מפגש פורום!

maorcz

New member
תפסיקו להתווכח על דברים שוליים

תפסיקו להיתפס על הקטנות..
ההוא מתלונן, ההוא מציג דעות כעובדות.. אז מה?!?!???
זה סתם גורר ויכוחים סתמיים.
שימו לב שיש צביון לפורום ותתעסקו בו בבקשה!
תלונות ו"דעות אישיות", עצות כאלה ואחרות תפנו לאל
ולא אני לא עצבני- נראה שבתקופה הקרובה השרשורים פה מוסטים מהנושא למשחקי כבוד בין משתמשים ולפיכך אין מקום לחברי הפורום להשתלב.

linor410

New member
לכל הצפוניים:

אני מארגנת מצנחי רחיפה שיקחו אותנו אל היעד.
מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי.

maorcz

New member
אשדוד זה אחלה

מת להיפגש אתכם חברה!
אבל יש מצב שלא ישחררו אותי מהצבא
אני בכל זאת ינסה וישתדל להגיע רק תקבעו תאריך..
לי זה לא משנה מתי.

Elle992

New member
הודעת עדכון לגבי תאריך המפגש

קיבלתי מסר מהשותף לניהול איתי הלוא הוא "אור" והסתבר לי שהוא יהיה נוכח בפורום מחדש החל מ-17 ליולי פלוס מינוס,

והוא גם ביקש אם אפשר לדחות את המפגש לתאריכים הללו בכדי שהוא יוכל להיות נוכח במפגש-ברור! אני לא אוותר על לפגוש אותו וזו הזדמנות נפלאה בעיקר שהוא רוצה ומוכן להגיע ליעד,

אז לעת עתה המפגש נדחה ליולי וכנראה שאעלה הודעה חדשה בתחילת החודש שתרכז את התאריכים לבחירה וכו'

זהו, רק רציתי לעדכן, ואם למישהו שהתפקד במפגש בתאריכים שנבחרו בהודעה הראשית יש בעיה בחודש יולי-לציין תחת הודעה זו.

AlanSmith

New member
אני חושב שיש פה מלא סטודנטים שבתקופת בחינות

ביולי, לי אישית לא מפריע להגיע למפגש אם הוא יפול בדיוק ביום של הבחינה - לאחר הבחינה בערב. אבל אני יודע שזה עלול להפחית מכמות מסוימת של אנשים להגיע, בטח אם למישהו יש יום למחרת המפגש בחינה. ככה שלדעתי תחילת אוגוסט זה יותר עדיף למפגש.

חוץ מזה אני חושב שיום חמישי בערב יאפשר גם לרחוקים יותר להגיע, כי נסיעה הלוך/חזור ועוד למחרת בבוקר עבודה זה בלתי אפשרי להרבה אנשים. אם המפגש יפול ביום חמישי בחודש יולי אני אצליח להגיע למרות תקופת הבחינות. באוגוסט יהיה הרבה יותר נוח.

בהצלחה בארגון.

Elle992

New member
אוקיי, תודה על ההסבר....

זה נותן לי 2 אפשרויות-אחד לארגן מפגש כמו שתיכננתי ב-25 לחודש הנ"ל, ולארגן עוד מפגש באוגוסט..למרות החום שבטח אני אמות אבל זה שעות הערב ובטח יהיה מעט אוויר לנשום

השאלה אם אנשים ירצו לבוא 2 מפגשים באשדוד..החשש שלי שזה המפגש היחיד שיוכל להתקיים באשדוד בגלל שזה לא מרכזי...

והאפשרות השלישית היא לחכות לאוגוסט אבל זה רחוק מדי....אבל אם אראה שזה מתאים לרוב אז לא תיהיה ברירה ואתגמש כי ארצה לראות את חברי הפורום ולא רק אותי ועוד 2
בכל מקרה, רק אחרי שאקבל תשובה מאור אוכל לדעת בוודאות איפה זה עומד, בנתיים נמתין

dori78

New member
אני משערת שכן.

אין לי כלי תחבורה אחר ולא ממש מתחשק לי להגרר שעתיים באוטובוסים אחרי שהרגלתי לנוחות של הקטנוע...

למעלה