ספרים על לונדון, בלונדון - The Silkworm, The Rhesus Chart
לפני שטסתי לוורלדקון אמרתי לעצמי, שאם אני כבר בלונדון, אקרא ספרים על לונדון.
בקינדל לקחתי את החדש של סטרוס, האחרון בסדרת ה- laundry על הזרוע הסודית של הממשל הבריטי בלוחמה נגד איומים על טבעיים לאבקראפטיאנים. באודיו לקחתי את ספר המתח האחרון של רולינג.
יצא לי ממש טוב, כי הייתי באזורים שהוזכרו בספר וזה אחד הדברים האהובים עלי, אפשר ממש לראות סצנות בדמיון.
הספר של סטרוס עוסק בערפדים. אבל בעולם של סטרוס בו קסם נובע ממתמטיקה, לא צריך להנשך. מספיק שתראה איזה רפרזנטציה פרקטלית של גרף חמש מימדי והופ, נפתח צוהר לעולם אחר ואתה מוצא את עצמך עם תאווה לדם ועור מאוד רגיש לשמש. בספר זה קורה לצוות מתכנתים בחברת אלגו טריידינג בקאנארי וורף (המרכז הפיננסי הבריטי - קרוב למדי למרכז הכנסים בו נערך הוורלדקון), והם מטפלים בזה בדרך שצוות מתכנתים אמור לטפל בכל בעיה - עם פגישות סטנדאפ יומיות, תכנון ספרינטים ולוח משימות. כרגיל בספרים של סטרוס אימה, כלכלה ותרבות ההייטק נפגשים בצורה משעשעת ולא צפויה.
הספר של רולינג (תחת השם רוברט גלבריית) לעומת זאת מתרחש בחלקו הגדול במרכז העיר, לשם עברתי אחרי הכנס, אז יצא לי לעבור כמה פעמים ברחוב בו אמור להיות המשרד של גיבור הספר ובעוד כמה רחובות שהוזכרו. הספר עצמו נחמד בינתיים.