מה קראנו/שמענו/ראינו השבוע?

annefan

New member
אני לא רואה את הסדרה, אבל למה שיחליפו משהו?

זו הסדרה החדשה המצליחה ביותר השנה, אאל"ט. היא בין הראשונות שחודשו.

Y. Welis

New member
כי בפרק האחרון פתרו את רוב התעלומות...

ודחסו 2 פרקים לתוך אחד (ה-ווטרבורדינג).
&nbsp
כזו דחיסות לא זכורה לי, אלא כשהחרב מונפת על סידרה.
&nbsp
אבל מי יודע. אולי גרו החליט לחקות את JJ ובעונה הבאה לפתוח בסיפור אחר לגמרי.

annefan

New member
איזו סדרה מצויינת (נטפליקס, לא HBO)

וואו. פעם ראשונה שאני רואה סדרה ברצף.
פשוט לא הצלחתי להפסיק.
קריסטין ריטר מצויינת. היא לגמרי לא גיבורת העל שרגילים לראות בטלוויזיה\קולנוע, בטח לא ב-MCU. הכי קרוב אליה זה דרדוויל, אבל היא טובה יותר.
זו דמות שצריך להתרגל אליה, כי כמו במציאות, לצערנו, קשה להזדהות עם קרבנות אונס.
הנושא של אונס (גופני ונפשי) עולה שוב ושוב, בתיאורים מדוייקים, ודי חסרי רחמים (המציאות לא פחות גרועה ולפעמים יותר).
היא סובלת מ-PTSD, היא שונאת את עצמה, והשחקנית עושה עבודה מדהימה. לדעתי (הגברית), זה לא מקרה שאת הסדרה מביימת אישה.
&nbsp
דייויד טננט, שלא אהבתי כדוקטור, מעולה ויותר מזה כקילגרייב. (ותוך כדי צפייה הבנתי שהמבט המושגע שלו מתאים הרבה יותר לדמות רעה, מאשר לדמות טובה כמו הדוקטור).
ללא ספק הרשע המוצלח ביותר שיש ב-MCU. הוא מצליח להיות איש רע, שמצד אחד יש בו מורכבות, ומצד שני (להבדיל מווינסטון פיסק מדרדוויל) אין בו באמת טוב. הוא רע, אגוצנטרי, אבל לא אחד שעושה סתם מוהאהאה...
&nbsp
דמויות המשנה מצויינות אף הן. האחות\החברה הכי טובה, טריש, קרי אן מוס כעורכת הדין של ג'סיקה, מלקולם השכן, הופ (איזו דמות טרגית) הן כולן דמויות משנה עם סיפור. הן לא רק בובות לטובת השחקנים הראשיים.
&nbsp
לוק קייג' היה לא רע אבל פחות התלהבתי. בחצי הראשון היתה לו יותר מדי נוכחות (קצת חששתי שהוא יתפוס יותר מדי מקום לג'סיקה) אבל היא הייתה נוכחות מרוולית. הוא היה הדמות עם הכי פחות עומק, למרות שאצלו זה היה מתבקש. אני מניח ששומרים את זה לסדרה שלו.
&nbsp
(כן, יש יחסי מין, בעיקר בהתחלה. כרגיל, די מיותר, דילגתי).

למעלה