מה קראנו/שמענו/ראינו השבוע?

מיכאל ג

New member
אז ככה

אם אתה טוען שהספינה היתה יכולה להאיט, לעצור, לחזור וכו' בלי תמרון סביב כדו"א... תצטרך להוכיח לי את זה בחישובים. ידוע לי שהסופר חקר את הנושא וחישב את כל המסלולים והזמנים ומאפייני הספינה וכולי. זה שמרגיש לך תחושתית שהם יכלו לעשות משהו... לא הופך את זה לנכון.
לגבי למה הם לא חפרו מתחת לאדמה, זה כי הם לא הביאו טרקטורים מכדור הארץ, וכי בין כה זה לא היה משנה ל*חללית* שעמדה בחוץ.

אם אתה רוצה לבקר את סבירות התסריט, הנקודה הפחות סבירה בו היא קיומם של סופות עזות כאלו על מאדים; האטמוספירה שלו קלושה למדי, וסופה מאדימית לא יכולה להעיף יותר מאשר גרגרי חול דקים. בטח לא להפיל חללית או לעקור אנטנה. קיבלתי את זה כי זה המניע לכל יתר העלילה, וקרה בהתחלה.

Y. Welis

New member
אגב ניתן לנצל תאוצה לצורך ביצוע סיבוב. פחות דלק אבל קצת יותר

זמן.
&nbsp
אין לי ספק שהספר יהיה אמין יותר; אבל מה שעבר ממנו לסרט - כנראה קוצץ.
&nbsp
מכל מקום צריך להיזהר עם דרו גודארד - הייפיסט חדש בלי כיסוי.

4 הפרקים הראשונים של Heroes Reborn

בינתיים זה די מאכזב. קודם כל אני לא מתלהב מסדרות וסרטי אנסמבל, המון בלגן ומעט מדי קידום של קו עלילה ברור ומרכזי והקפיצות גם מבלבלות מדי פעם, לפחות עבורי שלא מכיר את הסדרה המקורית. יש בעיה בתסריט או בעריכה שיוצרת סיטואציות מביכות למדי, למשל בנקודת זמן מסוימת אחת הדמויות פורצת לתוך מתקן סודי של האויב ומחסלת כמה שומרים בדרך ואז קורה איזה אירוע ופתאום קופצים לסצנה שבה הדמות עדיין נמצאת בתוך המתקן ואיכשהו היא מצליחה לצפות באירוע מרכזי שקורה בו, כאילו שכל תקיפת השומרים לא אירעה ולאף אחד לא אכפת מזה. זה לא תסריט מספיק הדוק, או שהחריבו אותו בעריכה, היום כבר קשה לדעת.

הופאק

New member
הסדרה משתפרת אח״כ לדעתי

אבל אני לא בטוח כמה ייהנה מי שלא ראה את הסדרה המקורית.

למעלה