מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

אני ראשון???????????

אז ככה
אני קורא MAGIC OF THIEVES על נערה יתומה בעלת יכולת קסמים שגדלה אצל חבורת גנבים ביער - קצת מזכיר את רובין הוד. בינתיים לא ראיתי שם שום דבר שיצדיק את החלק של הקסמים....
INSIGHT שילוב של רומן התאהבות עם עולמות מקבילים ואנשים בעלי יכולות טלפתיות שונות.... אמנם ברקע יש איזה נבל שמאיים להפריע אבל עדיין זה סתם רומן התאהבות של אנשים שיכולים לנוע בין עולמות...

itaym02

New member
תהיה בצד של הנבל כשאתה קורא את זה

יתן לך זוית אחרת (מן הסתם זה ספר נוסחתי, אז לא תפסיד)

MonicaF

New member
משחקי הרעב - ספר שני

התלקחות. אני מאמינה שאסיים אותו מהר. רק התחלתי. חשבתי שאספיק לסיים כדי לראות אותו בקולנוע בסופ"ש זה, אבל כנראה שיידחה לסופ"ש הבא.

MonicaF

New member
סיימתי את התלקחות

מעולה. נהניתי מכל רגע.
נדמה לי שראיתי כאן שמישהו קטל את הספר השני, שהוא משעמם או מתארך יותר מדי. אולי אני טועה. בכל מקרה, היה מעולה לא פחות מהראשון.
ועכשיו אני יכולה ללכת לקולנוע לראות את הסרט סוף סוף.

MxIxAx

New member
מחר אני מסיים את עפיפונים, לא ז'אנרי בכלל

הספר הבא הוא קץ הילדות של ארתור סי. קלארק

MxIxAx

New member
סיימתי את קץ הילדות

זה סיפור מעניין שאין הרבה עותקים שלו בארץ, עכשיו אני אתחיל את המשחק של אנדר באנגלית
למישהו יש בעיה כמו שלי יש, למחוק תווים בהודעה פה? אני לוחץ על בקספייס וההודעה נמחקת וחוזרת לפורום

Zarniwoop

New member
סיימתי את מידנייט טיידס.

מעולה. לא יכולתי לעזוב את הספר בפרק האחרון. הכל התחבר כל כך יפה ובכלל כל הספר היה מצויין. בעיניי הכי טוב עד עכשיו בסדרה.
גם נפתחו כמה קוים שאני ממש מחכה להם כמו של סרן פדק, פיר, וסילקס רוין. זו קבוצה מעניינת.

אני עכשיו אמשיך עם הנובלה החדשה של מרטין "הנסיכה והמלכה" לפני שאני עובר לספר השישי של מאלאזן.

אכמו

New member
מפת העולם של מלזאן

איפשהו בסביבות הספר השישי או השביעי, נחמד לקבל פרספקטיבה גיאוגרפית על המיקום של המקומות השונות שלמדנו להכיר, היחס ביניהם מבחינת גודל, המרחקים בים וכן הלאה. נחמד לראות את Genebackis, Seven Cities, האי Malaz ו-Lether ולקבל מושג כללי של איפה הכול נמצא, לא כנקודות ערטילאיות שמדלגים ביניהן אבל לא ברור ממש מה זה אומר. זה גם נותן סדר גודל של עד כמה השימוש בקסם למעבר ממקום ממקום חוסך בזמן...

לא חושבת שזה מספיילר, מקומות שעדיין לא נתקלנו בהם בשלב הזה פשוט יהיו חסרי משמעות. כן מזהירה בפני שיטוטים באתרי וויקי למיניהם של הסדרה, כי הכול שורץ ספויילרים, הצלחתי להימנע מהם לא רע במהלך הסידרה, אבל ספיילרתי לעצמי לפחות דבר אחד מאוד משמעותי מהספר השמיני, זה היה מבאס. ברגע שסיימתי את הסדרה ישר הסתערתי על האינטרנט להתחיל לקרוא חומר רקע ולהזכיר לעצמי במסודר כל מני דברים, סדר של התרחשויות, מי קרוב משפחה של מי, דברים כאלה.

משלימה עם העובדה משסעת-הלבב

שכל הספרים שאני רוצה לקרוא (בית האדס, ביטרבלו, החדש של מגי סטיווטר) יצאו קרוב לתקופת מבחנים מכדי שאוכל לקרוא אותם

ואחרי תקופת מבחנים רוב הסיכויים שאני אמות ולא אוכל לקרוא אותם
ואפילו אם אני אשרוד יתחיל סמסטר ב' ואז אני ב-ט-ו-ח אמות וישימו אותי במרתף עם כל הגופות וכלמיני סטודנטים קטנים ומנוזלים יחטטו בי בפינצטות שלהם ויגידו 'הו, תראו, הנה ברכיורדיאליס!'

למה אני לא חיה ברייבנסווד? יכולתי להיות רוח רפאים. להיות רוח רפאים זה קול. והדוד הקברן של מירנדה, זאת רק אני או שיש לו דמיון קל לג'וני דפ הצעיר, והוא נראה הרבה-יותר-מדי-סקסי בבגדי קברן ועם מסור ביד ממה שטוב לסדרת נוער?
אני צריכה להפסיק לראות רייבנסווד. אני צריכה ללמוד

(למה הסמיילי הזה מחייך? למה אתה מחייך יא מניאק????)

dingaleboom

New member
יש לי אותו על המדף

ותמיד נרתעתי, נראה קצת משעמם. משל סימונס קראתי לפני שנים רבות את היפריון, ולאחרונה את SUMMER OF NIGHTS, שמאוד אהבתי. אשמח לשמוע ביקורת כשתסיים.

למעלה