עוד הסברון
ברור שאפשר גם לקרוא ספרים על האייפד. אם את מורידה מהאינטרנט ולא קונה ישירות מאמזון אז תצטרכי כנראה להמיר פורמט (אולי גם מעבר ל-pdf יהיה טוב, אבל לא ניסיתי דבר כזה).
לפי מה שיצא לי לראות, אייפד מיני עם מסך רטינה הוא די בסדר, אבל אני עדיין מעדיף קינדל, אבל כל אחד ומה שנוח לו. היתרון של הקינדל הוא הסוללה (לדעתי גם הגודל, במיוחד מול האייפד הרגיל, אבל זה כבר סובייקטיבי. אני גם מעדיף את התצוגה של הקינדל),
היתרון של האייפד הוא שהוא צבעוני, במקרה וזה רלוונטי לך. אם גם ככה יש לך כבר אייפד, כדאי שפשוט תורידי יישום של קינדל ותורידי משהו מאמזון לקרוא (יש ספרים בחינם, ואפשר גם להוריד סמפלים של כל ספר בחינם, את לא צריכה לשלם על זה), ותראי אם זה נוח לך.
ביקשת המלצה על הערפילאים - קיבלת ! זאת סדרה מצויינת, אני מאוד אוהב אותה. על דרך המלכים שמעתי דיעות מגווונות - בין מעולה לבין הספר הכי טוב שהם קראו
. אני מאוד ממליץ על כל דבר שרשום עליו ברנדון סנדרסון, אבל צריך לזכור שלסדרה החדשה שלו יש עוד דרך ארוכה,
מדובר בסדרה שכתיבתה תסתיים עוד כמה שנים. אני מעדיף עוד לחכות איתה קצת, אבל אם את רוצה לקרוא כנראה את אחד הדברים הטובים ביותר שתקראי אי פעם, ולא אכפת לך מההמשך - אז תלכי על זה.