מה קראנו/שמענו/ראינו השבוע?

avivs

New member
ראיתי אתמול.

היה טוב, אבל קצת השאיר אותי אדיש.
&nbsp
הספר היה מאוד מדכא, וכאן הרגיש שהם לגמרי המתיקו את הסוף. טכנית קרו אותם הדברים כמו בספר, אבל הטון והסטייל בסרט הרגיש הרבה יותר הוליוודי ומתקתק. קצת הפריע לי.
גם כל ההליכה שלהם אחרי סנו מרגישה מיותרת בסרט. כאילו, תחכו כמה ימים וזה יסתיים, לא חייבים לעשות את זה לבד ולסכן את כולם.
&nbsp
יופי של סדרה ויופי של ג'ניפר לורנס.

אני אהבתי מאוד...

אבל הרגשתי שלא הצליחו להסביר מספיק בכובד ראש כמה דברים מהותיים. כנראה בספר הם יותר ברורים אבל כנראה שלא היה מספיק זמן בסרט. למרות שפיצלו את הספר האחרון לשני סרטים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אילו דברים מהותיים לא הצליחו להסביר?

(לא קראתי את הספרים אבל צפיתי בכל הסרטים, אפשר לנסות אותי ולבדוק אם אכן הצליחו או נכשלו...
).

trilliane

Well-known member
מנהל
גם הסרט היה די מדכא... (לא קראתי את הספרים)

אמנם השתדלו להוציא את הצופים בטון טיפונת מרוכך, אבל רוב הסרט היה מדכא, לא היה הוליוודי ולא מתקתק.

NomadSoul

New member
The Bohr Maker

מזמן לא קראתי סייברפאנק, ורק התחלתי אותו, אבל מסתמן ביג לייק.

בכלל, השרשור הזה נפלא. בכל שנה, כשמתקרב יום ההולדת שלי ואבא שלי שואל מה לקנות לי, אני נכנסת לכאן ומוסיפה ספרים ל wish list שלי באמאזון לפי ההמלצות.
The Bohr Maker היה אחד מהם השנה, בעקבות שיתופו של מיכאל ג.
תודה, ותמשיכו לשתף!

is00

New member
לקראת סיום "משחקו של המלאך".של קרלוס רואיס סאפון.

ואני חייב להגיד משהו... קראתי 4 ספרים שלו(כולל זה) עד כה ואני חייב להגיד שהם מאוד מזכירים אחד את השני. ממש יש תחושה שזה אותו סיפור כל הזמן עם דמויות שונות. אני תוהה אם זה ככה רק בספרים שלו שתורגמו לעברית או שזה ככה אצלו באופן כללי.

Y. Welis

New member
אמאזון שיחררו את כל פרקי 'האיש במצודה הרמה',

כך שניתן עכשיו לקיים 'צפיית בליסה' כהילכתה. בהמשך השבוע.
&nbsp
בעוד שבוע גם יעלו האקספנס + קץ הילדות, בעונה המד"בית ביותר שהיתה אי פעם (עם האקס פיילז המחוזרת בינואר).

Y. Welis

New member
+ שאנארה - נקבעה ל-5 לינואר.

אגב הפרק של האקספנס - דלף ולא שוחרר רשמית. הבכורה עדיין בעוד שבועיים.

מיכאל ג

New member
SyFy שיחרר את הפרק הראשון של The Expanse

והוא נראה מדהים. מושקע כמו גלקטיקה או יותר, וקצת קשה לי להביע דעה על העלילה / דמויות כי אני כבר מכיר אותם מהספר, אבל העולם שהסדרה מתארת נראה נפלא. מושבות על אסטרואידים, חלליות, או ניו יורק העתידית - הכל נראה כמו מיליון דולר. אין תפאורות רטרו סטייל דוקטור הו או לוקיישנים שהם מפעלים נטושים כמו ב-killjoys: בינתיים הסדרה נראית כמו סרט הוליוודי בתקציב ענק.
לחובבי מדע קשה זו תהיה בכלל חגיגה - הכל מבוסס מדעית (באופן יחסי), וזה עתיד בלי כבידה מלאכותית ויש שם לא מעט קטעים באפס כוח משיכה, והם מבוצעים טוב.

Y. Welis

New member
הקדימו קצת... וכן צריך לציין סופר-גיבורה חדשה Jessica Jones

שיוצאת ב-HBO, מה שאומר יותר סקס.

מיכאל ג

New member
באמת ראוי להזכיר את ג'סיקה ג'ונס

ראיתי שני פרקים (אני מהמוזרים האלו שלא אוהבים צפיית בינג') ונראה טוב בינתיים.

Y. Welis

New member
בינתיים דעה על האקפנס - דחוס מאוד; לעיתים מקורי ולעיתים פחות

הצגת דמויות חלשה (אבל זו בעיה מוכרת היום - מה שחיסל את blindspot, שכנראה תיסגר בעונה הזו) ושילוב שלא בטוח כמה הוא עובד, בין עתידנות ל'הומלסיות' (עבד בשנות השבעים והשמונים, כשהמציאות לא היתה כ"כ 'נקיה' - apple white, מה שנקרא).
+ שוב דוג'מנים בתפקידים ראשיים.
&nbsp
מקוה שלא ירו ליותר מדי כיוונים.
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
אולי יחליפו את ה-settings.

לדעתי הראשי חייב לעבור שיעורי דיקציה...

למעלה