריך לדעת מה עוד היה כתוב בשלט הדהוי שבגללו היא כמעט החמיצה את הפנייה) ולבניית דמויות ללא צורך (ה"כתבה" על המפיק שלא חידשה דבר אמתי לדמות), בלי לקדם את העלילה או היחסים בין הדמויות. רציתי לאהוב את הספר הזה כי באמת יש בו רעיון חדש ומעניין, אבל הוא פשוט היה מייגע מדי בשבילי.

cordilio

New member
קול למתים

אחרי הצל של אנדר החלטתי לחזור לסדרה המקורית ולראות איך היא.
הספר הזה הוא לא מה שציפיתי אבל בינתיים מאוד נהנה אחרי בערך חצי.

avivs

New member
ספר מדהים.

הוא בכלל סופר מצוין. ״מחפשים את אלסקה״, ״ערים מנייר״ ו״ג׳ון ג׳ון״ שלו מעולים גם כן.

יוצא בקרוב סרט של ״אשמת הכוכבים״.

למעלה