מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

אתה צוחק עלי!

ספר על קול ואיזבל?
*מתחילה לקפץ סביב החדר ולצחקק בהיסטריה*
הייתי אומרת שזאבים הוא מהספרים הפחות מוצלחים של מגי, אבל הדבר הכי מגניב ומוצלח בו היו קול ואיזבל. היו קטעים בזאבים שהייתי פשוט מדפדפת קדימה לראות מתי יש פרק מנקודת המבט של אחד מהם כדי להחליט אם ללכת לישון או לקרוא עוד קצת^^
ועכשיו אתה אומר לי ש-הווו *דמעות התרגשות*
אכמו - את מתרגמת את זה נכון? ברגעים אלה ממש, נכון? זה הולך להיות בצומת ספרים ממש כאילו עוד מעט...נכון? *מזילה ריר*

נ.ב
אמא שלי אמרה לי משהו מוזר לגבי זה שרולינג מתכננת להוציא ספר נוסף בעולם של ה"פ. מאז שאחותי עשתה טעות מרה ופתחה לה פייסבוק, היא שורצת בו מדי יום ומדי פעם יוצאת בהצהרות מוזרות כגון אלו. אני מניחה שאם זה היה נכון אנשים כבר היו מדברים על זה פה...ובכלזאת אני חייבת לשאול - האם יש אמת בדבריה?

Y. Welis

New member
לא ידוע, אבל יש סיפור קצר חדש באתר שלה

על הארי המבוגר.

Y. Welis

New member
הפתיח מובא כאן -

http://www.today.com/books/read-j-k-rowlings-new-post-latest-harry-potter-gossip-1D79887288

אבל לשאר צריך להירשם באתר שלה.

נקרא 'Dumbledore’s Army Reunites at Quidditch World Cup Final'. הכותבת היא כביכול Rita Skeeter.

avivs

New member
אלה שמועות

שצצו בעקבות פרסום הסיפור החדש. יש אתרים חובבניים שכתבו בכותרת ״ספר חדש בעולם של הארי פוטר״.
היא הודיעה שלא יהיו עוד ספרים, אבל אי אפשר לדעת.

avivs

New member
Prince of fools

סיימתי את הספר. הוא היה... בסדר. לא עשה לי וואו. לא אהבתי את הדמות הראשית, בכלל. הוא עבר תהליך במהלך הסיפור, אבל לא מספיק בשביל להפוך אותו לנסבל. הכתיבה טובה והסיפור יחסית מעניין, אבל הרגשתי אדיש לכל אורך הקריאה.

אפשר לקרוא, אפשר גם לוותר.

minimalman

New member
כשאתה לא מחבב את הגיבור

זאת באמת בעיה להנות מספר.
התחלתי אותו שלשום . מהמעט שקראתי (60) , אכן נראה טיפוס די מחורבן הג׳אל הזה.
לא שזה מפתיע כן. בכל אופן , מקווה להנות קצת יותר.

avivs

New member

אני לא מתחבר אליו בדרך כלל, אבל הספר הזה היה מצוין.

אסור ל

New member
מקום לעוף בו/צ'רלס דה לינט

שילוב של פנטזיה אורבנית עם מיתולוגיה אינדיאנית, נדמה לי. היה מהנה. בהתחלה היו קטעים שהרגישו לא לגמרי משכנעים, או סיטואציות לא הכי אמינות. מה שגרם לי להמשיך לקרוא אלו הדמויות, כולן דמויות שוליים כמו שאני אוהבת, וככל שהעלילה התקדמה נקשרתי אליהן יותר ושקעתי בתוך הסיפור. אהבתי את הסיפורים השונים שמשתלבים, את החיבור בין מיתולוגיה לבין פנטסיה מודרנית.

הייזל

New member
ספר שני בסדרת Caine, Rachel - Weather Warden

פנטסיה אורבנית עם שדים וג'יני בבקבוק ומחוצה לו. עם אנשים בעלי יכולת להשפיע על היסודות [אוויר, מים, אש ואדמה]

trilliane

Well-known member
מנהל
ספרות מקצועית: בראשית היה השפה / עוזי אורנן

קצת מטרחן לעתים והרבה פחות סוחף מספר עלילתי... אבל חשוב לי לקרוא על הנושא, אז אני מכריחה את עצמי לקרוא גם את החלקים שפחות מעניינים אותי.

סיימתי את הספר של רולינג והעליתי המלצה בבלוג

שלי. אתחיל את The Book of Life (All Souls Trilogy #3) by Deborah Harkness

מיכאל ג

New member
יודעת איפה אפשר למצוא את זה ביום שזה יוצא?

באמזון ובארנס אנד נובל

דיאנה1

New member
אהבתי מאד את הראשון אבל נשברתי בשני

ממש לא עניין אותי ההתחלה. שווה להמשיך בכל זאת?

למעלה