קלונקס אחלה כדור
מבחינת סטלה. פעם לקחתי אותו אבל לאחרונה שמתי לב שלא ממהרים לתת אותו ובנזו אחרים בכלל.
אגב-חשוב חשוב חשוב. אני שנה וחצי לקחתי כדורי שינה, התחלתי כי הייתי בתקופה לחוצה והרופאת משפחה נתנה לי לתקופה של שבועיים, היא רק שכחה להגיד שהדבר הזה ממכר בטירוף ומתרגלים אליו. שנה וחצי החלפתי לסירוגין בין נוקטורנו וזודורם-כשאחד כבר לא השפיע עברתי לשני וחוזר חלילה. בחצי שנה האחרונה התחילו לי התקפי פאניקה, התקפי חרדה באמצע שיעורים סתם ככה בלי סיבה נראית לעין. חליתי הרבה, המון דלקות גרון, דלקות אוזניים, דלקות בדרכי השתן. פעמיי באמצע הלילה הייתי לי הזיה שראיתי מישהו בחדר שלי, ואני בן-אדם שמעולם לא סבל מהלוצינציות. לפני כמה ימים חקרתי קצת באינטרנט לגבי זה והגעתי למחקר יחסית חדש מ2012 שמסקנותיו הן שלאנשים שלוקחים כדורי שינה יש פי 6 סיכוי למות מלאנשים שלא לוקחים. סרטן, מחלות לב, פגיעות קוגנטיביות, מערכת חיסונית חלשה, פגיעות לזיהומים.
כל פעם שניסיתי בעבר להפסיק זה נכשל. אבל אחרי ההלם הזה החלטתי שאני מפסיקה, יהיו כמה ימים קשים אבל אני אעבור את זה. אני כבר 3 ימים בלי כדורי שינה. וכל יום אמור להיות יותר קל. אבל אני יודעת שאני אשרוד את זה. אני חייבת.