מפגש פורום!

Elle992

New member
מפגש פורום!

אחרי שהמפגש הראשון נחל הצלחה אני חושבת שזה רק מן הנדרש שיתקיימו עוד מפגשים

ברצוני להודיע שהוחלט שיהיה מפגש החודש, המפגש יתקיים בעיר אשדוד ויש 2 תאריכים לבחירה והם: 25-23 לחודש.

אשמח לדעת איזה מבין התאריכים תופס יותר משקל ומתאים לרוב אלה שיבחרו להגיע. כל אחד שמעוניין להגיע מוזמן להרים
ולציין איזה תאריך מתאים לו, התאריך שיקבל את מרב הקולות יבחר להיות התאריך שבו יתקיים המפגש,

קודם נסגור תאריך ואחרי זה ישלחו מיילים עם פרטי מקום המפגש שעה והסבר הגעה+מה כל אחד יביא איתו :)

שיהיה בהצלחה לי ולכם בתקווה שזה יוביל לשרשרת מפגשים קבועה ויציבה בהמשך!

Hawkgirl

New member
לי לא משנה מתי..

אחרי שיקבע תאריך אראה לפי מיקום המפגש אם יש לי אפשרות להגיע.

Elle992

New member
עיר המפגש כבר צויינה, את מתכוונת למקום המפגש

עצמו? אוקיי, איך שנוח לך

Hawkgirl

New member
כן, למיקום עצמו

בסדר אשדוד, אבל אם תבחרו מקום שאני צריכה לקחת אליו 2 רכבות, 10 אוטובוסים, ועוד הליכה ברגל.... אז... לא @_@"

Elle992

New member
אה, לגבי זה אל דאגה

נבחר מיקום מאוד מרכזי שרוב קוי האוטובוס עוברים דרכו(חוץ מכמה קוים מהדרום)

Elle992

New member
כמובן שכחתי שעה:

באתי בדיוק למחוק את ההודעה ולעלות אותה מחדש-ואז ראיתי שהגיבו אז לא שווה למחוק,

השעה תיהיה בין 18:30 ל-19:00, כלומר שעת הפתיחה תחל מ-18:30 עד..7 בערב פלוס מינוס. כל אחד ואיך הקצב והאפשרות הגעה שלו

הקבUע

New member
למה אשדוד?

למה שלא נערוך סקר ובו נראה לאן חברי הפורום מעדיפים להגיע?

Elle992

New member
תגיד, אתה תמיד "ככה"?

אשדוד כי אני גרה שם ואני אישית יכולה להגיע רק למפגשים שיעשו בעיר שלי(עקב מצב רפואי)

אני לא כפיתי כאן על אף אחד להגיע, אני מציעה משהו ורואה אם יש לו ביקוש.

לא שואלים דבר כזה בסקר, כי כל אחד יעדיף לא לצאת מהשטח שלו ולהשאר בעיר שלו עצמה. וחוץ מזה שפעם שעברה היה בתל אביב אני חושבת שמן הראוי שיהיה אפשרות גם לדרומיים או כאלה שנמצאים באמצע להגיע.

הקבUע

New member
השאלה שלי הייתה לגיטימית

אני מתנצל אם היה בה נימה של ביקורת \ כעס.

לעניות דעתי, אשדוד זה לא עיר למפגש בין אנשים שהם מרחבי הארץ.

אני מסתייג מהדעה שלך שכל אחד יעדיף לא לצאת מהשטח שלו... יש פה אנשים טובים שמוכנים לוותר על הנוחות של מיקום מפגש קרוב לבית.

Elle992

New member
גם לעניות דעתי זו לא עיר לכלל חברי הפורום

אבל המפגש הזה נועד לאנשים שגרים באזור/כאלה שבכל זאת ניידים ברכב/יכולים להגיע למרות המרחק ובעיקר שזה מתאים להם,

אני לא באתי לכפות על אף אחד כאן שיגיע. כל אחד אמור לבוא מרצונו ויכולתות החופשית. לצערי למפגש הקודם לא יכלתי להגיע מכיוון שהוא נערך בעיר ובזמן שלא התאימו לי בשום אופן, אז כאן אני מנסה כן להגיע למפגש וכן להתאים זאת לעצמי אבל גם לאנשים אחרים שיכולים ורוצים להגיע למרות המרחק.

או, שלא אגיע לעולם למפגשים רק בגלל שהם נעשים בתל אביב ואני אישית לא יכולה להגיע לשם
ואני חשבתי שמטרת המפגשים היא להפגיש בין אנשים ולא לזרוק להם יעד ומי שיכול יגיע ומי שלא לא

אני מצטערר אבל הבחור דיי צודק

את לא יכולה להגיד "מפגש פורום" ולקבוע הכל ככה שיהיה נוח לך. אם מחפשים לעשות מפגש פורום אז שואלים מתי הכי רלוונטי מבחינת אנשי פורום, שואלים מה המיקום האופטימלי לא באים וקובעים את השעה האופטימלית ואת המיקום האופטימלי מבחינתך, למרות בעיות אישיות כאלה ואחרות.
אם את סתם מחפש לעשות הכרות עם מישהו מהפורום באזור שלך אז תעלי הודעה בהתאם.

מה אתה עשית בשביל מדינה?

מאז שהגעת לפורום אתה בעיקר מתלונן.

כל אחד יכול ומוזמן לארגן מפגש פורום איפה ומתי שנח לו.
היה מפגש בתל אביב לא מזמן, ויהיו עוד מפגשים בעתיד.
לא נורא אם מפגש אחד יהיה באשדוד (אפשר לחשוב, זו עיר גדולה ודי מרכזית, ויש רכבות; כבר הייתי במפגש פורום במקום הרבה פחות נגיש).

אני מתלונן? באמת?

תראי לי הודעה אחת שהיא תלונה.

גם פה אני לא מתלונן, אני רק אומר את דעתי כי אני חושב שזה לא הדבר הנכון לעשות או לפחות לא לקרוא לארוע ככה. אולי אם הייתי מגיע לארוע כזה, אפשר היה להגיד שאני מתלונן שזה ככה ולא ככה. תלונה זה לא, רק דעה אולי.

למעלה