מישהו עשה לך שטיפת מוח?
כי את פולטת שטויות ממוחזרות שאין להן אחיזה במציאות.

התירס במקור לא נראה ככה ובכלל לא מזין. הוא עבר הינדוס גנטי איטי במשך שנים על ידי המקומים [שגם לא היו באמת מקומיים] כאלפיים שנים לפני הגעת האדם הלבן לאמריקה..
הלחם - את מתכוונת לחיטה? לשעורה? לשיבולת שועל? כל אלה עברו גם הם הינדוס גנטי. לחם הוא מזון מעובד.
גידול אורז הוא חתיכת כאב ראש.
בכל מקרה, גידול של קטניות ודגנים לוקח זמן, דורש ישיבה במקום אחד לתקופה של כמה חודשים. ומה אוכלים בנתיים?

את מזכירה לי את כל הצמחונים והטבעונים שטוענים שפעם כולנו היינו צמחונים. לא נכון בכלל.
א. כל קופי האדם כיום [שימפנזים, אורנג' אוטאן, אפילו גורילות] צדים בשר ודגים, אוכלים חרקים, ביצים וזחלים.
http://he.wikipedia.org/wiki/קופים
ב. אם באמת הינו לחלוטין צמחוניים היינו מעכלים צמחים בצורה הרבה יותר טובה, פירוק של תאית צמחית היא מורכבת מאוד ולא יעילה בכלל אחרת פרות היו שולטות בעולם. לכל בעלי החיים אוכלי הצמחים יש מערכת עיכול הרבה יותר מורכבת מהטורפים או אוכלי כל.

ואת יודעת מה? יש אנשים שמערכת העיכול שלהם לא מצליחה להתמודד עם חיטה ואני יודעת שאצלי תירס לא תמיד מתעכל כמו שצריך.

עיכול בשר נמשך 8 שעות? כל סוג בשר? גם עוף ודגים? ועיכול של בשר צבי ובשר תרנגולת נמשך זמן זהה? כי פה:
http://www.olympusfit.co.il/Articles/ArticleDetials/47/זמן-העיכול-של-המזונות-השונים
לא מסכימים איתך בכלל. וזה מהרגע שהכנסת את הביס לפה ועד שזה יצא כפסולת. זמן מינימלי: 15 דקות. זמן מקסימלי: 5 שעות. "חומר שרובץ במעיים 8 שעות" אם זה היה נכון כל הטורפים היו מתים מזמן.

ולחלק הראשון של דברייך: [לגבי שואת החיות]
אני רוצה להבהיר שאני מתנגדת לעינוי של בעלי החיים המגודלים למאכל. תנאי הגידול הם נוראים במקרים רבים אבל מכאן ועד לקרוא לזה "שואה" יש מרחק עצום כי:
א. אף אחד לא מנסה להשמיד את כל הפרות והעופות על פני כדור הארץ.
ב. אף אחד לא מענה אותם רק כי הוא נהנה לגרום להם סבל. מענים אותם בגלל חמדנות וחוסר אמפתיה לבעלי חיים. ומי שכן מענה אותם כי הוא נהנה לגרום להם סבל הוא סדיסט וסציופט.
תפסיקו לנפנף במילה שואה בכל הזדמנות!

שלא תביני אותי לא נכון, אני מאוד מעריכה ומכבדת את העובדה שיש לך עקרונות ושאת מוכנה להגן עליהם אבל אל תזרקי סיסמאות וקלישאות לא בדוקות. תבדקי את המידע, תטלי ספק בהכל, תפעילי הגיון בריא ושכל ישר, אל תקבלי הכל כתורה מסיני. כי כשאת עושה את זה, כשאת כותבת הודעות כאלה במיוחד בפורום מד"ב את גורמת לעצמך ולמטרות שלך רק נזק.