מחפשים סדרה חדשה להתמכר אליה?

זוכים בעותק של הספר "רעד"

אמנם אנחנו לא חיים לא באלסקה ולא באפריקה, וההבדל בין מזג האוויר בישראל בחורף ובקיץ הוא לא כזה קיצוני, אבל עדיין לכל אחד מאיתנו יש העדפה משלו. מזג האוויר משפיע על ההתנהגות שלנו, על המעשים שלנו ואפילו על המחשבות שלנו.
רעד הספר החדש בטרילוגיית הזאבים של גרייס הוא סיפור אהבה מרתק ומספר על ההשפעות הקיצוניות של מזג האוויר ועונות השנה על חייהם של גיבוריו.
אם אהבתם את סדרת הספרים משחקי הרעב, אתם תתמכרו לסדרת ספרים זו

יש לכם עכשיו הזדמנות מעולה לזכות בספר!

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-20.3 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה בה תספרו לנו איזו עונה אהובה עליכם במיוחד – קיץ או חורף? האם אתם אנשים אוהבי חום או קור? שכנעו אותנו לגבי בחירתכם

את הכי אוהבת לראות את הגשם מבעד לחלון ביתי ולהתכרבל מתחת לפוך עם כוס שוקו חם?
הים והשמש של הקיץ עושים לך מצב רוח מרומם, ואתה מעדיף ללבוש מעט בגדים וליהנות מהשמש החמה?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בעשר ההודעות הטובות והמקוריות ביותר והן יזכו כל אחד ב-עותק של הספר רעד

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2501421

על הספר
רעד
מאת מגי סטיווטר הוא הספר הראשון בטרילוגיה הזאבים של גרייס

עבור גרייס וסם האהבה הייתה תמיד דבר בלתי מושג. אבל מרגע שהיא מתלקחת ביניהם, הם לא יכולים לחמוק ממנה. סם חייב להיאבק כדי להישאר אנושי - וגרייס חייבת להיאבק כדי שסם יישאר איתה – גם במחיר השלמה עם צלקות העבר, עם שבריריות ההווה ועם חוסר התקווה של העתיד.
ספרי הטרילוגיה תורגמו ל-32 שפות והיו לרבי-מכר של הניו יורק טיימס. רעד, הספר הראשון בסדרה, זכה בפרסים רבים ונבחר לספר השנה על ידי התאחדות הספריות בארצות הברית.

רוצים לדעת עוד על "הזאבים של גרייס" – כנסו לקהילה:
https://www.facebook.com/GraceWolves

אמיר6969

New member
אין עונה יותר טובה מלהיות מאוהב מאשר בחורף

אומרים שאין עונה יותר טובה מלהיות מאוהב מאשר בחורף. לשבת בבית יחד, להתכרבל מתחת לשמיכות, להכין שוקו חם, לראות סרטים. נשמע כל כך רומנטי ומקסים, באמת משכנע. מי רוצה לצאת מהבית כשיש אהבה והחורף עם הגשם בחוץ? בכלל יש משהו בעונה הזאת שעושה טוב: הגשם שיורד ומנקה אותנו שוב ושוב. לחורף יש ריח מיוחד, של הלכלוך הנשטף. מה יכול להיות רע בעונה הזאת? השלוליות לא ישברו אותי, גם לא הרוחות והקור. אין, אין על החורף

מסוקסת

New member
חורף...

1. קר, קר, וקר!
2. יורד גשם.
3. לא לובשים חולצה קצרה אז אף אחד לא רואה את הדלדלים שלי.
4. לא לובשים מכנסיים קצרים אז אף אחד לא רואה שאני צריכה לעשות רגליים...
5. לא מזיעים ולא מסריחים.
6. בחורף, שעור ספורט הוא מחמם וזה טוב.
7. אין כמו ספל שוקו חם כשבחוץ גשם וקררר!
8. אין כמו שמיכת הפוך כשבחוץ גשם וקררר!
9. אין כמו שמיכת פוך וספל שוקו חם כשבחוץ גשם וקררר!
10. אפשר להתכרבל עם אנשים והם לא יחשבו שאנחנו מוזרים.
11. לא צריך לשטוף פנים כל חמש שניות כי "היינו בחוץ והזענו".
12. לא הולכים לברכה, ואי- לכך, לא חוטפים דלקת ריאות!
13. לא הולכים לברכה, ואי- לכך, לא נכנסים מים לאף!
14. לא הולכים לברכה, ואי- לכך, לא בולעים טונה של כלור!
15. לא הולכים לברכה, ואי- לכך, השיער לא נהרס בגלל הכלור!
16. לא הולכים לים, ואי- לכך, לא נעקצים ע"י מדוזות!
17. לא הולכים לים, ואי- לכך, לא נכנס חול לתחתונים!
18. אנשים שמנים לא יוצאים החוצה בלי חולצה כדי לשטוף את האוטו.
19. אנשים שעירים ומכוערים לא יוצאים החוצה בלי חולצה מכל סיבה.
20. לא צריך לשטוף את האוטו.

eranzzzz

New member
ברור חורף ...

חורף כי :
1)לא מזיעים מכל שטות
2)צורכים פחות מים בגינה
3)אם אתה דייג יש יותר סיכוי להוציא משהו בים
4)לבנות יותר קר ולכן סבירות רמת ההתקרבות גודלת
5)יש פחות אבק באוויר
6)יום לאחר הסופות יש מציאות סוף הדרך בחופי הים
7)יש פטריות ביערות
8)חמתי רגועה יותר בחורף
9)הילדים לא מרעישים בחוץ בחורף
[email protected]

avibr95514

New member
העונה האהובה עליי

העונה האבובה עליי היא הקיץ חולה על הקייץ, לא סובל את הרוח והגשם שבחורף, כל המחלות, כל הזמן בבית
בקיף כיף יש ים בריכות אפשר לצאת לבלות, פירות טעימים ועוד

karinapel

New member
העונה שלי!!

אני נולדתי באביב, 6.3.
וזו בדיוק העונה שלי
קצת קריר
קצת חמים

מזג אוויר מגוון

אני אוהבת שינויים - ואוהבת קצת מכל דבר!!

האביב - זוהי העונה שלי!

אומרים תמיד שאדם בוחר את העונה האהובה עליו

לפי תאריך יום הולדתו...
אני לא...
נולדתי בקיץ...אני אוהבת חורף...
למה?
וואו. המון סיבות אבל את כולן מצויות בתוך שם העונה :

ח- חמים ונעים מתחת לשמיכת הפוך כשבחוץ גשום וסוער וקר
ו- וגם הבגדים של החורף הם הכי שווים וכיפיים שיש
ר- רואים דברים שמוציאים אותך מהשגרה לפרק זמן קצר כמו למשל שלג, אפילו ברד, סערה ....
ף- פינוק אמיתי זה לאכול תותים בשיא העונה :)

angelwings1

New member
העונה האהובה עליי...

העונה האהובה עליי היא הקיץ. אני אוהבת שמש וחום ופשוט שונאת את זה שקר לי. אני גם מאוד לא אוהבת את העובדה שבחורף כל כך קר שצריך ללבוש הרבה שכבות, ולהיסחב עם מעיל, מטריה, צעיף, כפפות וכדו'. זה גם מסורבל ולא נוח וגם הטירחה והזמן שלוקח להוריד אח"כ את כל השכבות האלה. אני מעדיפה ללבוש שכבה אחת ולא להיסחב עם כל מני דברים מיותרים שסתם מכבידים. בנוסף, אני לא יכולה ליהנות שקר לי ואני כל הזמן חושבת איך אני מגיעה לפינה חמה (או לכרית החימום שלי
). אני אדם שמאוד אוהב טיולים בטבע, ובשביל שאני אוכל ליהנות כמה שיותר מהטיול עדיף מבחינתי שיהיה יום שמשי וחמים מאשר יום חורפי מלא בגשם, רוחות ובוץ.
בקיץ הימים גם ארוכים יותר ויש יותר שעות אור יחסית לחורף. זה הרבה יותר נחמד לצאת מהעבודה (או מכל מקום אחר) ולראות אור שמש בשעות אחה"צ-ערב מאשר לצאת ולראות חושך בחוץ.
וחוץ מזה- הקיץ מבחינתי זה לא רק עניין של מזג האוויר. תמיד בתקופת הקיץ יש אווירה של חופש ושחרור, וזה בדיוק הזמן לצאת לאיזה חופשה מפנקת בארץ או בחו"ל. בגלל זה אני כל כך אוהבת את התקופה הזו ומחכה לה כל שנה

zoraya

New member
קיץ, ואך ורק קיץ!

אני מאלה שמזיעים בקיץ, במיוחד 'נוטפת' באזור הפנים, ועם זאת ואף על פי כן - מעדיפה להזיע בלי הפסקה מאשר לקפוא מקור, 'לצלות' את הרגליים בתנור ולחצות שלוליות ענק. תנו לי שמש ויום שמסתיים מאוחר - ואני מאושרת. מחייכת. שונאת את החושך המוקדם בחורף ואת קולות הרעמים והברקים. שמיים כחולים והרבה שמש - והכל נראה הרבה יותר טוב.

"בישראל יש רק שלוש עונות - חורף, קיץ ומלחמה."

ציטוט חנוך לווין. עוד בהקשר הזה שיר מוכנות העורף (ע"פ "חורף" של גידי גוב).

אז בחרתי בחורף!
"איזו להבה יכולה להשתוות לקרן אור של השמש ביום חורף?" ~ הנרי דייוויד תורו

אפשר להתלבש יותר מושקע מטי-שירט בלי
.
אפשר להיות
בכיף.
אפשר לעשות ספורט, לשחק כדורסל
, טיולי אופניים בלי לסחוב ג'ריקן 8 ליטר.
אמבטיה, אין מזגן מקפיא
.
יש קרמבו!! (אם כבר ציטטות : "יש לכם 20 שניות, שזה 5 שניות יותר מידי להשלים, זוז!" )
וצריך לעתים רחוקות אתה פוגש רעם נחמד

הבאסה זה שכל הפירות הטעימים הם בקיץ,
וכמובן שלא הולכים לים.

חורף, בלי שאלה בכלל.

ללכת ברחוב, במעיל ומטריה, כשיורד גשם זלעפות ואף אחד לא נמצא בחוץ חוץ ממך, ואתה מרגיש שכל הרחוב הוא רק שלך...
אין על החורף

למה חורף?

כי אני שרה בגשם, סתם שרה בגשם
ההרגשה נפלאה, ואני שוב שמחה
אני צוחקת לעננים הקודרים שלמעלה,
השמש בלבי, והאהבה אני בשלה לה.
שענני הסערה יבריחו את כולם
שהגשם יירד על כל העולם
אני עם חיוך רחב על פניי
צועדת בשביל ופזמון בין שפתיי
אני שרה, סתם שרה בגשם ...

(Jamie Cullum בתרגום חופשי)

N o R i K o

New member
ראיתי את המחזמר בשבוע שעבר בלונדון

באמת גורם לאהוב את החורף

למרות ש... בקרוב דעתי שלי

GK_FF

New member
זה ספר שמסקרן אותי...

האמת שאני מאוד לא אהבתי את השחקי הרעב, אבל מאוד אוהב את הספרים של סטפני מאייר ולכן נראה לי שרעד יתאים לי.

העונה האהובה עלי היא החורף, אפשר להתלבש עם יותר שכבות ואביזרים וכך להוציא מראה מעניין, צבעוני, יפה ומחושב יותר - אנשים פשוט נראים טוב יותר בחורף! (בייחוד בעידננו המודרני שרובנו פדלאות) אם קר מדי אפשר להוסיף עוד שכבות כדי להתחם, לעומת זאת בקיץ נגיד עדיין חם מדי גם אם נשארים עם שכבה אחת. מתחת לשמיכות אף פעם לא חם מידי להתחבק, הנוף יפה יותר, הריח של הגשם, וגם תמיד גשם (וכמובן שלג! למרות שאין לנו את זה פה) מרגיש לי כמו להיות בסרט עם אפקטים מיוחדים, משהו שיש רק בחורף ואין בכלל בקיץ! והגשם עצמו עושה רעש מאוד נעים שרק מלשמוע אותו ישר אתה נהיה באווירה אחרת, כמו לשמוע מוזיקה. ורעש של רעמים זה גם מגניב (אווירה מסוג אחר כמובן) וגם המראה של הברקים מאוד עוצמתי ויפה.
חורף זו גם עונה שנולדו בה הרבה אנשים יקרים לי, ובכלליות יש משהו מאוד נוסטלגי בעונה הזו.
אה ואיך לא כל המרקים, התבשילים, והכי חשוב הקינוחים החמים! יאמי.

כמובן שייתכן שכל הרומנטיזציה שאני ושאר הכותבים עושים לחורף זה בגלל שאנחנו מדינה חמה בכלליות, אבל אין מה לעשות.

ItzikAngel

New member
העונה האהובה עליי במיוחד היא.....

עונת הקיץ.
כי בקיץ אני יכול להרשות לעצמי לנסוע עם חברים לפארק המים חוף גיא בטבריה, ולהתגלש במגלשות למרות גילי המופלג (26).
זה מחזיר אותי אחורה בזמן לימים שהם אבא שלי היה לוקח אותי ואת האחים שלי לפארק המים זה אי שם בשנות ה90.
זיכרון מתוק מהתקופה ההיא שתמיד הייתי פעיל בתוכניה של הצוות בידור.
הייתי עולה על הבמה ורוקד מקרנה, עושה פקקים במגלשות ויוצר "רכבת" תוך כדי גלישה, וואו, אילו ימים...

אז כל שנה אני נוסע לשם גם כדי ליהנות מהשמש הקייצית ומחוף הכינרת הסמוך וגם להיזכר בימים שהסבו לי הרבה אושר...

N o R i K o

New member
מחפשים סדרה חדשה להתמכר אליה?

עד שיצא הסרט של 'התקלחות', הגיע הזמן למצוא התמכרות חדשה

וזו ההזדמנות שלכם לזכות בספר הראשון מטרילוגיה מצליחה

למעלה