דיימונד -
S such an angel New member 22/11/12 #27 חמודות ואני לא מבינה למה אלי עשתה צבע שיער כזה באודישן הראשון שלה היא הייתה מהממת !
S such an angel New member 22/11/12 #33 כן.. הוא דיי בסדר לה.. נראה לי שהבנתי מה אני לא אוהבת שהיא עושה בייביליס זה פשוט לא יפה לה ולא מחמיא לה בכלל. חלק מתאים יותר
כן.. הוא דיי בסדר לה.. נראה לי שהבנתי מה אני לא אוהבת שהיא עושה בייביליס זה פשוט לא יפה לה ולא מחמיא לה בכלל. חלק מתאים יותר
S such an angel New member 22/11/12 #28 חמווווווווווווד שלייייייייייייייי יואויאואיואי וינו המקסים המדהים הזה אני אוהבת אותו כל כךך !!! הכי חמוד בעולםםםםםםם גבר על
חמווווווווווווד שלייייייייייייייי יואויאואיואי וינו המקסים המדהים הזה אני אוהבת אותו כל כךך !!! הכי חמוד בעולםםםםםםם גבר על
S such an angel New member 22/11/12 #29 חחחחח איזה אמריקאי הוא אני לא יכולה.. אם יש איזה.. מראה אמריקאי טיפוסי טייט
Shiri from the block Active member 24/11/12 #1 יאאאאאאאאאא סביבון!!!! איזה קטע! איזה מגניב!! איך תמיד יהודים מתלהבים לראות דברים כאלה במקומות רנדומליים XD חח אבל זה באמת מגניב
יאאאאאאאאאא סביבון!!!! איזה קטע! איזה מגניב!! איך תמיד יהודים מתלהבים לראות דברים כאלה במקומות רנדומליים XD חח אבל זה באמת מגניב