מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

avivs

New member
מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

איזה יופי מה שעשו למסך כתיבת ההודעות, אה?

ניימן3

New member
Ready Player One - ארנסט קליין

האמת היא שכבר סיימתי אותו. הייתי חייב, כי מחר הוא מככב במועדון הקריאה של הבלוג שלי.

דעתי? ספר אדיר ונדיר! כיף ענק וגם ספר חכם. עלילה שמביאה את העולם התרבותי של האייטיז לתוך עולם המציאות המדומה של אמצע המאה ה - 21. זה גם קווסט בצורת ספר, מלא חידות הגיון ומרגיש כמו עלילה בלשית.

הוא מלא רפרנסים לכל דבר גיקי אפשרי ו... טוב. אפסיק פה כי יש לי ביקורת לכתוב. אבל בגדול, ממש ממש אהבתי.

avivs

New member
הפסקתי באמצע.

אני לא יכול להגיד שהוא גרוע, אבל הוא באמת מתקדם לאט מדי והדמות הראשית סתם הרגיזה.
&nbsp
גם מעולם לא הייתי גיימר גדול.

ExLibris499

New member
איזה כיף

זה שספר גורם לכזו התלהבות!
גם אם זה גיקי לחלוטין.

מיכאל ג

New member
תוכל להסביר על מועדון הקריאה?

מתרחש באתר שלך? מקום אחר ברשת? בשעה מסוימת או סתם מדסקסים את הספר כל היום?

ניימן3

New member
בשמחה.

זה מועדון קריאה וירטואלי.

יש בו רק ספרי מד"ב ופנטזיה חדשים: כאלה שיצאו בחמש השנים האחרונות. בלי ספרות נוער. המטרה היא להיות מעודכנים במה שקורה בקהילה העולמית. לדוגמא, שני הספרים הבאים (אחרי זה של מחר) הם: parasite של מירה גראנט ו Ancillary Justice הכה-מדובר.

הוא אכן מתרחש בבלוג שלי. בראשון לחודש של כל חודש זוגי (1.2, 1.4, 1.6 וכו'. מחר זה הראשון לאוגוסט).

בתאריך הזה אני מפרסם ביקורת על הספר. לא בשעה קבועה, אבל מתישהו במהלך היום (קשה להתחייב על שעה לצערי). שאר הקוראים מוזמנים לפרסם את הביקורות שלהם או לדון בכך בתגובות. לפעמים יש דיון פושר. לפעמים, כמו בפעם שעבר עם וול, היה יופי של דיון.

את רשימת הספרים העתידנית תמצא תמיד פה (יחד עם עוד מידע).

האמת היא שקצת מצחיק לקרוא לזה "מועדון קריאה". זה יותר דומה לביקורות ולדיונים (הלוואי) של עין הדג. אבל בספרים, בניגוד לסרטים, אנשים לא קוראים את אותו הספר בתקופה של כמה שבועות. פה זה קצת מתקן את המצב הזה.

ניימן3

New member
אתה יכול לבחור את אחד הספרים שקראת ואהבת

יש מספיק דברים ברשימת הקריאה שלי שהגיעו בעקבות המלצות שלך, אז לא צריך להיות קשה;)

Y. Welis

New member
רעיון יפה (שעלה גם אצלי פעם)

- מציאות אלט' שבה מהפיכת האינטרנט החלה בשמונים.
&nbsp
סביר שנראה עוד כאלה, כל עוד ההווה ימשיך להיות חסר השראה.

Y. Welis

New member
גם על זה היה לי רעיון, אם כי יותר כולל

על עתיד שבו כולם חיים בעבר וירטואלי, כי ההווה חסר כל טעם.

Bookish

New member
הספר הזה

-יהנו ממנו גם אנשים שהם לא גיימרים/חובבי תרבות גיקית של שנות השמונים?
כי אני שמה עין על הספר הזה כבר הרבה זמן, אבל עדיין לא בטוחה אם כדאי לקנות אותו...

מיכאל ג

New member
בואי נאמר ככה

אפשר להנות ממנו, אבל יש הרבה ספרים אחרים שניתן להנות מהם יותר. בניכוי הנוסטלגיה הוא לא ממש מציאה גדולה.

למעלה