מחפשים סדרה חדשה להתמכר אליה?

pennylane11

New member
בשבילי זה חורף,

ולו רק בגלל שמוזיקה של חורף זה ממש כיף.
כאילו, אפשר לשמוע את "סתיו ישראלי" ואת "רעמים וברקים" גם בקיץ, אבל אין בזה טעם, באמת.

(להוציא את מכורת האינטרנט שלי ולהגיד שהעונה לא משנה כי אני יושבת מול המחשב כל היום גם ככה את למי באמת אכפת?)

תשובתי

אני מעדיף את הקיץ מהרבה מאוד סיבות, אבל הסיבה שבוודאי גרמה לי לאהוב אותה, היא שנולדתי בדיוק בקיץ.
הקיץ בשבילי הוא בד"כ שמחה על הטבע, והגורם האנושי.
כך למשל בקיץ אפשר לבלות בכיף בים, בלי שאף אחד מגביל אותי כי יש "סערה" או ה"גלים מסוכנים מדי".
בקיץ אפשר לאכול גלידות, בלי שזה יראה מוזר מדי.
בקיץ אפשר ללכת עם חולצה אחת, ולא צריך ללכת עם דברים נלווים מדי .
בקיץ אפשר למצוא את כל בעלי החיים, כשהם לא מתחבאים מתחת לאדמה, ואפשר להכירם, כשרובם ידידותיים לאדם.
בקיץ אנחנו יכולים להינות לנו מחופשה ארוכה בארץ או בחו"ל בלי שאנחנו צריכים לספק הסברים מיוחדים .
בקיץ אפשר ליסוע בכבישים בשעות עומס, ולהרגיש בלי פקקים כמו בחורף ולהתעכב שעות.
בקיץ אפשר תמיד לדעת שאין הפסקות חשמל בגלל מזג אוויר סוער, ולבקר בכנרת בלי חשבון.
לכן הקיץ הוא העונה הכיפית בעיני.

Billy Shirs

New member
Brace yourselves

אז קיץ.
כי בקיץ הכל מתחיל. התחלתי בתור בחורה חדשה בתיכון שלי, לא הכרתי אף אחד, הייתי מאוד חסרת ביטחון ועם זאת אופטימית. המראה שלי היה שגרתי למדי וגם נחבא אל הכלים: משקפיים, שיער אסוף, בגדים גדולים. אבל האמנתי שיש לי סיכוי למצוא את מקומי בג'ונגל העירוני הזה.
בקיץ ראיתי את הבחור הכי פופולרי בתיכון מחייך אליי.
בקיץ מצאתי את שני חבריי, שני דחויים כמוני, שסיפקו לי אתנחתא קומית מחיי האומללים.
בקיץ הבחור הזמין אותי לדייט הראשון שלנו.

החורף, לעומת זאת, הוא תקופה של סוף ואומללות: התברר שמערכת היחסים שלנו היא תוצר של התערבות ותו לא, רבתי עם שני החברים היחידים שהיו לי בעולם, הסתגרתי עם ספרים בחדרי ורק חיכיתי לבוא האביב, ולקולג'.

בקיץ הבא הכל כבר הסתדר בערב הנשף, עברתי מייקאובר דרמטי, היחסים תוקנו והוכרזה אהבת אמת, אס תסלחו לי אם זאת לא התלבטות קשה במיוחד.

True story.

כולם אוהבים את הקיץ

הקיץ נחמד, מיוחד ונעים
את הקיץ בארץ כולם אוהבים.
לשמש בקיץ בכלל אין גבולות
מאירה מתרדמת צמחים וחיות.

בקיץ יש חופש מהלימודים,
הקיץ מלא בילדים מרוצים.
אף אחד לא לחוץ, כולם רגועים
הקטן לא צועק "אמא, יש שעורים!"

בקיץ הים הוא להיט נהדר
החופים מלאים, כל הארטיק נגמר!
ומה שנשאר זה לקפוץ שוב למים,
אך מדוזות צורבות את כל הרגליים!

אבל מה שהכי כיף לי בכל זאת,
כשכולם בגינה, להפעיל ממטרות!
כולם נרטבים, מתים שם מקור
למקלחת שלי יש מיד כזה תור!

אם יש יום חם וכולם מזיעים,
כדאי להדליק את כל המזגנים.
וכשזה לא עובד פתאום לגלות
ששכחנו לסגור את כל הדלתות!

והשארתי לסוף, זה הכי כיף בחופש:
ללכת לחו"ל, לנסוע לנופש!
לטוס ולטייל בכל העולם,
לעשות שם סקי שלג, ליהנות עם כולם!

כי בכלל מסתבר שכל מה שכתבתי,
קרה בכלל בחורף, אופס, הצטננתי!
אין פלא שחטפתי דלקת ריאות,
עכשיו רק הבנתי מאיפה כל הבעיות!

svety

New member
טוב נו,

מה לא עושים בשביל להתחמק מלהתארגן לעבודה

האמת היא שעד השנים האחרונות ממש אהבתי חורף. כל האפלוליות והעננות והאווירה הקודרת, אבל לא עוד.
כוסאומו עם החורף, טוב? קר וגשום וצריך לסחוב תמיד מעיל ומטריה וכפפות וצעיף ולהגן על האייפון/נגן מוזיקה מהגשם והמשקפיים שלי תמיד מלאות טיפות והרוח גורמת לשיער שלי להיות פרוע ובחוץ קפוא ובפנים לוקח שעה להוריד את כל השכבות ו...קיצר... די. נמאס.

בקיץ אפשר לזרוק על עצמך שמלה דקיקה וסנדלים וזהו, לא צריך שום דבר מעבר. לא צריך 10037530840 שכבות, לא צריך לבדוק תחזית לפני שיוצאים מהבית.
חם? אז מה. יש ארטיקים ושלוקים וגלידות, אפשר להתחבא מאחורי משקפי שמש ומתחת לכובעים רחבי שוליים.
קיץ זה חופש. זה לקום בשבת בבוקר ולקפוץ לים, לתת לאצבעות להתחפר בחול. זה לא להיסחב עם כפפות-צעיף-כובע צמר כי אולי יהיה קר, המשקפיים שלי לא רטובות כל הזמן [מתי מישהו ימציא וישרים].
יש את הפירות הכי טעימים [יאמי אבטיח! אפשר לחיות על אבטיח?], וכל הזמן מואר והתחושה היא שהחופש [כן, גם כשגדולים ואין יותר חופש גדול אז יש תחושה של חופש בקיץ] לעולם לא ייגמר.

Black Stain

New member
החלטתי להתמודד עם השאלה הזאת

בדרך מדעית.
ניקח למשל יום חופש קיצי, הוא מתחיל בבוקר כשקמים מזיעים ועצבניים אחרי לילה מלא של רדיפה אחרי יתוש עצבני שהחליט שמנת דם אחת לא מספיקה לו והוא יקדיש את שארית חייו לרדוף את הבן אנוש התמים שהוא פרץ לביתו, אחכ קמים מקלחת, שותים נס חם שעושה בחילה כי המזג אוויר בחוץ הוא מרק-משהו, אז מה אפשר לעשות? המזגן לא בחינם!
אז הולכים לים!
הים מלא ביצורים שהגיעו רק הרגע לגיל ההתבגרות והחליטו להפגין את השפם בר מצווה שלהם לראווה ולתפוס כל חלקה טובה ומוצלת, אז את נאלצת לשבת בשמש ולהעיף ממך את היתושים היבשתיים שמנסים למצוץ את דמך גם כן, שנקראים ערסים. אחרי שהתחמקת מעשרות כדורי מטקות טועים החלטת שמספיק זה מספיק את חוזרת הביתה ולא מופתעת לגלות בכלל שהפכת מצבע קיר לאדום דם ומבלה את השבוע הקרוב בלנסות לא לזוז יותר מידי.

והינה יום חופש חורפי טיפוסי -
קמה בבוקר מתוך שמיכת הפוך.. בחוץ הגשם מטפטף על החלון שמים קצת רדיוהד כי ככה זה שירי גשם, מכינים נס רותח ויושבים עם ספר טוב בפוך, בחוץ בינתיים הגשם נפסק אז מתלבשים בכיף ויוצאים החוצה והרחובות רטובים והאוויר נקי והריח.. אלוהי, יושבים עם חברים באיזה קפה וחוזרים עייפים ומרוצים הביתה,לא לפני שרכב מחליט שהמראה הרטוב הולם אותך יותר אז הוא עולה על שלולית ומרטיב את כולך, הוא יוצא מהאוטו מבוהל מבקש סליחה ומביא לך 100 שקל על העלבון.

אז לפי הממצאים האלה כנראה שאני יותר טיפוס של חורף:)

sher2004

New member
קיץ

כי חם והשמש משפיעה לטובה על המצב רוח החיובי. ואפשר לצאת לטייל, ולאכול ארטיק קרח (עדיף בטעם דובדבן), והשמיים כחולים והציפורים מצייצות וזה כייף!

N o R i K o

New member
אז מה, עכשיו תורי?

אני אמנם לא יכולה להשתתף בתחרות, אבל אחרי כל הדעות של כולם הייתי חייבת לתת גם את שלי...

אז כמו שכולם ציינו כאן, לחורף יש את היתרונות שלו
ולקיץ יש את היתרונות שלו
ועל כן אני מוותרת על הקיצון והבחירה שלי היא כמובן עונת האביב!

כי אני יכולה ללבוש שמלה קיצית בשעות הבוקר
אבל להתרכבל בפוך כשיורד הערב

כי לפעמים יש ימים בהם מספיק חם כדי ללכת לים
וימים בהם הגשם נותן את אותותיו ושוטף את הרחובות

וכי התותים יקיריי עדיין נקטפים מהשדות
אבל המנגו והאבטיח האהובים עליי כבר מתחילים להופיע על המדפים...

בקיצור, למה לבחור?

באביב הישראלי שלנו זוכים להפתעות
אז אם ביום אחד נמאס מהחום, יומיים אחר כך כבר נמאס מהקור... תמיד מגוון

והכי כיף זה לגוון!

כך שעבורי, הזוכה הוא האביב

ולמען הרקורד - בכלל נולדתי בסתיו

N o R i K o

New member
ובדיוק ראיתי סטטוס הולם בסטטוסים מצייצים:

Eytan Calif

אין על ימים יפים כאלה בעונות מעבר, שאתה פשוט זורק על עצמך כפכפים שורטס סוודר חרמונית משקפי שמש קרם הגנה ומטרייה ויוצא מהבית בסבבה שלך

DanHil

New member
חורף!!!

בחורף אפשר לשים עוד שכבה ובקיץ אי אפשר לקלף את העור...

veredo4

New member
חורף...

אני מעדיפה את החורף כי...
1. אין מכת יתושים ולא מלאים בעקיצות...
2. לא מזיעים... ולא צריך להתרחץ כל כך הרבה...
3. בחורף יש עדיין ימים שאינם גשומים ואז זה הזמן הכי טוב לטייל בלי להתעלף מעומס החום...
4. הנהגים בכבישים יותר רגועים... כשחם, מפלס העצבים עולה...
5. להורים- אין "כאב ראש" לגבי החופש הגדול וארגון מסגרת לילדים שבחופש. בקיץ החופש הגדול גורם להוצאות כלכליות גדולות...
6. ואחרי החורף... בא האביב והפריחה וזו עונה מקסימה בפני עצמה

D i m k a

New member
אין אין אין על הקיץ

יש כל כך הרבה דברים כיפיים בקיץ:
הופעות ופסטיבלים באוויר הפתוח, בחורות חמודות עם ביקיני בים, אבטיח עסיסי ומתוק... וזה רק על קצת המזלג!
מזג אוויר נהדר וימי שמש שגורמים לי לאהוב את החיים ולשמוח על כל יום שמגיע.

חובבי החורף לרוב אוהבים בעצם להסתתר מהחורף מתחת לפוך אבל לא לצאת... כי גם הם יודעים שבחוץ קר, מעצבן ומדכא

MissKrolen

New member
חורף באטרף!

דווקא הקור של החורף נותן לי מרץ ואנרגייה להספיק הרבה, ולעשות דברים על הצד הטוב.
אחרי יום מלא פעילויות מוצלחות אין כמו לחזור הביתה ולעשות אהבה חמה מתחת לפוך!
החום המעצבן של הקיץ שואב ממני אנרגיות ומשאיר אותי חסרת חשק לעשות כלום חוץ מלרבוץ על איזו ספה מתחת למזגן.

למעלה