מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

annefan

New member
תודה, אבל לא

אני מכיר את הויקי הזה, אבל גם שם לא בכל הערכים יש הפרדה ברורה בין הספרים, ככה שאם אתה קורא על פייל, אתה עלול לגלות בלי כוונה שהיא חיה\מתה\רעבה\צמאה על סמך מה שקרה בטרילגויה האחרונה.

מזיגת הכהה

אני קוראת אותו באיטיות איומה כבר קרוב לשבועיים וקשה לי להאמין שהמצב ישתנה הסופ"ש.

avivs

New member
אני זוכר שקראתי אותו

אבל לא בטוח שסיימתי. כנרא שכן כי הוא יחסית קצר.
הוא חביב, ממה שאני זוכר, ממש לא מעבר לזה.

ניימן3

New member
הנה דעתי הצנועה והבלתי משוחדת:

שערי אנוביס - הכי טוב, ויצירת מופת.

הזדמנות אחרונה (הראשון בטרילוגיה, אבל לא קראתי את השאר)
Last Resort
מזיגת הכהה, שאני אישית אהבתי כי זה ספר שעוסק בבירה ואני ממש ממש אוהב בירה.

קראתי עוד ספר שלו, ואז נמאס לי לחלוטין מהסגנון שחוזר על עצמו. אני מאד מאד ממליץ על שערי אנוביס, וכל השאר זה בהתאם לכמה תאהבי את אנוביס.

תודה.

אתחיל ב"שערי אנוביס" אם כן.

מה בנוגע "שלושה ימים עד דלא היה"? שמעתי עליו המלצות טובות.

ניימן3

New member
הספר ששבר אותי.

לא כי הוא רע, הוא ממש לא. אבל הוא פשוט... גרם לי להתעייף מפאוורס. יש סופרים שאני יכול לקרוא את הסגנון שלהם מהיום ועד הודעה חדשה (סקאלזי, סטיבן בראסט, זילאז'ני) - ויש כאלה שלא. פאוורס הוא מאלה שלא.

avivs

New member
Ancillary Justice

סיימתי את ספר המד״ב המהנה הזה.
הוא היה מקורי ומותח, אבל היו לא מעט קטעים שהרגשתי מבולבל.
עלילה די מסובכת, למרות שכן הרגשתי בסוף שלא פספסתי כלום.
כשחושבים על הספר באופן כללי, לא קרה שם המון. אפשר לומר שהיה חסר מעט בשר, אבל מה שכן היה בהחלט עבד.
זה ספר בכורה של הסופרת והראשון בסדרה, כך שללא ספק אמשיך גם לספר הבא כשייצא.
מומלץ.

MxIxAx

New member
אמנם זו הצתה מאוחרת ביחס לסוף השבוע:

אני עדיין בשיר של אש ושל קרח A feast for crows, והרגע הרמתי את SFX של אוגוסט 2013 אותו קראתי במחצית, כדי להתקדם, אתמול הגיע אלי SFX נובמבר 2013 וגם מגזין אנציקלופדיה לסופר גיבורים, עליו אספר פה בהזדמנות אחרת כבר.

שבוע טוב, מנמרוד

קורא עכשיו את פרוויקט רוזי - לא בג'אנר

על פרופסור לגנטיקה שהחליט למצוא רעיה....
הספר מצחיק בטירוף לדעתי... שוב ושוב פשוט התגלגלתי מצחוק...
אבל לי מאוד הפריע האופן שבו מוצג האספרגר בספר, משהו בנוסח "הגיבור המוזר שמסתדר יופי ומצליח..."

גמרתי לשמחתי את CURSED

ואני שמח שסוף סוף הקללה הוסרה.
יצא לכם ספר שבו תחילת העלילה מבשרת טובות, שלושת הפרקים האחרונים מעוררים עיניין, וכל היתר ביניהם מיותר כמעט לחלוטין?
זה כנראה הספר.
נערה יתומה מאומצת מתעוררת לילה אחד מול מתקפת מפלצות על העיירה שלה, נמלטת במזל רב, מוצאת עצמה בעולם שונה עם סימן מוזר על הגוף, ויוצאת למסע שטבעו לא ברור, אבלוכל יתר הספר מתאר מתח רומנטי של אהבה-שנאה בינה לבין המלווים שלה... עד לשלושת הפרקים האחרונים.....
בזבוז משווע

למעלה