מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

דיאנה1

New member
Words of Radiance - וואו! יש שם כמה רגעי

שיא דרמטיים חזקים ביותר.
עברתי גם לשמוע וגם לקרוא אותו כי אני יותר מדי בתוך הסיפור בשביל להכנס לספר אחר באותו זמן.

ניימן3

New member
רובופוקליפסה - Daniel H. Wilson

שזה כמו מלחמת העולם Z, רק עם רובוטים. הבעיה היא כמובן שלא ממש אהבתי את הפורמט של מלחמת העולם Z, כך שאני גם לא מת על הפורמט פה. מבחינה רעיונית הספר אחלה. העלילה בנויה היטב, אפילו מפתיעה (בניגוד לספר עם הזומבים). הסופר עבד במעבדת הרובוטיקה של קרנגי מלון - אחת מהאוניברסיטאות המתקדמות בעולם לחקר רובוטיקה. כלומר, הוא יודע על מה הוא כותב.

מצד שני, לכתיבה אין נשמה. המון דיאלוגים קלישאתיים ("לא תנצח את הלב של בני האדם!"). בגדול אני לא מרוצה - אבל קחו את זה בערבון מוגבל היות ואני, כאמור, לא מתחבר לפורמט.

ניימן3

New member
אם היה לי שקל על כל זכויות ששפילברג קנה..

למרות שבמקרה הזה שפילברג דווקא יכול לעשות מזה אחלה סרט. עלילה לא חסר שם.

מיכאל ג

New member
שאלה מספיילרת ל- COOKO'S CALLING

לא נורא התאכזבת מהפתרון של העלילה? זה היה כל כך לא הגיוני - שהרוצח ישכור בלש רק כדי "להסיר מעצמו חשד" - שאיבדתי ברולינג אמון. זה פשוט לא הסתדר בשום צורה שהיא.

מסכימה עימך בנוגע לסוף.

הסוף אכן היה מאכזב למדי אני מקווה שהסוף בספר החדש יהיה הגיוני יותר. אהבתי בספר הראשון יותר את האווירה ואת הבלש ופחות את התעלומה. בינתיים הספר השני מוצלח יותר מקודמו בעיני, אך בהחלט היה ניתן לקצץ בחלקים ממנו.

מיכאל ג

New member
זה כל כך מתאים לי לקרוא את זה

אני הולך להיות בלונדון באוגוסט, וחלק מזה במלון שנמצא שתי דקות הליכה מהמשרד (הדמיוני) של סטרייק. ואם יש משהו שאני אוהב זה לקרוא ספרים תוך כדי שאני יכול לראות את המקומות המתוארים. אבל אני אחכה לפסק הדין שלך בסוף הקריאה, כי אני ממש לא רוצה להתאכזב מהסוף שוב. באמת אהבתי את הספר תוך כדי קריאה, בעיקר את הדמות של רובין, אבל הסוף די חירבן לי את ההנאה. אל תשכחי לעדכן!

אעדכן בכיף.

איזה כיף לך. תהנה בלונדון!!!!

אני אהבתי את רובין וגם את סטרייק. כמוך גם אני אוהבת לקרוא ספרים תוך כדי ביקור במקום בו הם מתרחשים. כשהיינו בנופש בפריז לפני מס' שנים, לקחתי לשם ספרים שהתרחשו בפריז.

שבת שלום ומבורך!

סיימתי את הספר ואהבתי.

הסוף הפעם מפתיע והגיוני.היו קטעים שניתן היה לקצץ בהם, אבל בגדול אהבתי את הספר יותר מקודמו.

אוו, היא הוציאה עוד אחד?

בדיוק תרגמו את קריאת הקוקיה! אני מתכוונת לקרוא אותו ביום ש...טוב, אני אוכל P:

למעלה