טוב, הספר הזה מאחוריי.
כצפוי, 700 עמודים בשביל 5% של קצת אקשן בסוף.

כמעט כל מה שאוכל להגיד על הספר יהיה ספויילר, ואין פה מספיק אנשים שקראו אותו כבר.

רק אומר שהוב היא קוסמת בכתיבה על כלום, בדומה לסטיבן קינג של ימינו.
היא יכולה לכתוב מאות עמודים מבלי ששום דבר באמת יקרה או יתרום לעלילה.

התיאוריה שלי - היא החליטה לכתוב טרילוגיה לפני שהחליטה מה יהיה הסיפור. אחרי שגילתה שאין לה מספיק סיפור לשלושה ספרים (וחלילה שתוציא ספר של 300 עמודים) היא הפכה את הפרולוג לספר של 700 עמודים.

זה ספר שמתאים אך ורק למעריצי פיץ והרואים למרחק. אין שום סיכוי שמישהו אחר יסיים אפילו רבע מהספר הזה.

לא סבלתי בזמן הקריאה, פשוט הרגשתי יותר מדי פעמים שמבזבזים לי את הזמן.

ברור לי שספר ההמשך יהיה טוב יותר, אבל זה עדיין לא ישנה את העובדה שספר שלם היה מריחה אחת גדולה, של סופרת מוכשרת שהחליטה לא לעבוד עם עורך.
כצפוי, 700 עמודים בשביל 5% של קצת אקשן בסוף.

כמעט כל מה שאוכל להגיד על הספר יהיה ספויילר, ואין פה מספיק אנשים שקראו אותו כבר.

רק אומר שהוב היא קוסמת בכתיבה על כלום, בדומה לסטיבן קינג של ימינו.
היא יכולה לכתוב מאות עמודים מבלי ששום דבר באמת יקרה או יתרום לעלילה.

התיאוריה שלי - היא החליטה לכתוב טרילוגיה לפני שהחליטה מה יהיה הסיפור. אחרי שגילתה שאין לה מספיק סיפור לשלושה ספרים (וחלילה שתוציא ספר של 300 עמודים) היא הפכה את הפרולוג לספר של 700 עמודים.

זה ספר שמתאים אך ורק למעריצי פיץ והרואים למרחק. אין שום סיכוי שמישהו אחר יסיים אפילו רבע מהספר הזה.

לא סבלתי בזמן הקריאה, פשוט הרגשתי יותר מדי פעמים שמבזבזים לי את הזמן.

ברור לי שספר ההמשך יהיה טוב יותר, אבל זה עדיין לא ישנה את העובדה שספר שלם היה מריחה אחת גדולה, של סופרת מוכשרת שהחליטה לא לעבוד עם עורך.